Ya neden hep böyle seyler oluyor? Neyi yanlış yapıyorum?

Seni çok iyi anlıyorum gerçekten ben o ara üzüntüden 6 kilo almıştım çok kötüydüm,ama döner gibi geliyor bana pişman olup

Ama neden bunu bana yaptı ya madem bu kadardı ciddiyim demeseydi tanışalım bi bakalım deseydi neden umut verdi
Üç ay görüşmüşsünüz zaten bu adam hiç mi evlilikten bahsetmedi.Görücü usulü yine komşumuz gelmişti bana yeğeni için görüştük birkez komşumuz bir iki ay görüşün sonra ailesi gelir dedi ben istemedim bu benim seçimimdi.Sendende ses çıkmayınca işine geldi demek ki onun

Yok evlilikten bahsediyoduk ama o memleketindeydi gelince aileleri tanıştırcaz demiştik bu haftada gelecek yaaaaaaa yoksa beni kandırdı mı aileler tanışcak ciddi olacak dye korktu mu

Bence korktu başka açıklaması yok,yaşı kaçtı ki canım

Bir erkek için hiç olgun bir yaş degil,gerçi karakterde önemli ama geneli böyle oluyor,korkak erkekten hayır gelmez ki zaten,bide dengesiz bende ne istediğini biliyor,fazla geldin bence sen ona

Bir erkek için hiç olgun bir yaş degil,gerçi karakterde önemli ama geneli böyle oluyor,korkak erkekten hayır gelmez ki zaten,bide dengesiz bende ne istediğini biliyor,fazla geldin bence sen ona
Ya da eksik geldim son zamanlarda benim giyimimi cok uyumamı falan eleştiriyodu. Bide cpk kültürlü kendini de geliştirmiş ben biraz cocuk gbi kaldım galiba ama en bastan böyleydi neden bu kadar zaman sonra yaptı bunu ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…