Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

çerezcım bunlar rahibe hayatına çekilmiş bize gazı verenler nirdeeeee? anacım biz tam gaz devam. akşamda şöleeee biii göçişle görüşim dun gece bana portakal almadı 1 kg yedim diye bu akşamda onu ben yiiiyim yada o çalışsın... :))))

nerdesiniz kızlarrrr walla kimsede tık yokkkk....:)

benim bir girişimim oldu ancak bu girişimden vitaminsiz umpa lumpa muvaffakiyetle çıkarken ben acıların kadını modundaydım!!!

aman ya sizin gaziniza gelmemek lazim, bizde bu sabah denedik, koca gobusle bayagi bir zorlandik, sonrasinda benim kasiklarimda bir agri, bebek asagiya toparlandihalada ayni pozisyonda odumuz koptu adamla, bir daha hayatta yaklasmam sana diyo:roflol: ben istesemdemi dedim istesende yok diyo:roflol:niye oyle olduki cok asagida su an bebisim ya yuruyemiyorum bile

onu bende yaşadım....bende tatilde zincirleri kıranlar arasındayım...ama bebişim bi toplandı aşağıya zor çıktı yukarı .....

onu bende yaşadım....bende tatilde zincirleri kıranlar arasındayım...ama bebişim bi toplandı aşağıya zor çıktı yukarı .....

demekki normal, ama ben korktum daha istemiyorum ya, zaten hormonlarim dustu heralde istekte fazla yok daha oncesine gore:roflol:

xnazanx
cımmmmm antreman iiiii gelir niye ole diyon kıssss...
benim o yuzden mi kızım hep aşada yukarda olduğunu daha görmedim:))))))

dr. haftada 2 kere olabilir sakıncası yok dedi,o yüzden dizginlemeye gerek yok sanırım,biz geçen gün 3 kere yaptık,nasıl oldu anlamadım valla,ama bayramda evde yoktuk,ondan öncede müsait olamadık,tabi normal,ben dayanamam aylarca.....eşime de yazık :))))

Slm kızlar ne oldu yaa.. ben dun aksamdan berı okuyamadım konuyu. bu gece okuyacaktım 1743 sayfdadayım daha.. nedır durum,?

kızlar bir süreliğine buradan dewam edelim mart anneliği yapmaya aslında eş zamanlı olarak şubat anneleri konusunu da incelemeye almalılar!

slm kizlar nasilsiniz bakalim?
beni soracak olursani acayip kötüyüm
seker yüklemm tavan yapti ve 262 cikti dr ve biz soklardayiz baska bi yere sevk etti beni diyabetle özel olarak ilgilenn yere ve cok dikkat etmm gerektigini yoksa oglum hasta dogacakmis off allahim cok kötüyüm sabahtan beri basim catlicak bunu duydumdn beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…