- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
Geçer canım sen kalbini temiz tut emin ol öyle biri çıkar karşına.Komşumuz seni bir görmeyle evet diyen çıkmaz demişti çıktı çok şükür :))Ama gercekten öyle de davranıyodu bana yanlış bi hareketi olmadı hiç dürüst davranıyodu diye de düşünüyodum ama of ya
Üzülmek istemiyorum ama gecer mi ya gecsin nolurGeçer canım sen kalbini temiz tut emin ol öyle biri çıkar karşına.Komşumuz seni bir görmeyle evet diyen çıkmaz demişti çıktı çok şükür :))
Geçer geçer dünyadaki son erkek o değildiÜzülmek istemiyorum ama gecer mi ya gecsin nolur
Seni eleştirmesi zaten kendinde bişeylerde eksiklik duydugunu gösterir bence,ben sanmıyorum eksik kaldığını böyle biri için kendine haksızlık etme
O zaman ne zaman gecer ki hadi gecsin tamamGeçer geçer dünyadaki son erkek o değildi
Dengesiz soyhaBaştan istemezdi beğenmeseydi seni
Geçmesini gerçekten istediğin zaman geçecek yeter ki istebilmiyorum ama içimde garip bi acı var.
O zaman ne zaman gecer ki hadi gecsin tamam
Acı çekmiyorum ama ya kendime yediremiyorum bitürlü o üzülmesin diye cok seyden fedakarlık yaptım bişeyler yaptım ama onun böyle yapması çok koydu be valla keşke kafama sıksaydıValla canım bir haftaya büyük ölçüde geçmeye başlar,zaten 3 günden sonra beyin her acıya alışıyormuş
Üç ayda cok yol katettiğimizi düşünüyorum zaten net insanlarız ikimizde yamukyumuk yapmıyoruz yani yapmıyorum da o nun için aynı şeyi söyleyemicem emaaan ne biliyim yavZaten uc ay olmus tanisma donemindeymissiniz, bir hataniz yok. Iki insanin bir iliskide ciddi dusunebilmek icin bu sureden cok daha uzun bir sureye ihtiyaci oldugunu dusunenlerdenim. Sabredin ve acele etmeyin karsiniza duzgun gonlunuze gore biri elbet cikacaktir
Ya da eksik geldim son zamanlarda benim giyimimi cok uyumamı falan eleştiriyodu. Bide cpk kültürlü kendini de geliştirmiş ben biraz cocuk gbi kaldım galiba ama en bastan böyleydi neden bu kadar zaman sonra yaptı bunu ben anlamıyorum
Mutlu olmam gerek ama olamıyorum kendime bynu bi saygısızlık haksızlık olarak görüyorumo konu giyime geldiyse defolsun gitsin zaten.
baştan bilerek tanışıyor da sonra neden sıkıntı yapıyor. basit, yobaz erkek işte.
mutlu olman gerek.
Acı çekmiyorum ama ya kendime yediremiyorum bitürlü o üzülmesin diye cok seyden fedakarlık yaptım bişeyler yaptım ama onun böyle yapması çok koydu be valla keşke kafama sıksaydı
Mutlu olmam gerek ama olamıyorum kendime bynu bi saygısızlık haksızlık olarak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?