- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben de konu açmayı düşünüyorum,mesela evde otururken tuvaletim geldi, ne yapmalıyım diye... Bilmem anlatabildim mi.
Yaşadığım şeyler önceki konularımla ortada ben sadece onunla birebir kalmama sebebini söyledimMillet gelinine neler çektiriyor yinede eve gelene buyur ediliyor, kimse birşey demiyor..ayrıca hal hatır sorun kusura bakma anne işim var deyip içeri gidin yada açın tv yi izleyin onun yanında ama kapı açmamazlık terbiyesizlik olur..siz bilirsiniz.
Kıyamam ya zamanında dört gün uyutmamışım onu birgün daha uyumazsa üzülürüm
Nişan çerezi istedik hım kım ettiler görümcem bana en kötü çerezi almıştık san sanada onu alalım dediler neden kötü olsun dedim yarı yarıya parasını verelim dedik olur dediler sonra birgün kaynanam çerez olmasın kurupastayla meyve suyunu poşete koyup dağıtırız dedi eşime daha sonra açıp çerezi biz alıyoruz dedim biz aldık en güzelinden nişanda kaç erkek olacağını bilmediğimden eşime bizim tarafa dağıtacağım dedim oda olur dedi nişan günü geldi dağıtmadık nişan yerinde zaten orada dağıtılması uygun değildik kayın valide gelen üç beş komşusuna mahcup olduğundan uyuyamamış günlerce eşimde cimrilik yapmasaydın uyusaydın deyip noktayı koymuş sonra alıp o kötü ü çerezler ona buna vermişlerOo hikayeyi merak ettim
Kocam geldi kız gereksiz stres yaptımKız morsever allah rızası için aç kapıyı
Düğün olalı bir sene oluyor çerez hava oldu yani bizim çerez güzeldi onların ki berbatKapıyı aç yap bi çay önüne de o kötü çerezlerden koy kaldıysa :)
Pardon bizim cimriliğimiz nedir bu konuda anlamadım kadın erkek ayrıydı çerez paket sayısı belli erkeklere yetmeyince kusura bakmayın mı diyelim ben tek bu sebeple gtürmedim nişan yerine.Onlar gibikötü çerezleri avuç kadar mı koyalım paketlere size göre gereksizdir bana göre gereklidir bu göreceli bizim adetlerimizin hiçbiri olmadı bari bunu yapsalardı oh iyi yapmışım ağlayıp uyuyamamış oh olsunIki tarafta amma cimriymis.cerez parası ne ya.... ayıp vallahi ayıp!!!Ben böyle şeyleri okuyunca utanıyorum,yaşayanların utanmaması anormal bence
Bekarken ailemle yaşıyordum ve apartmanda yaşıyorduk şuan evim müstakil gibi zaten semt olarak güvenli biryer değilKocam evde yokken duşa giremiyorum, kocam yokken kapi acamiyorum. Bekarken napiyordun
Hadi gozun aydinKocam geldi kız gereksiz stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?