bizim topic açılmadı mı hala ya?
Şehnaz'cım selam, mart annelerinden şekeri yüksek çıkanlar kısmına yazdım, yürüyüş oldukça iyi geliyor, birde evde pratik ölçüm yapabileceğin aletlerden olursa kontrol altına alırsın... Korkmana gerek yok, moralini yüksek tut... Sonuçta o yükseklik yüklemeden kaynaklanıyor ve sana bir uyarı niteliğinde, dikkat ettiğin sürece birşey olmayacağına ve hayırlısıyla inşallah hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum...
Bu arada sonunda buldum sizi SOBEEEE...
amanin kiz benimki seninkindn de sissko yaa
basimiza neler actin:roflol: iki dakka durmuyonki yerinde bak senin yuzunden sex sayfalarinda bulusur olduk ama guvendeyiz kimsenin aklina buraya bakmak gelmez :roflol::roflol:
basimiza neler actin:roflol: iki dakka durmuyonki yerinde bak senin yuzunden sex sayfalarinda bulusur olduk ama guvendeyiz kimsenin aklina buraya bakmak gelmez :roflol::roflol:
senağlamasenağlamasenağlama
Sen de mi brütüs...
tamam aglama napalim basa gelen cekilir anca beraber kanca beraber :teselli: ben dizimi izliyim LOST a rakip diyolar bakalim varmi okadar. 1 saat sonra burdayim gorusuruz sekerler.
tamam aglama napalim basa gelen cekilir anca beraber kanca beraber :teselli: ben dizimi izliyim LOST a rakip diyolar bakalim varmi okadar. 1 saat sonra burdayim gorusuruz sekerler.
sağol denizcim.kimin aklına geldi burda yazışmak.kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
ege-denizcim bende lostun sezon 4 e kadar cd si var.ben şu anda 4.sezonun 3.bölümündeyim.5.sezonda çekiliyormuş.
denizcim anlat bakalım bir evhanımı olarak günü nasıl geçti neler yaptın e yemek pişirdin??
bu arada bizim topik açılmamış hala.
sence kimin klına gelir tatlımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
muhtar dun aksamdan berı okuyaamadım.nedır forumdakı durumlar..
boşver denizcim konuşmayalım.herkes yerinde iyi olsun sağlıklı olsunda gerisini boşver.
bu arada bu konu başlığında böyle yazışmakta yasak değil dimi?ben site kurallarını aklımda pek tutamıyorum.bu sitede girdiğim tek konu sizinle yazıştıklarım.başkasına zamanım kalmıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?