Tokat atinca duzeldi sanki hersey..hey allah im karsindaki sana verilen bir emanet.en guzel zamanlari ne diye rezil ederler ki..kadinlari onlarin emrinde birey zannediyorlar..allah hakkinda hayirlisini versin arkadasim.
Bu kadar kolay mi evi terketmek..peki o elbiseye degdi mi tokat ve evi terketmek.sen belki esinle barisip unutcaksin ama ailen birdaha esine guvenebilecekmi.bir elbise icn kavga..tokat atiyor evi terkediyor..daha yolun basinda birbirinize biraz ilimli yaklasabilirdinz..madem gittin ya geri donmiceksn ya da gelip onun almasini bekliceksn..
öyle canım erkeklerin 9 aklı bir nefsi varmış kadınların bir aklı 9 nefsi kadın bir aklıyla 9 nefsine sahip çıkarmış ama erkekler 9 aklıyla bir nefislerine yenik düşermiş. yani o an kavgayı büyütmeyip çıkarıp daha sakin bir zamanda o elbiseyi giymek istediğini söyleseydi konu sahibi bence etkili olabilirdi karşılıklı inatlaşma bu raddeye getirmiş olayları..
İnatlaşmasaydı tokadı da yemezdi yani. Bir nevi tokadı yememek kendi elindeydi konu sahibinin mi demek istiyorsunuz?
arada geçen diyologları bilmiyoruz hanımefendi.. konu sahibinin eşi vay efendim bu elbiseyi niye giydin çaat dedi de mi yapıştırdı tokadı .. sizce?
ben eşinin yaptırımlarına göz yumsun demiyorum ama insan eşini tanır daha önceden de tecrübesi varmış o an uzatmayıp daha sakin bir zamanda o elbiseyi giymeyi istediğini bunun onu mutlu edeceğini vs konuşabilirdi diyorum tokadı haketti demiyorum...!
vay be. tokat atan değilde tokat yiyen suçlu olmuş. evi terk etme trip at ne demek. sanki şakalaşırken eli kaydı...
tokatı hiç bir yaratık hak etmez. çok büyük birşey olur. ozaman çözüm gene tokat değil.. boşanmaktır...
ailenin duyması iyi olmuş. belki bir aile büyüyü konuşurda aklı başına gelir....
Alnından öpmek istiyorum güzel arkadaşım. Ağzım açık okuyorum bazı yorumları. Bu eşimdir döver, dövdüyse ben yapmışımdır bir şey, aman alttan alıcaktım eşimin huyunu bilmiyor muydum zihniyetinin bizden önceki nesille öleceğini düşünürken burda bu kadar sayıda olduğunu görmek.
benim gibi olanlar varmı diye hemen buraya koştum evet yalnız değilmişim bu konuda eşimin ikinci kez tokat atmasıydı bu ilkinde bende hatalıydım diye düşünerekten özürünü kabul ettim ama bu başkamemleketimizden başka bi ilde yaşıyoruz daha evleneli ne olduki bugünki kavgadan sonra gururumu ayaklar altına alıp kalamazdım kalmadımda o evde yokken atladığım gibi memleketime geldim peki ya şimdi ne yapacağım ben nasıl güvenecem artık ;(((
ilk seferinde tokat atmış bende hatalıyım demiş üstünde durmamışsın ikincide de aynı şeyi yapmış.artık bi durup düşünmek lazım.
bazı arkadaşlar bi elbesi için ev mi terk edilir demiş peki bi elbise için eşe tokat mı atılır? acaba sadece erkekler yönünden olaylara bakmamayı nasıl öğrenicez?zaten biz kadınlar böyle yaptıkça onları tepemize çıkarmadık mı devir değişiyor ama bakış açıları hala aynı.
kadın alttan alacak,hatasını hep o arayacak,ailesine bi şey duyurmayacak,erkek ateşse kadın su olacak,eğer dayak yediyse dönüp kendine bakacak vs vs..oldu,paşalar vururken de elleri yoruluyor mu acaba bi de ona da üzülelim bari.
bu adam eikinci kez aynı şeyi yaşatmış eşine üstelik daha 4 aylık evliler onların cicim ayları olmalı.sorunlar şiddetle hallediliyorsa konu sahibi sende bundan sonra eşinin yapmasını istemediğin bişeyinde bi tane patlat suratının ortasına bakalım nasıl oluyor.
iki oğlum var eşlerine vurduklarını duysam ben nasıl evlat yetiştirmişim diye kahrolurum.Allah nasip ederse bir de kızım olacak eşinin ona bir tane vurduğunu duysam ellerini kırarım o hadsizin!
bakın konu sahibi tamda dediğiniz gibi düşünmüş. "bu konuda eşimin ikinci kez tokat atmasıydı bu ilkinde bende hatalıydım diye düşünerekten özürünü kabul ettim ama bu başka"
benim anlatmak istediğim bu değil kendinden tavizler versin tamam desin ne derse yapsın değil o anlık alttan alma ile böyle sonuçlar doğmaya bilirdi. sizin dediğiniz şekilde ne dostluklar yürür ne aile ilişkileri nede evlilikler..herkes kendi dediği olsun diye diretirse olmaz herşeyin mutlaka bir orta yolu vardır arkadaşım..
uygun zaman ve uygun bir dille halledilebilir herşey tatlıdil yılanı deliğinden çıkarır mesele sağlıklı iletişim kurabilmekte..
ama konu sahibi için bunu söyleyemiyeceğim çünkü eşinin şiddete karşı bir eğilimi var baksanıza bu ilk değil !ve ben burnunun sürteceğinide sanmıyorum ..
ilk seferinde tokat atmış bende hatalıyım demiş üstünde durmamışsın ikincide de aynı şeyi yapmış.artık bi durup düşünmek lazım.
bazı arkadaşlar bi elbesi için ev mi terk edilir demiş peki bi elbise için eşe tokat mı atılır? acaba sadece erkekler yönünden olaylara bakmamayı nasıl öğrenicez?zaten biz kadınlar böyle yaptıkça onları tepemize çıkarmadık mı devir değişiyor ama bakış açıları hala aynı.
kadın alttan alacak,hatasını hep o arayacak,ailesine bi şey duyurmayacak,erkek ateşse kadın su olacak,eğer dayak yediyse dönüp kendine bakacak vs vs..oldu,paşalar vururken de elleri yoruluyor mu acaba bi de ona da üzülelim bari.
bu adam eikinci kez aynı şeyi yaşatmış eşine üstelik daha 4 aylık evliler onların cicim ayları olmalı.sorunlar şiddetle hallediliyorsa konu sahibi sende bundan sonra eşinin yapmasını istemediğin bişeyinde bi tane patlat suratının ortasına bakalım nasıl oluyor.
iki oğlum var eşlerine vurduklarını duysam ben nasıl evlat yetiştirmişim diye kahrolurum.Allah nasip ederse bir de kızım olacak eşinin ona bir tane vurduğunu duysam ellerini kırarım o hadsizin!
Konu sahibinin ilk affedişini ben desteklemiyorum ki. Ayrıca uygun zaman ve dil ve sağlıklı iletişim ruh sağlığı yerinde olan insanlarla geçekleşir. Eşine tokat atan insan bence insan değildir. Onu adam yerine koyup da sağlıklı iletişime geçme düşüncesi bana saçma geliyor.
bak bu söylediğine bende katılıyorum arkadaşım işte ikisi de normal bir psikolojide değil bence biri şiddet uyguladığı biride ilkinde de olsa bundan kendini sorumlu gördüğü hakettiğini düşündüğü için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?