- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eger insanlarda panik hastaligi rahatsizligi varsa kimse ilginc ve yeaaa seklinde karsilamaz bu olayi diye dusunuyorum ..adi ustunde hastaliktir bu bir an belki sasirirsiniz fakat nedenini ogerenince sasirmak olmaz bu...Ilginc sasirmak degil de enteresan geldi.Sasiracak seylerin listesi yok sanirim ben buna komik derim,bir baskasi yeea bi git allasen der,bir baskasi sasirir.
Oyle olursa muhakkak bi sey denmez canim,ben gereksiz naz niyazsa diye soyledim.Eger insanlarda panik hastaligi rahatsizligi varsa kimse ilginc ve yeaaa seklinde karsilamaz bu olayi diye dusunuyorum ..adi ustunde hastaliktir bu bir an belki sasirirsiniz fakat nedenini ogerenince sasirmak olmaz bu...
Ben de konu açmayı düşünüyorum,mesela evde otururken tuvaletim geldi, ne yapmalıyım diye... Bilmem anlatabildim mi.
Buna karşılık düğün yemeğini eşime yıkmayı düşündüler eşimin dedesi sağolsun o verdi yemeği onlarada kapak oldu
Bekarken ailemle yaşıyordum ve apartmanda yaşıyorduk şuan evim müstakil gibi zaten semt olarak güvenli biryer değil
Ben oyu muAllah izin verirse 4ncu seneme girecegim kk'da,banabenigeriver kadar ünlü degilim, neden
Kız @limoncu28 , seni bile solladı bu arkadaş
Buna karşılık düğün yemeğini eşime yıkmayı düşündüler eşimin dedesi sağolsun o verdi yemeği onlarada kapak oldu
Eşimin maaşı zaten düğün yemeği fiyatı kadar ay sonu düğünümüz oldu ay başında alıyor maaşı malesef dalgaya almak bu kadar basit değil tutulacak yeri önceden bilsem zaten nikahla olay biterdi ben kimseden düğün istemedim ama sen oğlunu evlendirip mutlu etmek istiyorsan maaşını aldığını günü bile bile bunu bekliyorsan bu senin insanlığını ortaya koyar benim eşim vaad vermedi onlarda verip gerçekleştirmesi hepsi belki küçük ama birikti mide bulantısını çoktan geçti.İ
NA
NA
MI
YO
RUM!
Neler cekmissiniz oyle...
Kiskaniyorsun degil mi, hadi itiraf et..
Erken yaşlanacaksınız.. Kırış Kırış mutsuz bir suratla aynaya bakıp neden diye sorduğunuzda bu yazdıklarınız size cevap olacak.Buna karşılık düğün yemeğini eşime yıkmayı düşündüler eşimin dedesi sağolsun o verdi yemeği onlarada kapak oldu
Saçma sapan çerezi düşünmek yerine geleceğinizi o günün anlam ve önemini hassasiyetini düşünseniz, bunu en yakınızla paylaşsanız,çerez saçmalığı üzerine heyecanlanmak yerine nişan için heyecanlansanız şimdi inanın o kapıyı açardınız gayet medeni ve güçlü bir şekilde kendinize güvenle misafiri ağırlardınız.Nişan çerezi istedik hım kım ettiler görümcem bana en kötü çerezi almıştık san sanada onu alalım dediler neden kötü olsun dedim yarı yarıya parasını verelim dedik olur dediler sonra birgün kaynanam çerez olmasın kurupastayla meyve suyunu poşete koyup dağıtırız dedi eşime daha sonra açıp çerezi biz alıyoruz dedim biz aldık en güzelinden nişanda kaç erkek olacağını bilmediğimden eşime bizim tarafa dağıtacağım dedim oda olur dedi nişan günü geldi dağıtmadık nişan yerinde zaten orada dağıtılması uygun değildik kayın valide gelen üç beş komşusuna mahcup olduğundan uyuyamamış günlerce eşimde cimrilik yapmasaydın uyusaydın deyip noktayı koymuş sonra alıp o kötü ü çerezler ona buna vermişler
Kız hem Dr hem güzel hem Sinan gibi romantik nişanlısı var bunların hiç biri bende yok neden kıskanmayım kiKiskaniyorsun degil mi, hadi itiraf et..
Valla seni unuttukZorlasam geçerim ben konu sahibesini
AskolsunValla seni unuttuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?