ee hiç aramdı mı seni...bir elbise için mi yani bu tokat...çok üzüldüm adına...ve iyi yaptın ...ama ben olsaydım evden gitmezdim onu içeri almazdım kesinlikle...hemen ailene koşman hata mı olmuş gibi...sanki ?
tokat tabı kotu olmus cnaım ama keske aılenın yanına gıtmeseydın ..belkı kendı aranızda bır sekılde hallederdınız..
sanırım bır de ayrı sehırdeler aılenler..onlar da panık olmuslardır..
sımdı esın gelır sız barısır evınıze donersınız....bır sure ıcınde bu yasananları unutur belkı uzerıne guzel seyler de yasarsınız ama aılen asla bunu unutmaz.
esin akıllarında daha 4 aylık evlı kızlarını döven saygıyı haketmeyen pislık bır adam olarak kalacak. belkıde daha da fazlası..
ama tabı barısmayı dusunmuyorsan da aılenın yanına donmekle dogru yapmıssın orası ayrı..
tekrar gecmıs olsun canım...
Kesinlikle katiliyorum sana
Çok üzüldüm ama hatalı da olsanız size tokat atmasına izin vermemelisiniz.benim gibi olanlar varmı diye hemen buraya koştum evet yalnız değilmişim bu konuda eşimin ikinci kez tokat atmasıydı bu ilkinde bende hatalıydım diye düşünerekten özürünü kabul ettim ama bu başkamemleketimizden başka bi ilde yaşıyoruz daha evleneli ne olduki bugünki kavgadan sonra gururumu ayaklar altına alıp kalamazdım kalmadımda o evde yokken atladığım gibi memleketime geldim peki ya şimdi ne yapacağım ben nasıl güvenecem artık ;(((
benim gibi olanlar varmı diye hemen buraya koştum evet yalnız değilmişim bu konuda eşimin ikinci kez tokat atmasıydı bu ilkinde bende hatalıydım diye düşünerekten özürünü kabul ettim ama bu başkamemleketimizden başka bi ilde yaşıyoruz daha evleneli ne olduki bugünki kavgadan sonra gururumu ayaklar altına alıp kalamazdım kalmadımda o evde yokken atladığım gibi memleketime geldim peki ya şimdi ne yapacağım ben nasıl güvenecem artık ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?