- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim yokken duşa girmiyorum korkuyorumdaAçma kapıyı evde yokmuş gibi davran. Duymadım duştaydım dersin.
Aramızda bir muhabbet yok hal hatır o kadar daha önce beraber yaşadığımız durumları inkar etmiştiHemen yatağa uzan ve sessizce kalp krizi geçirmeyi bekle
Şaka bir yana gelirse bir çay ikram et, iki lafla sonra gider. Napıcaksın ki başka. Eşinin annesi sonuçta. Açmasan sanki daha mı iyi olacak kapıyı. Hem durduk yere papaz olursun kocanla.
Empati kurmalısın.
Konuşacağımız birşey yok hal hatırdan fazlası konuşulmaz aramızda daha önce yaşadığımız yorumları kendine göre yorumladı birdaha öyle birşeye sebep verememMisafir ağırlamak bir kahve ve suya bakar..açmamazlık yapmayın..eşinizin annesi..sevmek zorunda değilsiniz ama gelirse hürmet edin..eşinizin gözünde siz kazanırsınız.
Hayır muhabbetimiz hal hatırı geçmiyor ve daha önce yaşadığımız şeyleri kendine göre yorumladı inkar etti böyle bir durum daha olmasın diye eşimsiz görüşmüyorumYorumlara bakınca konunun vehametini merak ettim. Kv dövüyor muydu?
Kıyamam ya zamanında dört gün uyutmamışım onu birgün daha uyumazsa üzülürümMorsever normalde nick hafızam sıfırdır.
Yorumu yapar, kişiyi unuturum.
Bende bile farkındalık oluşturdun tebrik ederim
Hep bi ekşın, hep bi adrenalin
Kayınvaliden gelirse bi kahve yapar
Uykusunu kaçırırsın eve gidince uyuyamaz olur biter
Konuşacağımız birşey yok hal hatırdan fazlası konuşulmaz aramızda daha önce yaşadığımız yorumları kendine göre yorumladı birdaha öyle birşeye sebep veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?