- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Duygular?Ne alaka simdi robotlukla
Ya ben de bir şey sandım. Zaten bu yaşlarda insanlar böyke hayallerini gerçekleştiriyorlar. Benim sizden çıkardığım izlenim sizin evlilik meraklısı biri olmanız. Sevgilinizin ise daha gerçekçi yaklaştıdığı. Bazı şeyler evlilik öncesi yapılır. 23 yaşında adam evlenip de ne yapsın... haksızsınız, üzgünüm.
Bağlayıcılık yalnızca bir imza mı?
Sağol yainsanlar ne kadar duygusuzlaşmış böyle Nikah yoksa bağlayıcılık yokmuş Olur mu öyle şey Ösz vermek ne yüce bişey farkında değiller
Sağol yainsanlar ne kadar duygusuzlaşmış böyle Nikah yoksa bağlayıcılık yokmuş Olur mu öyle şey Ösz vermek ne yüce bişey farkında değiller
Nikahla alakası yok ki bu olayınSağol yainsanlar ne kadar duygusuzlaşmış böyle Nikah yoksa bağlayıcılık yokmuş Olur mu öyle şey Ösz vermek ne yüce bişey farkında değiller
Duygular?
dün bi konu açmıştım babamla ilgili, o olaydan sonra zaten berbat haldeydim. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Burda sizler sordukça sevgilimden bahsetmiş, çok övmüştüm, resmen nazarım değdi yaama haksız mıyım, böyle bişeye hakkı var mı deliricem kızlar
Sevgilim iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyor, ama oraya istemeden gitmişti, ilk yılında okulu çok aksattı, bir dönem kaldı çapraza düştü. Aklı sonradan başına geldi, en üst limitte ders alıp her dönem bu açığı neredeyse kapattı. Okul zamanında bitsin diye çabalıyor şu an.
Benim ailemden çektimlerimi biliyorsunuz bazılarınız. Evlilik konusunda da annem çok baskı yapıyor. Erkek arkadaşımla bu yüzden planlarımız , okul biter bitmez en çabuk şekilde işimizi bulup evlenip herşeyden uzaklaşmaktı. Birçok başka alandan iş bulabilir elbet, ama benim okulum ondan bir sene sonra bir sene sonra bitiyor, o bir sene içinde en kolayından kpss den atansa diye düşünüyorduk.
Bir ara bana bir plandan bahsetti. "Üniversitedeyken inggilizce öğrenemedim. Kursla falan olacak gibi değil. Ygs ye girsem, hazırlığı olan bir bölüm yazsam, bir yıl hazırlık okusam" dedi. "Evlendikten sonra öğrenirsin artık öyle bi lüksün yok" dedim, "o zamana iş işten geçer" dedi. O an yıktım dağıttım ortalığı, korkunç tepki verdim. "Tamam haklısın vazgeçtim, ben sana verdiğim sözü tutmalıyım, seni ailene mahcup etmicem" dedi.
Dün laf arasında konu açıldı, sonra farkettim ki oturup kpss çalışacağı yere, kpss aklına bile gelmiyor, çoktandır ygs ye çalışıyormuş , kayıt yaptırdığındna bile haberim yoktuçok tepki gösterdim. Tartıştık baya Konuşmuyoruz dün geceden beri, çok kötüyüm kızlar ya.
