- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi Aygun kazimova
-
Düğünden sonra yapcakdıkda sözde. Bizde düğünden önce sonra farketmiyor ki zannetdim burdada öyle. Düğün hazırlk derken işte..sonrada erteliye erteliye bu hale geldik
Bu adam ve Ailesi seni kandırmış, kim bilir eski eşinide hala oyalıyor onuda kandırıyordur..Böyle bir adamla hayatmı geçer.. Bu ülkede yıllarca vergi ödeyen doğup büyüyen biri olarak sosyal olanaklar asıl vatandaşlara bile kısıtlıyken sizin durumunuzda alabileceğinizi sanmıyorum.. Belki fakirlik ve yardım derneklerinden..sizi kandırarak bu hale sokan adamında yetmiyor diye birşey yok tamamen tüm masraflarınızı karşılaması gerekiyor devleti eleştireceğinize sizi bu konuma sokan adam ve ailesini sıkıştırın maddi anlamda..ayrıca sizin yerinizde olsam kandırılmış gururlu bir kadın olarak bu adamın metresi konumunda yaşamaya ugraşmazdım, ülkeme döner paşa paşa yaşardım, bu adamdan hiç bir cacık olmaz, karısınıda boşamaz senide 2.kadın olarak kullanır net..Ortada en çok zarar gören benim zaten olsun hakketmişim. Ben resmi boşandığını biliyordum. İnanmayanlara da tutalım ki ev yıkıyorum. Adamın sülalesi habgi akılla evli adama davul zurnalı tkılı düğün yapdı. Karısı mağdursa neden başdan gelip söylemedi .gerçekten herkes çıkarısına bakmış ortada tek mağdur benim.
Öyle oldu işte tam söylediğn gibi. Galiba dönmekden başka seçeneğim yok. Söylenilen yerlere başburacağm sonra olmazsa dönecem .Bu adam ve Ailesi seni kandırmış, kim bilir eski eşinide hala oyalıyor onuda kandırıyordur..Böyle bir adamla hayatmı geçer.. Bu ülkede yıllarca vergi ödeyen doğup büyüyen biri olarak sosyal olanaklar asıl vatandaşlara bile kısıtlıyken sizin durumunuzda alabileceğinizi sanmıyorum.. Belki fakirlik ve yardım derneklerinden..sizi kandırarak bu hale sokan adamında yetmiyor diye birşey yok tamamen tüm masraflarınızı karşılaması gerekiyor devleti eleştireceğinize sizi bu konuma sokan adam ve ailesini sıkıştırın maddi anlamda..ayrıca sizin yerinizde olsam kandırılmış gururlu bir kadın olarak bu adamın metresi konumunda yaşamaya ugraşmazdım, ülkeme döner paşa paşa yaşardım, bu adamdan hiç bir cacık olmaz, karısınıda boşamaz senide 2.kadın olarak kullanır net..
Neden ben suriyeli diğilim beleşe yaşamıyorum. Maşallah gitdiyim her idareye dolarla vergi ödüyorum. Neden hakk istemeyeyim? Hem kendimi türk kadınıyla bir tutmadım kızasınız. Size cev vermiycem sadece .cevabım yok çünki . Milliyetçilik yapıyorsunuz
Azerbaycanda doğdum ama çerkezim şükür. Çerkez kadınlarında yok öyle. Bize de anormal bunlar. Vallah ben sefaköyde 1 odalı eski evde otrorm. Eşyalarm da spotcudan. Öyle bi hayalimde yok. Olsa ayrılır her gelenke gezertozardm sosyaldestek içn ağlamazdm. Kısa sürede evlenme sebebimde artk çok geç olur çocuk yapamam korkusuydu. İnşaatçı adam zaten .Bütün Azerileri tenzih ederek yazıyorum ama benim de bir Azeri arkadaşım var, kendisi evli, iki çocuğu var: Türkiye’ye eğitim için geliyordu, çok da iyi durumu, villada falan oturuyor.
Ortak tanıdığımız bir abi var ve o da Türkiye’nin tanınmış ünlü kişilerinden, çok zengin. Bu arkadaşım bana dedi ki ay ben bu adamla evlensem bi kakalasam varya neler neler yaptırırım, her gün bir hermes her gün bir cartier alır gezer tozardım, Türk sosyetesine karışırım dedi! Ben tabiböyle kaldım, şok oldum. Dedim ki kendine gel çıldırdın mı? Sen evlisin, adam evli ne demek istiyorsun falan, bana direk aman boşver bu işleri adamı karısıyla hiç görmedim belli olmaz demişti! Ki kendisi de evli. Meğerse arkadaşlarından çoğu da bu şekilde Türkiyede lüks yaşıyorlarmış, biri Nişantaşı’nda, biri Moda’da oturuyor, evli erkeklerle birlikte oluyorlar. Çok üzüldüm! O günden sonra bir daha hiçbir şekilde samimi olmadım.
Yani neden? Azerbaycan da güzel şehir, zengin olan da var, iş imkanı da var. Neden böyle bir şeyin içine giriyorsunuz?
