Ya onlar ne yapıyor ?

Aynen öyleeee bır dakka boş kalmasınlar .... kaç kişiyle idare edıyorsa hepsı tarafından terk edılsın inşallah....

Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar. (Ahmet Altan)

beğendim bunuu!..

hatta o arkadaşım (önceden kankamdı şimdi görüşmüyoruz) o adamın evine gitmiş kalmışi falan.. neyse adam evden gidince dolapları karıştırırken iç çamaşırı bulmuş bi sürü.. adam eve gelince sormuş yerlere atmış çamaşırları kimin bunlar diye.. adam da ne dese beğenirsin... senden öncekilerden birilerin o çamaşırlar... üzerine olan varsa giyebilirsin senin olsun demiş...

kızlar bana akıl verin face kapatıp tel numarasını değiştirsem mi nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum

valla sakın aşık olmayın yada olacaksanız adam gibi biri olsun yoksa böyle ölmezsiniz ama sürünürsünüz

evt aynen dediklerini yap bence.. yoksa hep face gireceksin o bişey yazmış mı diye... yok telefonda olcak gözün beni arıcak mı her msj geldiğinde ondan mı geldi diye.. önce kendi içinde bitirmen gerek cnm.. ve sana ulaşabileceği herşeyi kapatman gerekiyor

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlıdır

oyy oyy süper söz

ben bunları biliyorum da ah yapabilsemm ahh kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki normalde günde kaç kişiye laf anlaltıyorum sözümü geçiriyorum ama şu düştüğüm durumlara bak Allahındn bulsunn benim gibi sürünsün oda offffff yaaaaaa

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlıdır

Yazik,o kullanmadiklari beyinlerine yazik cidden

piqi sen yaralımıydın:) bende bi yara yok aama buraları okudukca erkekten tiksindim he:)
ohoooo,bneimkisi uzun hikaye,tövbeliyim diyeyim sadece

E yuh yani,yazdiklarini okurken öyle bir kahkaha attimki...inanilir gibi degil bunlarin rezillikleri....

evet canim,face msn ne varsa sil,telefonunu degistir.Yüz vermezsen birakir pesini...gerci inat edip daha cok pesinden kosadabilir ama tinlama sen onu.

adam gibi adam olsun diyince aklıma evlilik programları geldi...
adam gibi adam olsun,, hiç bişey istemiyorum, kesinlikle evi olsun,, ii maaşı olsun sigortası olsun,,, arabası olsun

onlar yine bulur ki terk edilseler bilem.... ilginç yaratıklar... beyinleri donlarında gelişmiş..

beyinleri donlarinda gelismis,alemsin

hahaha ayh buna çok güldüm :):):) beyinleri donlarından gelmiş hee:):)
kaçmayın biyere hemencik geliorum köpeğimi 5 dk çişe çıkarcam gelcem

Köpecigide varmis...cikar cikar,birde o ugramasin erkeklerin gazabina

Ya gecen TV de gösterdiler adam yalvariyor barisalim diye kadin hayir deyince Allah belani versin falan diyor....tövbe tövbe Öküüüüüüz

Bence unut gıtsın kalp senın ama bu adam sana acı verıyor gördüğüm bu .....

onlar 50 sene önce öldüler şu an fosıl oldular

inan unutmak için her gün ettiğim duaları bir bilseniz ben de artık şaşırdımm ne yapmam gerektiğini öyle bir çıkmaz ki benim bir şeyler yapmam lazımm içimde ki yumruyu atayım ki nefes alabileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…