Ya Sabır...

sIk sIk cimri olduvunu vurgula sIktIgINi mala cok deger verdigini yuzune vur . o bunaltitorsa sende bunalt . sen canta degilsin adama bak

sIk sIk cimri olduvunu vurgula sIktIgINi mala cok deger verdigini yuzune vur . o bunaltitorsa sende bunalt . sen canta degilsin adama bak
Söylemiyormuyum sanıyorsunuz hem de sürekli ama bıkkınlık getirtti artık yeter dedim şurama geldi ya

Onun üzerinden vizeliyim buralarda oturumum yok her halukarda bağlıyım yani ona malesef

Ülkeme dönmek de istemiyorum başta kendi ailem sonra akrabalarım O Bu Şu o ne demiş bu ne demiş annem zaten psikolojisi bozuk sinirli çok istemez evde beni babam derseniz başımdan gitsin de naparsa yapsın derdinde

Bir gün gelecek alacaksin yanina ihtiyaclarini esyalarini, hic birsey söylemeden gideceksin. O zaman bakalim "ya iyi git" lafi nasil batacaktir ona.

Bu nasil bir ilgisizliktir, gercekten sinirlerimi gerdi okurken. Biz kadinlar fazlasiyla fedarkarlik cabamizla iyi mi ediyoruz kötü mü?

Sen böyle haraketler görmek ve yasamak icin evlenmedin onunla. Bunu aklindan hic bir zaman cikarma canim.
Önlem almalisin yoksa git gide üstüne cikacak bu hans.

Evet ama napabilirim inanın hiç bir fikrim yok bununla Aileme dönemem kendime bir hayat kurucam bakalım

Öncelikle şunu belirteyim sevilmediğinizi hissediyorsanız,değer görmediğinizi düşünüyorsanız bu çok ayrı bir mesele.Bu öneriyle filan çözülecek bir şey değil.Sevmiyorsa ve siz de sevilmediğiniz bir evliliği istemiyorsanız boşan diyenlere katılıyorum.
Çok mu maddi sıkıntı çekiyorsunuz?Kendisine yaptığı harcamalarda nasıl?Birikim yapmak için belli bir hedefi mi var mesele kendi evinizi almak veya emekliliğine hazırlanmak filan gibi?Bence karşınıza alın konuşun niye o boyama kitabını almadın veya niye arabana bindirmiyorsun yerine şunu şunu yaptığında kendimi değersiz hissediyorum,paran benden kıymetliymiş gibi hissediyorum diye anlatın.Eminim size bir kırık iğne bile almasa ama bunlar geleceğimiz için birikim hayatım dese gönlünüzü alırdı

Ev almak istiyor burda ama buraya geldiğim günün ertesinden beri bana böyle davranıyor 70 kuruş daha ucuz olan pirinci aldı geldiğimin ertesi benim istediğim baldoydu mesela. Sonra ne oldu arabasıyla başka birine çarptı kalbimi kırdığı için o da farketti hakkıma girdiğinin.Evet konuşuyor ama herşeyde beni bunaltması hiç mi hakkım yok benim 1 ya da 2 lira harcamak için bana verdiği paradan hep evime alıyorum kendime bişey aldığımda üzerime o a da alıyorum almazsam laf ediyor hep kendşne alıyorsun gibisinden ben onun parasını çar çur etmiyorum ki avm ye gidip evin yiyecek ihtiyacını alıyorum yine canın sıkılmış alışveriş yapmışın diyor en fazla 20-30 liradır avmde de aldıklarım

ee gorucu usulu adami hic tanimadan evlenmissin olacagi bu yani ne bekliyordun mucizevi bir sekilde asik olmanizimi, keske isinamadim deyip evlenmeseydin. Adamin sana karsi saygisi sevgisi yokki degisirmi bilmem cok cabalaman lazim.

Vall adam hem cimri hem gorgusuz hemde senle zorla evlendirilmis gibi , ha annene babana desen dayakmi atiyor ac mi birakiyor aldatiyormu diye sorarlar sen yok deyincede otur oturdugun yerde derler. Ayril desem su anlattiklari kimileri icin gayet normalken sorun degilken aslinda kimileri icinde hayati onem tasiyan cekilmeyecek seyler. eh seni bu adama girucu usulu verip evlendiren kisilerin cocugu olduguna gore muhtemelen birinci gruba dahil ailen yakinlarin o yuzden sen istedigin kadar kocana bosanacam de adam etrafina bakarak senin bir guvence olmadigini bildiginden sallamiyor yani.

Canj ne yapmak istiyorsa gidiyor yapıyor. Hatta aktivitelere katılıyor ben de onunla katıldığımda herkesin içinde sen bunuboybamayı biliyosun değil mi diye soruyor gerizekalı beni küçük düşürüyor

düşüncesiz kaba kaç yasında sen kaç yasındasın kaç senelik evlisin cocuk var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…