- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Sizin boşanma sebebiniz bu değil ki.. eşiniz size şiddet uyguluyor du hemde ana kuzusuydu. Çalışmamanızı o değil annesi istiyordu. Siz yazdınız buraya. . Yeter artık unutun ya.. nolur tedavi olun.boşanma sebebimizi soranalra söylüyorum böyle saçma bir neden olamaz diyorlar
İkna ederim diye evlenmiş, ikna olmayınca öğretmenliği seçip boşanmışlar, daha sonradan erkek arkadaşı da olmuş, sonra erkek arkadaşından ayrılmış, keşke boşanmasaydım kocam da kocam diyorEvlenmeden önce bu konu konuşulmalı halledilmeli benceğğ
hadi yaa 8 yıl olmuş falan birde antidepresanda kullanıyormuş bende çaktım mevzuyu,bacımmm güzel bacımm seni istemeyen adamı neyliyeceksin Allasen evlenmek istiyorsan yeni kısmetlerine yoğunlaş geçmiş Borun pazarı sür eşşeği Niğdeyeİkna ederim diye evlenmiş, ikna olmayınca öğretmenliği seçip boşanmışlar, daha sonradan erkek arkadaşı da olmuş, sonra erkek arkadaşından ayrılmış, keşke boşanmasaydım kocam da kocam diyor
Neİkna ederim diye evlenmiş, ikna olmayınca öğretmenliği seçip boşanmışlar, daha sonradan erkek arkadaşı da olmuş, sonra erkek arkadaşından ayrılmış, keşke boşanmasaydım kocam da kocam diyor
Ben de konularına bakınca hatırladım, eski konularına bak istersen. Takıntı gibi. Seneler olmuşNe
Tübe bismillah acaba ben uyku sersemi falan mıyım
Kadınlar anlatmaya çalışıyor burada ama bilmem umarım mantıgını devreye sokabilirhadi yaa 8 yıl olmuş falan birde antidepresanda kullanıyormuş bende çaktım mevzuyu,bacımmm güzel bacımm seni istemeyen adamı neyliyeceksin Allasen evlenmek istiyorsan yeni kısmetlerine yoğunlaş geçmiş Borun pazarı sür eşşeği Niğdeye
Akıl ne güzel nimet yarabbimBen de konularına bakınca hatırladım, eski konularına bak istersen. Takıntı gibi. Seneler olmuş
sevmiyordu da boşandıktan sonra neden arayıp ağladı.eşşek kafam konuştum bir de onunla
UhhSeviyorduysa boşanma aşamasına gelmemeli idi zaten
Aramasının sebebi de sizi yatağa atmaktı.
Boşandıktan sonra sizi hamile bırakan ve çocuğu aldırmanız için baskı kuran bir adamdan mı bahsediyoruz?
Hatırladınız mı?
Seven adamlar sevdikleri kadınla evli kalırlar, onları çocuklarının annesi yapma hayali kurarlar. Bebek haberi alınca sevinirler, aile kurarlar, hep beraber zorluklara göğüs gererler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?