ya olursa dediğim başıma geldi tokat yedim :(((

Hatalıydım diye ilkine bişey demedim mi?
Ne güvencesi daha dönüp nsıl güvensem diye düşünüyosun.
4 aylık evlisin yılını görebileceğin ne malum.
Varya aslında devlet suclu devlet ihmal ediyo diyoz da..

bugün tokat atar yarın boğazını sıkar haftaya da bıçaklar 40 yerinden haberlerde izleriz seni

Farkindayim canim.olay elbiseden ckmis ve durup dururken esi tokat atmamistir konu sahibinin de hatasi vardir diye dusunuyorum ayda.tokati hakli bulmuyorum biraz daha ilimli yaklasip tokat attiracak duruma gelmeseydi durum diyorum..

Karşındaki adam gibi bir adamsa sen sinir krizi bile geçirsen sana elini kaldırmaz. Hatalı da olsan bunu yapmaz. Tokat yiyene kusur bulmak şiddeti meşrulaştırmaktır. Herkes zaman zaman hata yapabilir, tokadı yiyip "ama hakettim ben" mi diyelim yani? Karşımızdaki adam hatalıysa biz de ona mı vuralım? Dövüşerek tepişerek mi evliliği yürütelim?

hakettim ben denildiğinde ne olduğunun canlı örneği işte konu sahibi ilk tokatta tepkisini koymaması önlemini almaması hata zaten ikinciside çok geçmeden gelmiş görüldüğü üzere

ben ilkinde ağır konuştum kendime yakıştıramadığım kelime kullandıgım için hem ondan hem tokattan utandım ama aradan bikaç saat geçince özür diledi yalvardı bidaha asla olmucak deyince siz inanmayıp napardınız acaba?

herkes başka bişey demiş ben bu durumda olanlar varmı sonrasında düzeldilermi diye öğrenmek yardım almak istedim. ben bu evliliiği bitirmeyi bile düşünüyorum o sebeple geldim ama ailem kesinlikle karşı buna ben bundan sonrasında dönersem nasıl güvenicem ona demek istedim anlamayanlara.. benim düşündüğüm şeyleri söylemiş bikaçınızda öfke problemi için destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…