Ya kaynanamların gelirse:(

İnsanların tuhaf korkuları olabilir neden bu kadar şaşırdınız anlamadım ben civcivden kuştan genel olarak hayvanlardan keneden bulaşıcı hastalıklardan vs. korkarım ne var bunda insanın korkuları olabilir

Ilginc sasirmak degil de enteresan geldi.Sasiracak seylerin listesi yok sanirim ben buna komik derim,bir baskasi yeea bi git allasen der,bir baskasi sasirir.
Eger insanlarda panik hastaligi rahatsizligi varsa kimse ilginc ve yeaaa seklinde karsilamaz bu olayi diye dusunuyorum ..adi ustunde hastaliktir bu bir an belki sasirirsiniz fakat nedenini ogerenince sasirmak olmaz bu...

Eger insanlarda panik hastaligi rahatsizligi varsa kimse ilginc ve yeaaa seklinde karsilamaz bu olayi diye dusunuyorum ..adi ustunde hastaliktir bu bir an belki sasirirsiniz fakat nedenini ogerenince sasirmak olmaz bu...
Oyle olursa muhakkak bi sey denmez canim,ben gereksiz naz niyazsa diye soyledim.

İ

NA

NA

MI

YO

RUM!

Neler cekmissiniz oyle...
Eşimin maaşı zaten düğün yemeği fiyatı kadar ay sonu düğünümüz oldu ay başında alıyor maaşı malesef dalgaya almak bu kadar basit değil tutulacak yeri önceden bilsem zaten nikahla olay biterdi ben kimseden düğün istemedim ama sen oğlunu evlendirip mutlu etmek istiyorsan maaşını aldığını günü bile bile bunu bekliyorsan bu senin insanlığını ortaya koyar benim eşim vaad vermedi onlarda verip gerçekleştirmesi hepsi belki küçük ama birikti mide bulantısını çoktan geçti.

Buna karşılık düğün yemeğini eşime yıkmayı düşündüler eşimin dedesi sağolsun o verdi yemeği onlarada kapak oldu
Erken yaşlanacaksınız.. Kırış Kırış mutsuz bir suratla aynaya bakıp neden diye sorduğunuzda bu yazdıklarınız size cevap olacak.

Saçma sapan çerezi düşünmek yerine geleceğinizi o günün anlam ve önemini hassasiyetini düşünseniz, bunu en yakınızla paylaşsanız,çerez saçmalığı üzerine heyecanlanmak yerine nişan için heyecanlansanız şimdi inanın o kapıyı açardınız gayet medeni ve güçlü bir şekilde kendinize güvenle misafiri ağırlardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…