- Konu Sahibi eksikklavye
-
Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlıdır
ya cnm benim böyle bi arkadaşım vardı.. yani senin durum da aynı diye söylemiyorum ama onun çıktığı kişinin bi sürü kız arkadaşı varmış meğer.. birçok kişi ile çıkıyormuşş sevgilisi.. boşlukta kalınca sa yine bunu arıyormuş mesela diğerleri ike tartışınca falan... snradan öğrenmişti olayları
Kadin dayanismasi diye ben buna derim iste.
Meger ne kadar cok yarali ceylan varmis bu forumda:26:
cnm buda öyle yattığı kalktığı kızların hesabı yok ve bende biliyorum hepsini işte düşünün içimdeki öyle lanet bir sevgi ki bütün çamurlarına rağmen onursuzca hala seviyor işte bende o yüzden kendimden nefret ediyorum nedenn diyee nedennnn aynı acı 1 sene hiç görmemişken sevgisini bastırmışken neden tekrar döndü o kadar kötü ayrılmıştık ki son sözlerimiz ölüm döşeğinde yan yana olsak suratımıza bakmayacaktık düşünün ama tam hayata yeniden başladım tekrar geldii offf çıkılmaz bir girdaptayım sanki önümü göremiyorum...
Aynen öyleeee bır dakka boş kalmasınlar .... kaç kişiyle idare edıyorsa hepsı tarafından terk edılsın inşallah....
kızlar bana akıl verin face kapatıp tel numarasını değiştirsem mi nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum
valla sakın aşık olmayın yada olacaksanız adam gibi biri olsun yoksa böyle ölmezsiniz ama sürünürsünüz
hahaha ayh buna çok güldüm :):):) beyinleri donlarından gelmiş hee:):)onlar yine bulur ki terk edilseler bilem.... ilginç yaratıklar... beyinleri donlarında gelişmiş..
Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlıdır
ohoooo,bneimkisi uzun hikaye,tövbeliyim diyeyim sadecepiqi sen yaralımıydın:) bende bi yara yok aama buraları okudukca erkekten tiksindim he:)
E yuh yani,yazdiklarini okurken öyle bir kahkaha attimki...inanilir gibi degil bunlarin rezillikleri....hatta o arkadaşım (önceden kankamdı şimdi görüşmüyoruz) o adamın evine gitmiş kalmışi falan.. neyse adam evden gidince dolapları karıştırırken iç çamaşırı bulmuş bi sürü.. adam eve gelince sormuş yerlere atmış çamaşırları kimin bunlar diye.. adam da ne dese beğenirsin... senden öncekilerden birilerin o çamaşırlar... üzerine olan varsa giyebilirsin senin olsun demiş...
kızlar bana akıl verin face kapatıp tel numarasını değiştirsem mi nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum
valla sakın aşık olmayın yada olacaksanız adam gibi biri olsun yoksa böyle ölmezsiniz ama sürünürsünüz
valla sakın aşık olmayın yada olacaksanızyoksa böyle ölmezsiniz ama sürünürsünüzadam gibi biri olsun
adam gibi biri olsun
onlar yine bulur ki terk edilseler bilem.... ilginç yaratıklar... beyinleri donlarında gelişmiş..
hahaha ayh buna çok güldüm :):):) beyinleri donlarından gelmiş hee:):)
kaçmayın biyere hemencik geliorum köpeğimi 5 dk çişe çıkarcam gelcem
Bence unut gıtsın kalp senın ama bu adam sana acı verıyor gördüğüm bu .....
onlar 50 sene önce öldüler şu an fosıl oldular
beyinleri donlarinda gelismis,alemsin
Köpecigide varmis...cikar cikar,birde o ugramasin erkeklerin gazabina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?