- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi eksikklavye
-
ya arkadaşım dedi seninki telin kapalıymış niye açmıyomuşsun diye soruyo ne diyim iki dakka açsın dedi aç bakalım ne yazmış dedi saat gece 01:00 falandı mesaj atmışş uzzuuuuunca :s sen bende o kadar kolay değilsin emin ol sen sanıyonki o.. arkasını döner gider bizim sadece sevgililiğimiz bitti sen nefret et istediğini de içini dök yatıcaktım ama hakaret etmek istersen içini dökmek yada ben burdayım sen yaz ben sabah okurum ben senden nefret edemem gitmede diyemem sana haksızlık olur ama emin ol ilk aşkım en güzel aşkım sen oldun yataga yattgım an uyumak istiyorum çünkü senle yaptıgım herşey bir bir aklıma geliyo sarılışım kokun :S kendimi seni unutmaya odakladım sende öyle yap 1 haftaya kalmaz toparlanırsın ben acıya dayanıyorum seni bilemem ama herşeyi beraber yaşadık beraber kararımızı verdik artık söylediklerimden dönmem sende dönmezsin o yüzden sen herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun hakarette etsen ilerde beni anlıcan.. demişti dicen allahıma emanetsin gamzeye söle sana iyi baksın. böle yazmışben nasıl dayanıcam kızlar tam tamam bu sefer olucak unutrum dediğim an tekrar hatırlatıyo daha bi hafta bile olmadı hergün ağlayarak uyumaktan uyanmaktan bıktım napıcam ben :S :S
kızlar size güzel şeyler ,istediğiniz cümlelerı kurmak ısterım ama malisef adamlar işlerıne nasıl gelıyorsa öyle hareket edıyorlar ,asla duygusal düşünmüyorlar,hep lafta icraata gelınce erkekler yan çizmekte,ilişkılerıne sahıp cıkmakta ise kayıtsız kalıyorlar !!!!
ama size dıyecegım bır arayıp bır kaybolan erkekten hayır gelmez....aramayınca aramayan msj atmayan ,adamın zaten bır tarafında değilsınızdır üzgünüm ama böyle.
kesınlıkle msj atmayın sizi aramayanı aramayın başka şeylerle ılgılenın ,ama işin içine duygusallık katmayın lütfen... hep bunun garantısı altında cok rahat davranıyorlar ...kız bana aşık nasıl olsa bir msjıma bakar gerı görüşürüz.... zihnıyetındeler ve öylede oluyor...
hattını değişen arkadas ,hattı değişme kırrrrr eskısnı sen o hatta baktıkca , hep aklında bır umut olacak...tamamen vazgecmıs olun... yoksa bu dengesızlerle mutlu olamazsınız ,süreklı ne yapmak ıstıyor,sorusu kafanızda turlar.
umursamayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!! hayatınıza devam edın ,kımse vaz geçılmez değil
onlara bu şımarıklığı yaşatmayınnnn ,değmez
Doğru dıyorsun canm yıllarını günlerını gecırdığın insana nasıl umursamaz davranabılırkı ınsan ...
ama gel gör ki onlarrrr davrana bılıyorsa bizde zayıflık göstermeden dayanmalıyız yoksa kaybeden
taraf olmaya mahkum oluyoruz... nıye onlar silebılıyorsa onca yaşanmısı ,bazen arkanı dönüp gıtmelisin
gitmelısınkı vayyy ,işte ben böyle hiçe sayarsam kızı ,oda beni hiç olmamıs gıbı sildi hayatından
dedirtmek ve mort etmek lazım !öyle hafızasında unutulmazların yanında yer alırsınız
yoksa anlamaz bu öküzler incelıkten ,duygusallıktan
o gitti sessizce şimdi ben şimdi bu sessiz gidişin yorumlarıyla yorulan oldum.. nedir sebep açıp söylesin sonra ne yaparsa yapsın.
canm erkekler pek sevgı dolu olmadıkları için ,işine geleni bulamamıstır sende ondan gıtmıstır belkıde...
düşünme boş ver farzet bir beladan kurtuldun... ne dedı veya en son ne olduda gıttı dermısın :26:
erkekler düşüncelerini hiç paylaşmıyorlar, bir de kadınlara iki yüzlü derler...dürüst erkek o kadar az ki... ne var yani sana açıklama yapsa! senin de kafanda soru işareti kalmaz..buna hakkı yok bence
kaybederken bır bırıne benzıyor her ınsan dıye bır şarkı sözü vardı değilmı ya .
Evet bende sunu anladım erkekler asla gercekten ne düşündüğünü söylemıyorlar ya ne kadar
menfi bır hareket .canm bekleme ,beklemek acıverır sen kendını en kötüsüne hazırla yıne dönersede
kı böyle ayrılıklardan sonra dönüşler de aynı heyecan tad kalırmı bılemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?