Ya kaynanamların gelirse:(

Nasil bir imtihan Yarabbi...

Bekarken ailemle yaşıyordum ve apartmanda yaşıyorduk şuan evim müstakil gibi zaten semt olarak güvenli biryer değil

Tek bir sorum var
Mustakil evlerde kocasiz banyo yapilamiyor
Ama apt.olsa kocasiz da olsa olur mu
Mesela kadinin kocasi uzun yil soforu ve evi mustakil adam 1 ay sonra gelse
Kadin evde kokacak mi ?
Cok enteresan konular aklim dimagim almiyo

Tek bir sorum var
Mustakil evlerde kocasiz banyo yapilamiyor
Ama apt.olsa kocasiz da olsa olur mu
Mesela kadinin kocasi uzun yil soforu ve evi mustakil adam 1 ay sonra gelse
Kadin evde kokacak mi ?
Cok enteresan konular aklim dimagim almiyo
Ben korkak biriyim ne yapabilirim bence apartman çok daha güvenilir imkan bu ne yapalım titreye titreye banyo mu yapalım

Bi dahaki sefere Kocan yokken Yalnız gelmeye yeltenirse bu çerez muhabbetini aç sürekli. Kensi cimriliğiyle vur en güzeli.

Ilginc sasirmak degil de enteresan geldi.Sasiracak seylerin listesi yok sanirim ben buna komik derim,bir baskasi yeea bi git allasen der,bir baskasi sasirir.

Evet tıpkı birinin yalnızken yıkanmaktan korkması diğerinin korkmaması gibi. Korkulacak şeyler listesi de yok sanırım?

Evet tıpkı birinin yalnızken yıkanmaktan korkması diğerinin korkmaması gibi. Korkulacak şeyler listesi de yok sanırım?

Yok yok onun da yok evet.Ama genel gecer listesinde komik olabilir Her neyse insanin kocasinin olmasi negzel dusunsene banyo yapabiliyorsun korkusuzca.Iyi geceler iki kedi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…