Ya neden hep böyle seyler oluyor? Neyi yanlış yapıyorum?

Ama gercekten öyle de davranıyodu bana yanlış bi hareketi olmadı hiç dürüst davranıyodu diye de düşünüyodum ama of ya
Geçer canım sen kalbini temiz tut emin ol öyle biri çıkar karşına.Komşumuz seni bir görmeyle evet diyen çıkmaz demişti çıktı çok şükür :))

Seni eleştirmesi zaten kendinde bişeylerde eksiklik duydugunu gösterir bence,ben sanmıyorum eksik kaldığını böyle biri için kendine haksızlık etme

Biz bide aynı üniden mezunuz birbirmizi tanımıyoduk hiç ama o instagramdan eklemişti öyle tanışmıştık keske silseydim rahatsız etme diyip

Valla canım bir haftaya büyük ölçüde geçmeye başlar,zaten 3 günden sonra beyin her acıya alışıyormuş

Valla canım bir haftaya büyük ölçüde geçmeye başlar,zaten 3 günden sonra beyin her acıya alışıyormuş
Acı çekmiyorum ama ya kendime yediremiyorum bitürlü o üzülmesin diye cok seyden fedakarlık yaptım bişeyler yaptım ama onun böyle yapması çok koydu be valla keşke kafama sıksaydı

Yanına kalmaz ki yaptıkları,aslında düzgünce konuşabilseniz halledilirdi belki,eger iki tarafta seviyorsa bazı şeyler aşılabilir

Zaten uc ay olmus tanisma donemindeymissiniz, bir hataniz yok. Iki insanin bir iliskide ciddi dusunebilmek icin bu sureden cok daha uzun bir sureye ihtiyaci oldugunu dusunenlerdenim. Sabredin ve acele etmeyin karsiniza duzgun gonlunuze gore biri elbet cikacaktir

Üç ayda cok yol katettiğimizi düşünüyorum zaten net insanlarız ikimizde yamukyumuk yapmıyoruz yani yapmıyorum da o nun için aynı şeyi söyleyemicem emaaan ne biliyim yav Allah hayırlısını nasip etsin.

o konu giyime geldiyse defolsun gitsin zaten.
baştan bilerek tanışıyor da sonra neden sıkıntı yapıyor. basit, yobaz erkek işte.
mutlu olman gerek.

şu ilişkiler söz konusu olduğunda abdesti namazı niye katıyorsunuz ki işin içine. o adam bunu yapiyorsa Allah için yapıyor . karşındaki bayan için yapmıyor. o yüzden her abdest namaz kılan, ilişkisinde ciciş kociş adayı olmayabilir canım. gücenme bana. sadece namaz kılıyor diye ritüel olmaz diye belirtmek istedim. istemiyorsa istemesin boşver. sen de seni isteyeni bul. degmez böyle seylere.

Acı çekmiyorum ama ya kendime yediremiyorum bitürlü o üzülmesin diye cok seyden fedakarlık yaptım bişeyler yaptım ama onun böyle yapması çok koydu be valla keşke kafama sıksaydı

Allah aşkına durun biraz, ne kafaya sıkması. Üç ay olmuş daha. Ne fedakarlığı. Siz üzülmüşsünüz sadece. Adam da gayet net konuşmuş. Ciddiyim demiş ama tanışır tanışmaz bunu diyen zaten güvenilir değildir bana göre. Ne kadar tanıdın beni de ciddiyim diyorsun derler adama. Belki vakit geçirmek istedi, belki canı sıkılıyordu, belki gerçekten hoşlandı ama sonra bazı şeylerin uyuşmadığını gördü. Kendine uygun bulmadı ya da zaten niyeti baştan iyi değildi. Söylediklerinden sonra iletişim kurmayın, dönmesini de beklemeyin. Dönse bile yüz vermeyin zaten. Millet üç çocuğuyla aldatılıyor da kafasına sıkmıyor biraz sakin olun.

Mutlu olmam gerek ama olamıyorum kendime bynu bi saygısızlık haksızlık olarak görüyorum

e tamam da baştan bu muhafazakarlık konusu varken bitirmen lazımdı bu tarz kişiler başkalarına saygı duymazlar. kadını mal gibi görürler. bak dinin olduğu ülkelere, kadın hangi konumda?
o yüzden hep batı ülkelerine gitmek istiyorlar. tesadüf değil.

gereksiz yani ben karşıma öyle biri gelse anında elerim git kendi kafana göre birini bul diye.

bir daha da ders olsun öyle namaz ibadet insanı karakterli yapmıyor. kimsenin namazı sizi yanıltmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…