Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

cok saol cnm valla bu güzel yorumlariniz beni git gide rahatlatiyo
evet dikkat edicem ve dzelicek ins
amin cnm ins hepimiz saglikli sihatli kucaklarimiza alicaz meleklerimizi:Saruboceq:

denizcim anlat bakalım bir evhanımı olarak günü nasıl geçti neler yaptın e yemek pişirdin??

sağol denizcim.kimin aklına geldi burda yazışmak.kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
ege-denizcim bende lostun sezon 4 e kadar cd si var.ben şu anda 4.sezonun 3.bölümündeyim.5.sezonda çekiliyormuş.

sağol denizcim.kimin aklına geldi burda yazışmak.kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
ege-denizcim bende lostun sezon 4 e kadar cd si var.ben şu anda 4.sezonun 3.bölümündeyim.5.sezonda çekiliyormuş.

sence kimin klına gelir tatlımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

denizcim anlat bakalım bir evhanımı olarak günü nasıl geçti neler yaptın e yemek pişirdin??

Valla sabah kalktım doktora gittim... Yeni hastanedeki yeni doktora... Ordan çıkışta salı pazarına gittim. Kızıma külotlu çorap aldım, çeşhur tüllü elbisesinin altına giymesi için... Sonra eve geldim. O saatten beri de buralardayım işte.. Akşam olur kızlar gelir diye heveslendiydim ama hala şoku üstümden atabilmiş değilim.
Sizler neler yaptınız, dökülün bakem...
bu arada bizim topik açılmamış hala.

He valla yaaa!!

boşver denizcim konuşmayalım.herkes yerinde iyi olsun sağlıklı olsunda gerisini boşver.
bu arada bu konu başlığında böyle yazışmakta yasak değil dimi?ben site kurallarını aklımda pek tutamıyorum.bu sitede girdiğim tek konu sizinle yazıştıklarım.başkasına zamanım kalmıyor zaten.

kizlar gercekten cokmu sisko benim oglusum anammm acep doguma kadar kac kilo olur amanin ben nasil firlati verecem onu bi hayli zorlanacagm kesinCADIARZU sırnaşık şey

ayy valaha ben bilmiyordum bunu... Konuşturmayın beni... Melekcim yazdığım şeyi okuduysan canım ben bir düzeltme yapayım. Sanki yasaklı konuyu burada devam ettiriyormuşum gbi anlaşılmasın!!!
Bu konu başlığında konuşmayalım dedik aa sohbet odası da error veriyor. Napçaz biz yaa??? :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…