- 1 Ağustos 2017
- 96
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
Ah almak güzel galiba
Bana yanlış yapan ikinci insan.. birinci de dönmemişti ama bunun dönmesini çok istiyorum affedeceğimden değil sadece pişmanlığını görmek istiyorumHemde ne ağır konuştum canım
Boşver kuzum seni istemeyeni sen hiç isteme, daha neleri çıkar karşına. Allah Kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsınHatta sonra dedi bana nasıl ah ettiysen hepsi çıktı
Gay olmasın?Bilmiyomuş beni yada bir baskasını da düşünmüyomuş ilişki konusunda basarısızmış
Yok öyle biri değil .. ailem konuştuğumu en basından beri biliyodu yani babam değil de annem biliyodu.Sen ailene bahsetmeseydin bi süre ben seninle ciddiyim ayağına gezip tozacaktı, sen bahsedene kadar
Üç ay görüşmüşsünüz zaten bu adam hiç mi evlilikten bahsetmedi.Görücü usulü yine komşumuz gelmişti bana yeğeni için görüştük birkez komşumuz bir iki ay görüşün sonra ailesi gelir dedi ben istemedim bu benim seçimimdi.Sendende ses çıkmayınca işine geldi demek ki onunAma neden bunu bana yaptı ya madem bu kadardı ciddiyim demeseydi tanışalım bi bakalım deseydi neden umut verdi
Allah razı olsun amin inşallah hep böyle dua ediyorum hep böyle imtihan oluyorumBoşver kuzum seni istemeyeni sen hiç isteme, daha neleri çıkar karşına. Allah Kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın
Yok evlilikten bahsediyoduk ama o memleketindeydi gelince aileleri tanıştırcaz demiştik bu haftada gelecek yaaaaaaa yoksa beni kandırdı mı aileler tanışcak ciddi olacak dye korktu muÜç ay görüşmüşsünüz zaten bu adam hiç mi evlilikten bahsetmedi.Görücü usulü yine komşumuz gelmişti bana yeğeni için görüştük birkez komşumuz bir iki ay görüşün sonra ailesi gelir dedi ben istemedim bu benim seçimimdi.Sendende ses çıkmayınca işine geldi demek ki onun
Calışıyorum ama olmuyo hazmedemiyorumEn kötü imtihanın bu olsun canım kendini toparlamaya bak
Bilemem her muhafazakarım diyene güvenme lafa değil harekete bakYok evlilikten bahsediyoduk ama o memleketindeydi gelince aileleri tanıştırcaz demiştik bu haftada gelecek yaaaaaaa yoksa beni kandırdı mı aileler tanışcak ciddi olacak dye korktu mu
Yani bna bunu yaptığına göre ben de öyle düşünüyorum bak şuanda hahaha güldüm ya vallaaaGay olmasın?Muhafazakar gay
Ben 25 yaşındayım o 27Bence korktu başka açıklaması yok,yaşı kaçtı ki canım
Ama gercekten öyle de davranıyodu bana yanlış bi hareketi olmadı hiç dürüst davranıyodu diye de düşünüyodum ama of yaBilemem her muhafazakarım diyene güvenme lafa değil harekete bak
Ya da eksik geldim son zamanlarda benim giyimimi cok uyumamı falan eleştiriyodu. Bide cpk kültürlü kendini de geliştirmiş ben biraz cocuk gbi kaldım galiba ama en bastan böyleydi neden bu kadar zaman sonra yaptı bunu ben anlamıyorumBir erkek için hiç olgun bir yaş degil,gerçi karakterde önemli ama geneli böyle oluyor,korkak erkekten hayır gelmez ki zaten,bide dengesiz bende ne istediğini biliyor,fazla geldin bence sen ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?