- 6 Temmuz 2017
- 401
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Aygun kazimova
-
Haklı tabi. Bende kabul etmezdim. O yüzden sustum al ver didim ev. Ev almak şaka diğl diye 1 sene 2 sene zaman tanıdım. Sorun o ki adam almıyor uzadıkca uzuyor. Bilmyoem işine mi geliyor yoksa gerçekten parası mı yetmyor. Ya hatda biz kirada otralm ona ev al ben beklerm dedim ama böyle sürdürmeye çalışıyor o yüzden artk ben de çare aryormee benim kocam beni bir rus için bıraksa, evli evli gidip düğün yapsa, birde gayrimeşru çocuk yapsa kendim ve çocuklarımı garantiye almak için ev isterim tabiki de. bağcılar da lüks semt mi oluyormuş?
Yabancıya sığorta yapması için en az 3 kişi türk çalıştırmalı sığortalı. Hemde son 2 senenin vergi hesabını gelirini giderini devlete beyan etmeli. Onun da işine yaramıyor.
Bi de hangi millettensiniz bilmem ama çocuk olsun boşanır bana bağlanır diye mi evlendiniz? Sonuçta belli ki okumuş bir bayansınız, neden hemen çocuk yapmak istediniz ki adam daha boşanmamışken?Çok iyiydi. Şimdide iyi. Kaygı saygı yapar. Elinden geleni yapıyor. Hem ne bileym sevdim işte.
Hemen yapmadm 2 sene tedavi oldm. Yaşım çok. Çocuk yapma şansm azdı o yüzden yapdm. Erkek içn çocuk mu yapılır. Kurban olsnlar çocklarmzaBi de hangi millettensiniz bilmem ama çocuk olsun boşanır bana bağlanır diye mi evlendiniz? Sonuçta belli ki okumuş bir bayansınız, neden hemen çocuk yapmak istediniz ki adam daha boşanmamışken?
bile bile lades demişsiniz siz.. madem erkek için çocuk yapmadınız onun geleceğini hazırlamak da sizin sorumluluğunuzda. kolay gelsin.Hemen yapmadm 2 sene tedavi oldm. Yaşım çok. Çocuk yapma şansm azdı o yüzden yapdm. Erkek içn çocuk mu yapılır. Kurban olsnlar çocklarmza
Ben kararımı vermişm zaten. Hem şimdi kazanyorm zaten doğrunca çalışamycam o dönem içn istyorm. Nie normal evli türk kadını doğum dönemnde çalışmasa da para alyor. Benm sadece sıgorta yüznden olmyor. Onu telafi etcek hakkıma düşen ne varsa onu almk istyorm
Hemen yapmadm 2 sene tedavi oldm. Yaşım çok. Çocuk yapma şansm azdı o yüzden yapdm. Erkek içn çocuk mu yapılır. Kurban olsnlar çocklarmza
Neden ben suriyeli diğilim beleşe yaşamıyorum. Maşallah gitdiyim her idareye dolarla vergi ödüyorum. Neden hakk istemeyeyim? Hem kendimi türk kadınıyla bir tutmadım kızasınız. Size cev vermiycem sadece .cevabım yok çünki . Milliyetçilik yapıyorsunuzAy kusura bakma da yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım. Sen hangi hakkı istiyorsun acaba? Nasıl kendini evli Türk kadını ile bir tutabiliyorsun? Sosyal Devletiz evet, kendi vatandaşımıza yardım ediyoruz, bu devletimizin önceliği evet, hatta ve hatta vatandaşımız olmayan ama bizimle yaşayan insanlara da yardım ediyoruz evet, ama bu sizin kendinizi vatandaş olan kadınlarla bir tutmanız anlamına gelmez. Vatandaşın belli hakları vardır, vatandaş olmayanın belli. Ayrıca sigortan varsa doğum sonrası analık izni kullanır, bu sürede maaşını da almaya devam edersin.
Ayrıca nedense yabancı olduğunuza falan inanmadım pek. Öyle bir kaç harf eksik yazınca, t leri d yapınca yabancı olunmuyor ne yazık ki.
Bunları da sizi kırmak adına söylemiyorum, yanlış anlamayın. Ama gerçekler böyle. Sizin şu anda geçici kimlik kartınız 99 ile başlıyorsa eğer, yapabileceğiniz en güzel şey sosyal hizmet merkezlerine gitmek, sosyal yardımlaşma vakfına başvurmak, büyük şehir belediyelerinden de gıda yardımı istemek. Bunun dışında bir yer yok sanırım. Ha olur da çok zor durumda kalırsanız eğer kadın konukevlerine de gidebilirsiniz.
Pilanlasığım gibi gitmedi. Ben gerçekten karısının ezdiği haklı biri zannediyor can yakıyor ekonomi yapıyordum yeterki destek oliym kocama zor dönemde yanında oluym diyordm ama adam gayen memnun muş. Zaman geçmedikce nasıl anlardım. Bana zaman tanı ev alıym her şey bitecek diyordu işte. Üstüme gelmeyin ya. Kayınbabam annesi falan sülalesi beni tanıyordu sonra tık diye karı çıkdı sonra tık die herkes başıma dökülüb ikna edib az sabret dedi inandm iştebirde tedavi oldunuz evli adamdan çocuk sahibi olmak için
e madem babası için değil kendiniz için yaptınız 2 senede neyi nasıl yapacağınızı planlamış olmanız gerekmezmiydi?
Nereye ne vergisi verdin acaba 3 kurua ver 5 kurus al olmuyor.Neden ben suriyeli diğilim beleşe yaşamıyorum. Maşallah gitdiyim her idareye dolarla vergi ödüyorum. Neden hakk istemeyeyim? Hem kendimi türk kadınıyla bir tutmadım kızasınız. Size cev vermiycem sadece .cevabım yok çünki . Milliyetçilik yapıyorsunuz
6 ayda bir oturum için 1500 tl veriyorum .sıgorta yapsam o da öyle ister ona da razıym verirm yapan şirket olsaNereye ne vergisi verdin acaba 3 kurua ver 5 kurus al olmuyor.
Sen ulkene git orada dogur burada oyle imkanlar yok zorlamayin.
Neden ben suriyeli diğilim beleşe yaşamıyorum. Maşallah gitdiyim her idareye dolarla vergi ödüyorum. Neden hakk istemeyeyim? Hem kendimi türk kadınıyla bir tutmadım kızasınız. Size cev vermiycem sadece .cevabım yok çünki . Milliyetçilik yapıyorsunuz
Var oyle sirketler diplomaniz vasfiniz varmi.Denklik belgeniz falan.6 ayda bir oturum için 1500 tl veriyorum .sıgorta yapsam o da öyle ister ona da razıym verirm yapan şirket olsa
6 ayda bir oturum için 1500 tl veriyorum .sıgorta yapsam o da öyle ister ona da razıym verirm yapan şirket olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?