Ya Sabır...

dramatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
141
21
98
Kızlar eşime karşı sabrım tükendi bana ne tavsiye edersiniz 0 araba aldı benim kullanmama izin vermiyor arabanın torpido gözüme eşya koumamdan tutun da kapıyı açma şeklime kadar her halta karışıyor evde de bu şekilde ev sahibimiz titiz biri diye daha doğrusu depozitodan kesmesin diye her şeye karışıyor süpürgeyi nasıl yapacağımdan turun da herşeye herşeyee... Bi yerden ses gelse hemen duvara mı vurdun çizildi mi falan filan bir de çok cimri ben geçenlerde 4 liraya boyama kitabı almak istedim 2 tane tanesi 2 lira bırakmak istiyor sen çocukmusun bilmem ne ay bana hiç saygısı yok görücü usulü evlendiğimiz için beni sevmiyor sanırım ve her dediğine evet diyip uyumlu olduğum için hep kaybediyorum.Eve arkadaşını getirir yemeğe tamam derim bir dediğini iki etmem anası babası yok diye hiç kıyamam ama afedersiniz bokunu çıkardı yani bana karşı hep cimri sıkıntı veriyor. Gezmeye gidiyoruz misafirliğe ordaki adamla takılıyorlar ben kadı la tek kalıyorum. Yani şöyle ne romantiklik gördüm ne de bişey canıma tak dedi ya Oteşe gideriz kendi vakit geçirir ben de yanında çanta ruhum daraldı inanın ki çekmek istemiyorum. Şu an içerde oturduğu yerde uyumuş yanıma gelmeye tenezzzül bile etmiyo ben de ışığı kapattım yatağıma geri geldim bıktım bunaldım ya sorunlu bir tip bana karşı

cekilmez bu adam. kac yillik evlisiniz? senin acindan cok uzucu bu durum ve psikolojik baski. evlilik terapistine gidin bence. cok ciddi bi sorun.

Kaç yaşında bu adam sürekli boşanma lafını edersen inandırıcılığı kalmaz ki.

Surekli bosanmak istiyorum dedigin icin artik umursamiyo belli... Bi bosvermislik var kocanda.

her işine karışma konusunu bilemem ama diğer hareketler bnm eşimdede var az daha sabret onun sevdiği yönden gir olaya ne bileyim maç mı sevio playstation mu yatak da ilgiyimi daha çok seviyor istedinin öle yaptırmaya çalış ev hanımı olmanda etki sanırım herşeyi gectimde tatilde otelde neden tek vakit gecirir ki adam kendine doğru çekmiyor musun nn adamı

Sorunn kaynağı kırmızıyla boyadığım yer.Çözümü de sende.

sevgi olsa yapmaz bunları. çok üzgünüm ama sevgi eksikliği var kocanda bence. yada sevgisini gösteremiyormu acaba ?? çok üzüldüm senin için Allah yardımcın olsun cnm..

sürekli boşanma fikrini dile getirmeniz, inandırıcılığınızı yitirmiş maalesef. Blöf yaptığınızı düşünüyor ve oralı olmuyor anladığım kadarıyla. Problemli bir eşiniz var anlattığınız kadarıyla, henüz erken sizin için icraate geçirmeyi düşünüyor musunuz sürekli dillendirdiğinizi?

Bence biran önce işe girip çalışmalısın ayaklarının üzerine sağlam basmalısın ve bunlar basit şeyler değil ailenle bu konuyu görüşmelisin. Seni sahipsiz değersiz görüyor

Ailem de sorublu bir aile herşeyi gördü yani annemin paraya olan düşkünlüğünü babamın olaylar karşısında beni eve dönmesin diye ondan tarafa oluşunu herşeyi. Başından beri yanlıştı aslında çok sorunlu her zaman hep beni bunaltıyor cimrilik yönünde güya benim her ihtiyacımı karşılıyormuş ama alışveriş merkezinde 2 lira 3 liralık şeylere bile karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…