ya öğretmenlik ya ben....

Canım bu kaçıncı konun? Senin evliliğim bu yüzden bitmedi kabul et artık. . Galiba senin istediğin yorum şu: aa olur mu öyle şey tabiki eşin o kadar okumuşsun etmişsin nolacak? Hem ondan daha iyisini de bulamadım hem bulamazsın. . Hem ona kimse kızda vermiyor hemde doktor. . Sakın kaçırma hemen geri dön kocana.

boşanma sebebimizi soranalra söylüyorum böyle saçma bir neden olamaz diyorlar
Sizin boşanma sebebiniz bu değil ki.. eşiniz size şiddet uyguluyor du hemde ana kuzusuydu. Çalışmamanızı o değil annesi istiyordu. Siz yazdınız buraya. . Yeter artık unutun ya.. nolur tedavi olun.

deseydin seni seçince ne vereceksin teklifin ne ?Amannn adam kökü kuruyo sanki boşver koca bulursun ama meslek ha deyince bulunan bişey değil ve öğretmenlik evlilikte en rahat mesleklerden ,saçmalama tabikide mesleğini seç görevini yap

hadi yaa 8 yıl olmuş falan birde antidepresanda kullanıyormuş bende çaktım mevzuyu,bacımmm güzel bacımm seni istemeyen adamı neyliyeceksin Allasen evlenmek istiyorsan yeni kısmetlerine yoğunlaş geçmiş Borun pazarı sür eşşeği Niğdeye

Kadınlar anlatmaya çalışıyor burada ama bilmem umarım mantıgını devreye sokabilir

Sudamlası, bosanmissin zaten ki bence dogru bir karar olmus , siddet gordugunu yazmissin eski konularinda. Evliligi bitirmekle bence en dogrusunu yapmissin. Bu karari surekli sorgulamak sana zarar verir, gecmisle barisman lazim artik. Meslegi elinde olan bir kadinsin, maddi avantajin var. Bence en kisa zamanda psikolojik destek almalisin. Bunda cekinecek birsey yok, her insanin zaman zaman psikolojik destege ihtiyaci olabilecegini dusunuyorum. Senelerdir tek basina bu sureci atlatamamissin, destek alarak atlatabilir bundan sonraki hayatina kafan rahat, huzurlu bir sekilde devam edebilirsin. Ayrica haddim degil belki ama nacizane tavsiyem kocam da kocam diye tutturarak buyutme artik bu konuyu, 4 senede atansaydim ama kocam yanimda olsaydi yazmissin eski konularindan birinde. Yapma Allah askina, sana siddet gosteren bir adami mi ozleyeceksin, zaten seneler once dogru bir karar almissin arkasinda dur, guclu ol

şuan kpss için böylesıne bi taraflarımı yırtarken höyyt ne dıyosun be adam der o lafı bı tarafına tıkardım o adamın çok pardon.valla kusura bakmayın bıraz sert gırdım konuya ama bu kadar emek verilmiş ailemiz okutmus o kadar çabayla mezun olmşum elin oğluna ..yemek düşer .he şurda calışma burda calışma demesini anlarım binevi duruma göre ama mesleğini yapma ne demektir ya

Mesleği olmalı bir kadının ve her zaman çalışmalı kadın.

Her kadının ekonomik özgürlüğünün olduğu bir dünya, ne güzel olurdu.

once guzel bir tatile cik. bak bekar biri icin olimpos cok guzel. dondugunde evinde kiyafetlerinde ufak tefek degisiklikler yap. arkadas edinmeye calis. guzel filmler izle guzel kitaplar oku. imkanin varsa yasadigin sehri bile degistirebilirsin.
eski kocan bitti artik gecmisi degistiremezsin sevgilin de gitti. sen varsin ve daha degerlisin herkesten.
sev sevil. inan ve yasa... dua et... icin soguyacak. konus yaradanla hatalarini pismanliklarini anlat sonra iste... guzel olur hersey umarim...

sevmiyordu da boşandıktan sonra neden arayıp ağladı.eşşek kafam konuştum bir de onunla

Seviyorduysa boşanma aşamasına gelmemeli idi zaten
Aramasının sebebi de sizi yatağa atmaktı.
Boşandıktan sonra sizi hamile bırakan ve çocuğu aldırmanız için baskı kuran bir adamdan mı bahsediyoruz?
Hatırladınız mı?

Seven adamlar sevdikleri kadınla evli kalırlar, onları çocuklarının annesi yapma hayali kurarlar. Bebek haberi alınca sevinirler, aile kurarlar, hep beraber zorluklara göğüs gererler.

@sudamlasi0 sen bıkmadın mı aynı konuları değiştirip değiştirip açmaktan Allah aşkına yaa Hayır sen bıkmadın ama kk üyeleri bıktı sana aynı öğütleri vermekten. Durup durup başa sarıyosun. Kimseyi dinlemiyosun da. .
Senin isteğin ne ya tam olarak? Hakkaten ne istiyosun sen arkadaşım? Bu hayat için gelecek için kendin için planların istediklerin ne? Allah aşkına artık bi dur de şu eski koca saplantına. Biz bunaldık, biz yorulduk, sen yorulmadın, sen bunalmadın, sen bıkmadın..

Uhh

Bence kimse boşuna dil dökmesin tedavi olması lazım olmuyorsa da istifa etsin yerine daha iyi psikolojide biri atansın öğretmen olsun o da kocasına kavuşsun

ewlenrken bilioddu öğretmen oldğnu sakın bırakma mesleğini.. bağımlı olma . bsk bze ayaklarmz üstnde duramıyorz kocamza muhtaç saçma sapan bi hal içindeyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…