Yabancı annelere devlet napyor?

Ayrilmak istiyorum derken zaten evi terk edince ayrilmis oluyosunuz oyle uzun bi surec degil sizinki eger cocugu dusunuyosaniz babasindan destek alicaksiniz biraz buyuyene kadar babaannesi baksin siz calisin bi orta yolu bulun yoksa boyle madur devam ederseniz aile ve sosyal politikalar bakanligi o cocugu elinizden alir size al 800 tl cocuguna bak diye para vermez hic bir kurum

Sen anlamadın. Nafaka falan yok zaten. Ayrılmak için de bir şey yapmana gerek yok. Ceketini alıp çıkabilirsin. Nikah yoksa boşanma da yok. Nikah yoksa nafaka da yok. Kapiş??

Çocuğu doğurmadan ayrılmak istyorm. Canımı kurtarmak istyorm. O yüzden destek istyorm

Ciddimisin? Alma hakkları var mı?

Normal evli türk kadını evli ve sigortalı çünkü?

Hadi yavrum sen evli adamdan çocuk yap üstüne para iste yok öyle dünya

Tabiki var devlet yurtlarinda sevgi evlerinde bakilan buyutulen cocuklarin hepsi annesiz babasiz mi saniyosun. Boyle sorumsuz ailelerin cocuklariyla dolu allahtan devletimiz bu konuda cok ilerde cocuklar eskisi kadar madur olmuyor.

Adamın evli olduğunu bile bile düğün yapmışsın, bir de üstüne tedaviyle çocuk yapmışsın, bu adamın seni maddi olarak geçindirebilecek gücü bile yok, boşanmaya niyetinin olduğunu da hiç zannetmiyorum. Senin şu kendine yaptığın kötülüğü başka kimse sana yapamaz biliyor musun?

Hay ağzın bal yesin kanki

Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. Söylediğnz yerlere baş vuracağm inşallah bir sonuç alırım. Yargılayanlara da yeterince cev açıklama vermeye çalıştım. Gerçekten tanısanz öyle düşünmezsnz. Çok uzun anlatsam bitmeyecek olayları atlatdım. Haksız haklı olduğm yerlerde var saygı duyar saygı beklerim. Allah mimseyi sahipsiz burakmasn inşallah. Saoln

Hemen yapmadm 2 sene tedavi oldm. Yaşım çok. Çocuk yapma şansm azdı o yüzden yapdm. Erkek içn çocuk mu yapılır. Kurban olsnlar çocklarmza
İyi de adam evli? Bunu anlatmaya çalışıyorum ve bu gidişle de boşanmaz, madem onun için yapmadınız ondan da devletten de bir talep beklemeyin!
Bir de Doğum yapan kadına neden devlet yardım etsin ki? Bi kereliği mahsus para veriyor o kadar.

Ortada en çok zarar gören benim zaten olsun hakketmişim. Ben resmi boşandığını biliyordum. İnanmayanlara da tutalım ki ev yıkıyorum. Adamın sülalesi habgi akılla evli adama davul zurnalı tkılı düğün yapdı. Karısı mağdursa neden başdan gelip söylemedi .gerçekten herkes çıkarısına bakmış ortada tek mağdur benim.

yahu resmi nikah olmadan düğün yapan siz değilmisiniz?
kanasınız varmış..

Çocuğu doğurmadan ayrılmak istyorm. Canımı kurtarmak istyorm. O yüzden destek istyorm

Ya bunu da soruyormusunuz pesss. Ülke değiştirmiş hiç bilmediğiniz bi yere gelip hiç bilmediniz adama yapışmışsınız. Alın bavulunuzu gidin tutan ne ki? Çocuk karnınızda daha siz nereye o oraya.
Kusura bakmayın ama burda hiç bir yetkilinin hiç kimsenin yapacak bişeyi yok. Çünkü hukuki olarak bi güvenceniz yok. Siz geleli kaç sene oldu. Ne kadar zamanda buldunuz bu adamı. Ya da buraya gelirken planınız neydi.

O zaman kalkıp buraya gelip bide burayı kötüleyip bizim devlet çok iyi yeaaaa yapmayın. O kadar iyise buyrun gidin ülkenize diyo insanlar gayette haklılar. Bide birine milliyetçisiniz filan demişsiniz ama sizde ırkçısınız. Sabahtan beri Rus da değilim Suriyeli değilim beleşe gezmiyorum filan diye laflar ediyorsunuz. Eşim eşim diyip duruyorsunuz eşiniz değil çünkü evli değilsiniz ve başkasıyla evli. Aklınızda bulunsun.

hala evlendim diyorsun?
düğünle evlilik mi olur?
evlenmek nikahla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…