Ya onlar ne yapıyor ?

adam gibi adam olsun diyince aklıma evlilik programları geldi...
adam gibi adam olsun,, hiç bişey istemiyorum, kesinlikle evi olsun,, ii maaşı olsun sigortası olsun,,, arabası olsun

önceden böyle düşünen kadınlara kızardım paralı olsun evı olsun arabası olsun dıyen yani...

Şimdi bakıyorumda adam gıbı adam olamıyorsa cebınde bankonatı olsun barı diyorlardır napsınlar

Erkeklere psikanaliz yapmasi çok daha kolaydir çünkü hiç çikmadiklarindan çocukluklarina dönmeleri gerekmez
hahaoytttt buda süppermişşş

erkekler için evlenilecek ve eğlenilecek kızlar ayrıdır. ama biz kadınlar her zaman sevgiye ilgiye muhtacız.. ben hiç görmedim kızlardan evlenilecek erkek eğlenilecek erkek diye ayırım yaptıklarını...
ayrıca hani maç mevzusu oldu ya... işte o maçta kaçan pozisyonları tekrar izletirlerken belki gol olur diye tekrarları daha bi konsantre olarak izleyen tipler biliyom ben

valla ben köpeğim yapma dedğim şeyi bidaha yapmıyor:) erkek milletinden daha akıllı:):) bişeyi on kere söylemeye gerek kalmıyor bikerecikte anlıyo:):)

Ayrica eve geldiginde dösege uzanmis göbegini kasiyan biri yerine seni gördügüne sevinip etrafinda pervane olan bir varlikla karsilasmak daha güzel olsa gerek.

Kizlar aksam aksam iyi güldürdünüz insani cok yasayin emi

canım neden o bak çünkü Allah bize beyin vermiş beynimizi tümüyle kullanmayı biliyoruz:) Rabbim onlarada beyin vermiş ama onlar beyninin tümünü kullanamıycak kadar beceriksizler:) beyinlerinin bi bölümünü kullanıyolar oda saçma sapan şeyler için minicik beyinliler:d

Ya bunu o erkekler sitesinde onlar cevirerek yazmislar,yani biz düsünüyormusuz evlenilip eylenilecek erkek varmis diye...uleeeen yapip yapip bize saldiriyorlar

Onlar kızları evlenecek ve eğlenecek dıye ayrıyorlar ....

yanı pek zekice sayılmaz....

Onları kaç kategoride ayırıp sınıflandırdığımızı bılselerrrrrr

118 33 reklamındakı elemandan olmak için doktor kuyruğuna girerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…