ya olursa dediğim başıma geldi tokat yedim :(((

canım daha 4 ay olmus evlenelı..ne oldu da bu asamaya geldınız..uzuldumm

1. Tokat 2. Tokat ve boyle devam eder...
sen hatali dahi olsan tokat hak edecek kadar hatali degilsindir....
suan beklemekten baska bisey yapamazsin.
daha dogrusu suan Sen karar vermelisin..
ne yapmak istedigine... ama sunu unutma!!
Ilerde o tokat siddete donmez umarim..

elbise yüzünden çıkar dedi çıkarmadım herşeyi her istediğini yaptırmaya kalkmasın diye kısa mini bi elbisede değil bahsettiğim öyle sinirlendi bi anda oldu

ee hiç aramdı mı seni...bir elbise için mi yani bu tokat...çok üzüldüm adına...ve iyi yaptın ...ama ben olsaydım evden gitmezdim onu içeri almazdım kesinlikle...hemen ailene koşman hata mı olmuş gibi...sanki ?

burnu sürtsün gitmekle iyi yapmışsın ailen durumu biliyor mu ne düşünüyorlar? bi de eşin aradı mı özür diledi mi?büyük bi ihtimal evine geri döneceksen eşinle kıonuş 2. kez oldu 3. yü affetmem de yoksa arkası kesilmez

ailemi filan aramış beni bulamayınca bi saat önce filan aradı ama cvp vermedim sesini duymak bile istemiyorum şuan içeri almamayıda düşündüm evet ama kapıyı filan yumruklar ordaki komşulara rezil olmak istemedim hem benim şaka yapmadığımı anlamalı burnu sürtsün diye çıktım geldim başka türlüsü gelmezdi elimden

bence ailenın yanına gıtmen hata olmus konusmucaktın evde trip yapıcaktın ama aılenın yanına gıtmemelıydın belkıde arkadaslarıyla buluscak suan gününü gün etcek sen belli bi süre ailenle kaldıktan sonra arıycak özür dilicek sende muhtemelen affetceksin.bı sekılde senı kandırmayı basarıcaktır yenı evlısınız cunku.aılenın yanına gıtmen gezsın dıye ona fırsat vermen demek bence.

Iyi yapmisin ailenin yanina gelmekle eger orda kalsaydin kabullenmis olurdun simdi gozu biraz korksun ne demek ya tokat atmak bunu bir kere yapan hep yapar inan huylu huyundan vazgecmez

tokat tabı kotu olmus cnaım ama keske aılenın yanına gıtmeseydın ..belkı kendı aranızda bır sekılde hallederdınız..
sanırım bır de ayrı sehırdeler aılenler..onlar da panık olmuslardır..

sımdı esın gelır sız barısır evınıze donersınız....bır sure ıcınde bu yasananları unutur belkı uzerıne guzel seyler de yasarsınız ama aılen asla bunu unutmaz.

esin akıllarında daha 4 aylık evlı kızlarını döven saygıyı haketmeyen pislık bır adam olarak kalacak. belkıde daha da fazlası..

ama tabı barısmayı dusunmuyorsan da aılenın yanına donmekle dogru yapmıssın orası ayrı..

tekrar gecmıs olsun canım...

Bence evden gitmen hata olmus.
Evde kalip baska yontemlerle burnunu surtmeliydin.
Bugun bu hatadan evden gittin, yarin baska birseyden gideceksin, baska gun baska seyden gideceksin... Sonunda geri gelecegin muddetce adam bir sure sonra seni ciddiye almayacak, nasil olsa gelir 3 gune diyecek. Gitmenin de bir anlami, agirligi kalmayacak.

Evden sadece bir daha geri donmemecesine gidilmesi gerektigini dusunuyorum ben. Sonra doneceksen gitmenin bir anlami yok.
Sen geri donunce tavrini koy bence.

en iyisini yapmışsın, erkeklerin istediği şeyi kabul ettiğin an onlar "artık hep kabul edecek" düşüncesine kapılıyor nedense, bu hareketin belki biraz ağır ailelerin hemen herşeyi duymasını pek sevmiyorum ben ama gidecek bir arkadaşın yada bi yakın akraban yoksa başka gidecek yerde kalmamış. o da anlasın senin bu tür şeyleri kabul etmeyeceğini bir daha yapmaya kalkarsa neler olacağını görsün.

Kesinlikle katiliyorum sana

Kesinlikle katiliyorum sana

Esine tokat atan insan zaten saygiyi haketmeyen pislik biridir. Birilerinin hatirasinda uzun sure oyle kalmasinin bence hic bir sakincasi yok. Bizim saf kizlarimiz hemen affeder unutulur. En azindan yuzune bakmaktan utanacagi insanlar olur. Ailelere her seyin soylenmesine ve hemen evin terkedilmesine ben de karsiyim ama tokattan bahsediyoruz. Dayak ve aldatma benim cizdigim sinirdir. Bu oyle evde iki triple halledilecek mevzu mu? Ne kadar normallesmis her sey. Tokat mi yedin olsun kol kirilir (!) yeni icinde kalir. Ailene soylemeseydin ne ya, evde trip atsaydin ne?

Çok üzüldüm ama hatalı da olsanız size tokat atmasına izin vermemelisiniz.
İnsanız konuşarak anlaşmalıyız.
Gitmekle iyi yapmışsınız. Ayrılın diyemem ama lütfen döneceksenizde bir daha asla şiddete maruz kalmayacagınızdan emin olmaya çalışın.

Kime güveneceksin onu anlamadım? Eşine mi? Sırf burnunu sürtmek icin mi kendi memleketine gittin?

Bu kadar kolay mi evi terketmek..peki o elbiseye degdi mi tokat ve evi terketmek.sen belki esinle barisip unutcaksin ama ailen birdaha esine guvenebilecekmi.bir elbise icn kavga..tokat atiyor evi terkediyor..daha yolun basinda birbirinize biraz ilimli yaklasabilirdinz..madem gittin ya geri donmiceksn ya da gelip onun almasini bekliceksn..

Bende bunu anlamıyorum burnu sürtsün ne demek ya gittiysen bi daha dönme bence ..iletişim becerisi karşılıklı olan birşey bence suç sadece eşinde de değil...

Tokat atinca duzeldi sanki hersey..hey allah im karsindaki sana verilen bir emanet.en guzel zamanlari ne diye rezil ederler ki..kadinlari onlarin emrinde birey zannediyorlar..allah hakkinda hayirlisini versin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…