Daha nişanlı bile değilsin tabiki çocuk kendini düşünmekte çok haklı. Niye su andan sonu belli olmayan bir iş için hayatından Vazgeçsin ki. Velev ki ayrildiniz boşu boşuna hayatını mahvetmis olacak. Eşimle nisanliyken ben bir dönem veya bir sene daha bekleyebilecegim halde atanmayi seçtim. Puanlarim elimdeydi ve yeni mezundum ama ona rağmen beklemedim. Benim yanıma gelebilmek için işinden ayrıldı 1.5 sene işsiz kaldı sınavlara hazırlandı ve yanima atandı. Sonuçta ikimizde olmak istedgmz yerdeyiz birbirimizin hayatına ket vurmadik. Kimsenin buna hakkı yok. Sende ailenle olan problemlerini bir erkek yoluyla değil kendi yontemlerinle çöz yoksa evlendikten sonra çok problem yasarsin. Kendi ayaklarının üzerinde dur sonra evlen.Hayır baskı yapmıyorum, ama ben korkunç baskı altındayım ve bana vermiş olduğu bir söz var. Ben bunca şey yaşarken, o hayatının dört dörtlük olmasını istemesi adalet mi
Kursa yazıldı, o kadar ısrar ettim çalış dedim. Okuluna git dedim , derslerini ihmal etme dedim. Okul bittikten sonra mı aklına geliyor çalışmak, birşeyler kazanmakDaha nişanlı bile değilsin tabiki çocuk kendini düşünmekte çok haklı. Niye su andan sonu belli olmayan bir iş için hayatından Vazgeçsin ki. Velev ki ayrildiniz boşu boşuna hayatını mahvetmis olacak. Eşimle nisanliyken ben bir dönem veya bir sene daha bekleyebilecegim halde atanmayi seçtim. Puanlarim elimdeydi ve yeni mezundum ama ona rağmen beklemedim. Benim yanıma gelebilmek için işinden ayrıldı 1.5 sene işsiz kaldı sınavlara hazırlandı ve yanima atandı. Sonuçta ikimizde olmak istedgmz yerdeyiz birbirimizin hayatına ket vurmadik. Kimsenin buna hakkı yok. Sende ailenle olan problemlerini bir erkek yoluyla değil kendi yontemlerinle çöz yoksa evlendikten sonra çok problem yasarsin. Kendi ayaklarının üzerinde dur sonra evlen.
dün bi konu açmıştım babamla ilgili, o olaydan sonra zaten berbat haldeydim. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Burda sizler sordukça sevgilimden bahsetmiş, çok övmüştüm, resmen nazarım değdi yaama haksız mıyım, böyle bişeye hakkı var mı deliricem kızlar
Sevgilim iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyor, ama oraya istemeden gitmişti, ilk yılında okulu çok aksattı, bir dönem kaldı çapraza düştü. Aklı sonradan başına geldi, en üst limitte ders alıp her dönem bu açığı neredeyse kapattı. Okul zamanında bitsin diye çabalıyor şu an.
Benim ailemden çektimlerimi biliyorsunuz bazılarınız. Evlilik konusunda da annem çok baskı yapıyor. Erkek arkadaşımla bu yüzden planlarımız , okul biter bitmez en çabuk şekilde işimizi bulup evlenip herşeyden uzaklaşmaktı. Birçok başka alandan iş bulabilir elbet, ama benim okulum ondan bir sene sonra bir sene sonra bitiyor, o bir sene içinde en kolayından kpss den atansa diye düşünüyorduk.
Bir ara bana bir plandan bahsetti. "Üniversitedeyken inggilizce öğrenemedim. Kursla falan olacak gibi değil. Ygs ye girsem, hazırlığı olan bir bölüm yazsam, bir yıl hazırlık okusam" dedi. "Evlendikten sonra öğrenirsin artık öyle bi lüksün yok" dedim, "o zamana iş işten geçer" dedi. O an yıktım dağıttım ortalığı, korkunç tepki verdim. "Tamam haklısın vazgeçtim, ben sana verdiğim sözü tutmalıyım, seni ailene mahcup etmicem" dedi.
Dün laf arasında konu açıldı, sonra farkettim ki oturup kpss çalışacağı yere, kpss aklına bile gelmiyor, çoktandır ygs ye çalışıyormuş , kayıt yaptırdığındna bile haberim yoktuçok tepki gösterdim. Tartıştık baya Konuşmuyoruz düberi, çok kötüyüm kızlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?