Ya onlar ne yapıyor ?

bu erkekleri anlamak ölüm hee..ne yapmaya çalışıyolar acepp..

ya öyle dalıyorum muhabbetin arasına ama erkekler için biz kızların ünv.de kulladnığı bi tabir vardı..
her kadının adı bir,karanlıkta tadı bir diye....

dal dal dal (burhan altıntop gibi oldu ama idare et)

O zaman ne dıye habıre aldatıyorlar,madem bütün kadınlar aynı ....?

Bu erkekler özlüsöz söylemek için yordukları zihinlerini , ilişkilerini düzgünce yürütmeye sarfetselerdi

ortada bu kadar abaza dolşamazdı

kadıncaa sana özel atacam bacım

Canim sadece kafa karistiriyorlar,benim esimde kafami karistirip duruyor.
Ya bu erkekler var yaaaaaa,keske hipnotize edip denetimimiz altina alabilsek

Al sana ne yapcagını söyleyeyım. Sen bu çocuğu hayatında istıyormusun önce yani seni mutlu edıyormu ..?yoksa 2 gün güldürüp 1 hafta ağlatıyormu...bunları söyle bır önce

Senin isin zor canim ya dengesizlerle bas edemezsin tamamen sil bitsin.

Yok canim,sorun degil,ama burada birazcik olsa teselli bulmak iyi geliyor.

kiz geyigi iyi geliyor dimi insana

At yavruuuum at

Canim sadece kafa karistiriyorlar,benim esimde kafami duruyor.
Ya bu erkekler var yaaaaaa,keske hipnotize edip denetimimiz altina alabilsek

o kadar iyiydim ki kafam rahattı biteceğini biliyordum anlaşamıyoruz hep bir sıkıntı ama bitmiyor bir yerlere gitmiş gezmeye fotoğraflar çekinmiş ben üzüleyim durayım kaç kez aklına geldim meçhul bir anda geliyor beni darma duman ediyr sonra yok oluyorrr ben ağladığımla kalıyorumm bu sonu olmayan sevgi çok kötüyümm akşama kadar ağladımm hala toparlayamadım yoruldum artık 1.5 senelik ilişki 1 senelik ayrılık sonra tekrar 4 aylık birliktelik yine ayrılıkkk artık yoruldumm Allah neden aynı acıyla sınıyor anlamıyorumm çok acıyorrr yeter artık

heyecanı seviyolar işte bacım ... testeosteron...

ya cnm benim böyle bi arkadaşım vardı.. yani senin durum da aynı diye söylemiyorum ama onun çıktığı kişinin bi sürü kız arkadaşı varmış meğer.. birçok kişi ile çıkıyormuşş sevgilisi.. boşlukta kalınca sa yine bunu arıyormuş mesela diğerleri ike tartışınca falan... snradan öğrenmişti olayları

Ay canim benim ya üzülmemeye calis,inanki yalniz degilsin.......

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlıdır

cnm buda öyle yattığı kalktığı kızların hesabı yok ve bende biliyorum hepsini işte düşünün içimdeki öyle lanet bir sevgi ki bütün çamurlarına rağmen onursuzca hala seviyor işte bende o yüzden kendimden nefret ediyorum nedenn diyee nedennnn aynı acı 1 sene hiç görmemişken sevgisini bastırmışken neden tekrar döndü o kadar kötü ayrılmıştık ki son sözlerimiz ölüm döşeğinde yan yana olsak suratımıza bakmayacaktık düşünün ama tam hayata yeniden başladım tekrar geldii offf çıkılmaz bir girdaptayım sanki önümü göremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…