- Konu Sahibi eksikklavye
-
Ya kusura bakma yaran cok tazeymis bilmiyordum bende senin durumun hakkinda geyik yapip duruyorum....
hayirdir canim,neyin var?
ayrıldığım sevgilim geçen gece saat 3.30 da aradı tabi ben uyku sersemi anlayamadım meşgule attım mesajlaştık biraz offf kafam çok karıştı tam bitirdim diyorum alışıyorum yokluğuna tekrar giriyor hayatıma ve kapattığım face açtım benim için videolar yayınlamış ama yine aramıyor 2 gün oldu artık yoruldum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorummm beynim durdu bugün ağlamaktan oysaki bu 3. haftaydı ve ben alışmaya başlamıştım yokluğuna niye bunu yapıyor anlamıyorum çok kötüyüm:2::2:
ya öyle dalıyorum muhabbetin arasına ama erkekler için biz kızların ünv.de kulladnığı bi tabir vardı..
her kadının adı bir,karanlıkta tadı bir diye....
ayrıldığım sevgilim geçen gece saat 3.30 da aradı tabi ben uyku sersemi anlayamadım meşgule attım mesajlaştık biraz offf kafam çok karıştı tam bitirdim diyorum alışıyorum yokluğuna tekrar giriyor hayatıma ve kapattığım face açtım benim için videolar yayınlamış ama yine aramıyor 2 gün oldu artık yoruldum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorummm beynim durdu bugün ağlamaktan oysaki bu 3. haftaydı ve ben alışmaya başlamıştım yokluğuna niye bunu yapıyor anlamıyorum çok kötüyüm:2::2:
Yok canim,sorun degil,ama burada birazcik olsa teselli bulmak iyi geliyor.
dal dal dal (burhan altıntop gibi oldu ama idare et)
O zaman ne dıye habıre aldatıyorlar,madem bütün kadınlar aynı ....?
Bu erkekler özlüsöz söylemek için yordukları zihinlerini , ilişkilerini düzgünce yürütmeye sarfetselerdi
ortada bu kadar abaza dolşamazdı
kadıncaa sana özel atacam bacım
Senin isin zor canim ya dengesizlerle bas edemezsin tamamen sil bitsin.
kiz geyigi iyi geliyor dimi insana
Canim sadece kafa karistiriyorlar,benim esimde kafami duruyor.
Ya bu erkekler var yaaaaaa,keske hipnotize edip denetimimiz altina alabilsek
dal dal dal (burhan altıntop gibi oldu ama idare et)
O zaman ne dıye habıre aldatıyorlar,madem bütün kadınlar aynı ....?
Bu erkekler özlüsöz söylemek için yordukları zihinlerini , ilişkilerini düzgünce yürütmeye sarfetselerdi
ortada bu kadar abaza dolşamazdı
kadıncaa sana özel atacam bacım
Canim sadece kafa karistiriyorlar,benim esimde kafami karistirip duruyor.
Ya bu erkekler var yaaaaaa,keske hipnotize edip denetimimiz altina alabilsek
düşüncelerini okuyabilsek bide
o kadar iyiydim ki kafam rahattı biteceğini biliyordum anlaşamıyoruz hep bir sıkıntı ama bitmiyor bir yerlere gitmiş gezmeye fotoğraflar çekinmiş ben üzüleyim durayım kaç kez aklına geldim meçhul bir anda geliyor beni darma duman ediyr sonra yok oluyorrr ben ağladığımla kalıyorumm bu sonu olmayan sevgi çok kötüyümm akşama kadar ağladımm hala toparlayamadım yoruldum artık 1.5 senelik ilişki 1 senelik ayrılık sonra tekrar 4 aylık birliktelik yine ayrılıkkk artık yoruldumm Allah neden aynı acıyla sınıyor anlamıyorumm çok acıyorrr yeter artık
helede senle geyik süper oluyo
o kadar iyiydim ki kafam rahattı biteceğini biliyordum anlaşamıyoruz hep bir sıkıntı ama bitmiyor bir yerlere gitmiş gezmeye fotoğraflar çekinmiş ben üzüleyim durayım kaç kez aklına geldim meçhul bir anda geliyor beni darma duman ediyr sonra yok oluyorrr ben ağladığımla kalıyorumm bu sonu olmayan sevgi çok kötüyümm akşama kadar ağladımm hala toparlayamadım yoruldum artık 1.5 senelik ilişki 1 senelik ayrılık sonra tekrar 4 aylık birliktelik yine ayrılıkkk artık yoruldumm Allah neden aynı acıyla sınıyor anlamıyorumm çok acıyorrr yeter artık
ex eşin :)Benim aklimdan geciyor ah bi gizli kamerayla gözetleyebilsem esimi,yani ex esimi:84:
Tesekkür ederim canim o senin güzelligin
Hosgeldin bu arada
Benim aklimdan geciyor ah bi gizli kamerayla gözetleyebilsem esimi,yani ex esimi:84:
ya cnm benim böyle bi arkadaşım vardı.. yani senin durum da aynı diye söylemiyorum ama onun çıktığı kişinin bi sürü kız arkadaşı varmış meğer.. birçok kişi ile çıkıyormuşş sevgilisi.. boşlukta kalınca sa yine bunu arıyormuş mesela diğerleri ike tartışınca falan... snradan öğrenmişti olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?