- Konu Sahibi eksikklavye
-
adam gibi adam olsun diyince aklıma evlilik programları geldi...
adam gibi adam olsun,, hiç bişey istemiyorum, kesinlikle evi olsun,, ii maaşı olsun sigortası olsun,,, arabası olsun
Ya gecen TV de gösterdiler adam yalvariyor barisalim diye kadin hayir deyince Allah belani versin falan diyor....tövbe tövbe Öküüüüüüz
Benim aklimdada cocuklar duymasindaki Hala geldi-diyor ya adam kel olmasinda ne olursa olsun
adam gibi adam olsun diyince aklıma evlilik programları geldi...
adam gibi adam olsun,, hiç bişey istemiyorum, kesinlikle evi olsun,, ii maaşı olsun sigortası olsun,,, arabası olsun
valla ben köpeğim yapma dedğim şeyi bidaha yapmıyor:) erkek milletinden daha akıllı:):) bişeyi on kere söylemeye gerek kalmıyor bikerecikte anlıyo:):)
Erkeklere psikanaliz yapmasi çok daha kolaydir çünkü hiç çikmadiklarindan çocukluklarina dönmeleri gerekmez
hahaoytttt buda süppermişşş
hakkaten ya. ben de erkkete saçı pek sevmem oysa
önceden böyle düşünen kadınlara kızardım paralı olsun evı olsun arabası olsun dıyen yani...
Şimdi bakıyorumda adam gıbı adam olamıyorsa cebınde bankonatı olsun barıdiyorlardır napsınlar
erkekler için evlenilecek ve eğlenilecek kızlar ayrıdır. ama biz kadınlar her zaman sevgiye ilgiye muhtacız.. ben hiç görmedim kızlardan evlenilecek erkek eğlenilecek erkek diye ayırım yaptıklarını...
ayrıca hani maç mevzusu oldu ya... işte o maçta kaçan pozisyonları tekrar izletirlerken belki gol olur diye tekrarları daha bi konsantre olarak izleyen tipler biliyom ben
erkekler için evlenilecek ve eğlenilecek kızlar ayrıdır. ama biz kadınlar her zaman sevgiye ilgiye muhtacız.. ben hiç görmedim kızlardan evlenilecek erkek eğlenilecek erkek diye ayırım yaptıklarını...
ayrıca hani maç mevzusu oldu ya... işte o maçta kaçan pozisyonları tekrar izletirlerken belki gol olur diye tekrarları daha bi konsantre olarak izleyen tipler biliyom ben
Benim kocacimdada dökülmeye baslamisti saclar öndeeeeeeen.
Offff bacim ya bu kalbimi ne yapayim,bu beynimi ne yapayim?
cnm benim üzülme ne olurr geçecek zaman akacak ve biz o kalbi de beyni de bi bakmışsın tazelemişiz
diyende ben kendine bile yardım edemeyen ben
Onlar kızları evlenecek ve eğlenecek dıye ayrıyorlar ....
yanı pek zekice sayılmaz....
Onları kaç kategoride ayırıp sınıflandırdığımızı bılselerrrrrr
118 33 reklamındakı elemandan olmak için doktor kuyruğuna girerler
Evet al bendende o kadar Kelin merhemi yok ki-bak yine kel dedim kocami özledim....of ya[/QUOTE
onu özleme boşver beni özle :)) bende çok özledimm amaa yaaaaa
Evet al bendende o kadar Kelin merhemi yok ki-bak yine kel dedim kocami özledim....of ya
Evet al bendende o kadar Kelin merhemi yok ki-bak yine kel dedim kocami özledim....of ya[/QUOTE
onu özleme boşver beni özle :)) bende çok özledimm amaa yaaaaa
olmuyor be baciiiim insan özlüyoooor
kel adamin nesini özledin canim ya biz sana daha iyilerini buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?