Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

canım kafana takma eğer kafana takarsan şeker denilen illet azar! bu gebeliğe has bir rahatsızlık en çok olacağı inüsiln iğnesi vurularak gebeliğinin dewam etmesi! bebeğin için endişelenme sadece biraz iri doğacak ama şunu öğren doktorundan oğlunda tip 1 diyabet mi olacakmış?öyle bile olsa onun da çözümü var merak etme derdini veren Tanrı dermanını da veriyor

sehnazcim sikma canini dietle duzelecegine eminim bak sonucta oglusun iyiymis onemli olan bu derdinin dermani var o yuzden rahat ol az kaldi zaten canim dayanmak gerek..

benim vitaminsiz yine beni sinir etti ne umarsız adam bu ya park yatağımız geldi bir hafta olacak neredeyse yalvar yakar ofisten aldırdım eve getirdik geldiğinden beri hadi kuralım diyorum halim yok yorgunum diyor ben de sinirlendim tamam kızımın babasını çağırayım ben o kursun yatğı dedim gamsız vitaminsiz umpa lumpaklava:

saolun arkadaslar yorumlariniz icin bi nebzede olsa rahatladim ama moral sifir cok korkuyorum oglusuma bisi olur diye ama söz verdim hem esime hem doktoruma hemde oglusuma agzima sekerin s sini bile sürmicem

canimcim aldiklarinin fotosunu koyda yorum yapalim :roflol::roflol::roflol:

ama burda kimse konusmuyo zaten benim dizim basliycak 15 dakikasi var. 1 saat suruyo sonra gelirim tabi kimse kalirsa burda.

kızlar selam.olanları öğrendim aslıdan.olur böyle şeyler.
şehnazcım geçmiş olsun.ama bebişin çok iyi maşallah.gerisine biraz dikkat edersin canım.

Şehnazcım çok üzüldüm yaaa, epey yüksek çıkmış... İnşallah basit bir dietle düzelir... telefondaydım da geç yazdım canım... kusura bakma...

Şehnazcım çok üzüldüm yaaa, epey yüksek çıkmış... İnşallah basit bir dietle düzelir... telefondaydım da geç yazdım canım... kusura bakma...

olsun denizimm öenmli degil
dr patates unlu seyler makarna pilav sekerli seyler ve meyvelerdende sadece yesil eksi elma yiyecekmisim baskada hic bisi yoksa insülinmi ne ondn verecekmis bakalim bide baska dr sevk etti beni oda incelicek ne olcak hayirlisi

Şehnaz'cım selam, mart annelerinden şekeri yüksek çıkanlar kısmına yazdım, yürüyüş oldukça iyi geliyor, birde evde pratik ölçüm yapabileceğin aletlerden olursa kontrol altına alırsın... Korkmana gerek yok, moralini yüksek tut... Sonuçta o yükseklik yüklemeden kaynaklanıyor ve sana bir uyarı niteliğinde, dikkat ettiğin sürece birşey olmayacağına ve hayırlısıyla inşallah hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum...

Bu arada sonunda buldum sizi SOBEEEE...

Şehnazım üzme kendini, allah beterinden korusun. Önemli bişi değil, çaresi var allahtan...
Halbuki bu gece için neler hayal etmiştik. Ben de seni uzun uzun dinlemek istiyordum... Ezgiyi de beklettim telefondayken, üzüldüm... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…