Hiçbir Azeri yanlış anlamasın lütfen sadece Türkiye’de olduğu gibi orda da böyle insanlar var ve neden? Neden Türkiye’de evli bir erkekle olmak istiyorlar?
Bir kaç kişi öyle görünce, konu sahibini de böyle görünce sormak istedim.
Sen kısa boylular engelli deforme diye dalga geçiyorum diyen değil miydin kız
Hadi anam beter ol
Bence memleketinize gidin. Doğumdan sonra da bakmazlar size ve gitmeniz daha da zor olur. Orda aileniz bakar siz çalışırsınız.Azerbaycanda doğdum ama çerkezim şükür. Çerkez kadınlarında yok öyle. Bize de anormal bunlar. Vallah ben sefaköyde 1 odalı eski evde otrorm. Eşyalarm da spotcudan. Öyle bi hayalimde yok. Olsa ayrılır her gelenke gezertozardm sosyaldestek içn ağlamazdm. Kısa sürede evlenme sebebimde artk çok geç olur çocuk yapamam korkusuydu. İnşaatçı adam zaten .
Evet hatta demişti ki kocamın çocukları kısa o kısa kadınla evlenip soyunu bozdun bak benim çocugum manken gibi uzun olacak bana uzun diyenlerle asıl sen engelli deformesin diye dalga geçiyorum dediYok artık böyle bişey mi demiş. Bide burda mağdur edebiyatı yapıp milleti kandırmaya çalışıyo. Bence dön ülkene senAygun kazimova uzunların olduğu yerlere git. Valla sayıp dökecek o olacak
Evet hatta demişti ki kocamın çocukları kısa o kısa kadınla evlenip soyunu bozdun bak benim çocugum manken gibi uzun olacak bana uzun diyenlerle asıl sen engelli deformesin diye dalga geçiyorum dedi
işte bu mesajAhlaksız ya başka bi açıklaması yok. Mesajlarda kandırmaya çalıştığı gibi zerre kadar pişmanlık yok. Ne diyelim hak eden hak ettiğini bulur.
Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Araşdırdım. Karslıydı. Karsa gitdim tek başına. Faceden gizlice bütn akrabalarını izledim .babası 2 karısıyla karşılaynca şok oldm.meğerse 2 si bir evde kalıyor 11 çocuğu varmış. Hatda kendisi böyle şey olamaz falan diyordu. Kendi annesi de babasının metresiymoş 2 xisi. Kanında var celladınYok artık, önceki mesajları şimdi gördüm ve şok
Bir ülkeye gidip de aklı başında bir kadın "sevdiği" erkeğin her şeyini araştırmadan EVLENMEZ.
Ben de yabancıyla evliyim, sevdim aşık oldum ama kocamın her evrağını kütüğünü inceledim. Kusura bakmayın "ay beni kandırdı meğerse evliymiş" demekle olmuyor.
Merak etseydiniz gayet net öğrenirdiniz! Türki Cumhuriyetlerinin kadınlarının bu halde olmasına da ayrı üzülüyorum, neden kadınlar bunu kendine yapar ki? Yazık. Kendinize vermediğiniz değeri bir başka erkek vermez, emin olun.
benimkocam daha önce evliydi. 2 çocuğu var boşanmış ve cocukları da karısı da minyon annesine çekmiş. Kocamın ailesinde de en yüksek olan kocam zaten. Hamileyim eşim bana diyor ki çocuğun benimkilerin yanında yaşı küçük olsa da kocaman olcak ve cocuklarımı kendinden utandəracak yanı. Çocuklarının özgüveni düşecekmiş. Daha doğmayan bebeye bunu söyleyene ne cevap veriym? Kıçın kadarı almasaydın çocuklarn da adam gibi geni olsaydı dedim bende. Şimdi kim kaba allah aşkına
Arapların olduğu yerden ne bekliyordun ki
Araşdırdım. Karslıydı. Karsa gitdim tek başına. Faceden gizlice bütn akrabalarını izledim .babası 2 karısıyla karşılaynca şok oldm.meğerse 2 si bir evde kalıyor 11 çocuğu varmış. Hatda kendisi böyle şey olamaz falan diyordu. Kendi annesi de babasının metresiymoş 2 xisi. Kanında var celladın
Ayy inanamıyorum yukarıda bi arkadaş daha alıntılamış orda yazdıkları daha beter
Araşdırdım. Karslıydı. Karsa gitdim tek başına. Faceden gizlice bütn akrabalarını izledim .babası 2 karısıyla karşılaynca şok oldm.meğerse 2 si bir evde kalıyor 11 çocuğu varmış. Hatda kendisi böyle şey olamaz falan diyordu. Kendi annesi de babasının metresiymoş 2 xisi. Kanında var celladın
Oha o bu arkadas miydi?işte bu mesaj
Adamın ailesi yabancı uzun olduğum içn çok alay ediyordu. Sözde boşandığı karsı da minnoş olduğu için kendileride minnoş açıkca dalga geçerdi. Ben eşimn ailesine dedim o sözleri. Bütün kızlara demedim.sonra özür bile diledim.hem konu sahibini okuyunca kendi başıma gelenleri hatırlayıb kızmşdm. Size demedm ki özür de diledim ban oldum . O konuda.işte bu mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?