- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
He ya oda çıktı gitti zile falan basmadanHadi gozun aydin
Nişan çerezi istedik hım kım ettiler görümcem bana en kötü çerezi almıştık san sanada onu alalım dediler neden kötü olsun dedim yarı yarıya parasını verelim dedik olur dediler sonra birgün kaynanam çerez olmasın kurupastayla meyve suyunu poşete koyup dağıtırız dedi eşime daha sonra açıp çerezi biz alıyoruz dedim biz aldık en güzelinden nişanda kaç erkek olacağını bilmediğimden eşime bizim tarafa dağıtacağım dedim oda olur dedi nişan günü geldi dağıtmadık nişan yerinde zaten orada dağıtılması uygun değildik kayın valide gelen üç beş komşusuna mahcup olduğundan uyuyamamış günlerce eşimde cimrilik yapmasaydın uyusaydın deyip noktayı koymuş sonra alıp o kötü ü çerezler ona buna vermişler
Buna karşılık düğün yemeğini eşime yıkmayı düşündüler eşimin dedesi sağolsun o verdi yemeği onlarada kapak olduNasil bir imtihan Yarabbi...
Ne ün ne ün evlenme programındaki Hanife gibi çıktı adım
VoavvBuna karşılık düğün yemeğini eşime yıkmayı düşündüler eşimin dedesi sağolsun o verdi yemeği onlarada kapak oldu
Sal gitsinBen de konu açmayı düşünüyorum,mesela evde otururken tuvaletim geldi, ne yapmalıyım diye... Bilmem anlatabildim mi.
Ne ün ne ün evlenme programındaki Hanife gibi çıktı adım
Yok ya acayip geriliyorum kadının samimi olmayan gülüşü kahkahası var gerçekten katlanılır gibi değil= hayatindaki her olaya tepkin..
Burdan oyle gorunuyor yaniii
Bekarken ailemle yaşıyordum ve apartmanda yaşıyorduk şuan evim müstakil gibi zaten semt olarak güvenli biryer değil
Ben korkak biriyim ne yapabilirim bence apartman çok daha güvenilir imkan bu ne yapalım titreye titreye banyo mu yapalımTek bir sorum var
Mustakil evlerde kocasiz banyo yapilamiyor
Ama apt.olsa kocasiz da olsa olur mu
Mesela kadinin kocasi uzun yil soforu ve evi mustakil adam 1 ay sonra gelse
Kadin evde kokacak mi ?
Cok enteresan konular aklim dimagim almiyo
Bi dahaki sefere Kocan yokken Yalnız gelmeye yeltenirse bu çerez muhabbetini aç sürekli. Kensi cimriliğiyle vur en güzeli.Nişan çerezi istedik hım kım ettiler görümcem bana en kötü çerezi almıştık san sanada onu alalım dediler neden kötü olsun dedim yarı yarıya parasını verelim dedik olur dediler sonra birgün kaynanam çerez olmasın kurupastayla meyve suyunu poşete koyup dağıtırız dedi eşime daha sonra açıp çerezi biz alıyoruz dedim biz aldık en güzelinden nişanda kaç erkek olacağını bilmediğimden eşime bizim tarafa dağıtacağım dedim oda olur dedi nişan günü geldi dağıtmadık nişan yerinde zaten orada dağıtılması uygun değildik kayın valide gelen üç beş komşusuna mahcup olduğundan uyuyamamış günlerce eşimde cimrilik yapmasaydın uyusaydın deyip noktayı koymuş sonra alıp o kötü ü çerezler ona buna vermişler
Eşim yokken ben de banyoya giremem mecbur kalmadıkça ne var ki bu kadar şaşılacak?
Ben korkak biriyim ne yapabilirim bence apartman çok daha güvenilir imkan bu ne yapalım titreye titreye banyo mu yapalım
Ilginc sasirmak degil de enteresan geldi.Sasiracak seylerin listesi yok sanirim ben buna komik derim,bir baskasi yeea bi git allasen der,bir baskasi sasirir.
Evet tıpkı birinin yalnızken yıkanmaktan korkması diğerinin korkmaması gibi. Korkulacak şeyler listesi de yok sanırım?
Yok yok onun da yok evet.Ama genel gecer listesinde komik olabilir Her neyse insanin kocasinin olmasi negzel dusunsene banyo yapabiliyorsun korkusuzca.Iyi geceler iki kedi annesi
Ben bagimliliktan soz ediyorum,kendi kendine bir sey yapamamaktan.Tuvalete giriyorsunuzdur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?