- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi marilynmonroee1
-
Önce bi psikolağa gideyim
Evet willis olansen yabancı dizi izlesen supernatural ve vampir günlükleri yandın demek bütün çıtırlar orda
Aaaa bilmiyor musun BDV bolumunde jinekoloji servisinin yaninda psikolog servisi de var.
Cocukluguna inelim yavrucum. En derinlereee. Uyuyorsun uyuyorsun.... Gozlerini ac bakayim nerdesin.
Yabancı dizi izlemiyorumbir kavonoz balı dışardan yalamak gibi ne o ya için geçe geçe izle ama elde var sıfır
Yabancı dizi izlemiyorumbir kavonoz balı dışardan yalamak gibi ne o ya için geçe geçe izle ama elde var sıfır
Kedinin cigerciye baktigi gibi.
Neyse... Saclarimi boyamak icin cikiyorum.
Netten bi bak fotolarına
Evet willis olansen yabancı dizi izlesen supernatural ve vampir günlükleri yandın demek bütün çıtırlar orda
Yımırtaya can veren rabbim bu dear ve demonu biz bakalım bakalım ama sadece bakalım diyemi yaratmış
Off sorma yaaaa
göle maya çalmak gibi bişi
Ergenlik döneminde hepimiz benzer şeyler yaşadık. Ben de Ricky Martin hayranıydım. Bütün şarkılarını ezbere bilir, kalemle şarkılarını geri sardırırdım :) odamda posterleri olurdu. Babam da hiç sevmezdi böyle şeyleri, odama girdiği an tüm posterleri yırtardı. Sonra üniversite falan derken unutmaya başladım. Sonra bir gün gazetelerde eşcinsel olduğunu görünce şok geçirdim. Ah babacığım ah, her zamanki gibi haklıydı :)) bazen internette görüyorum kendisi gibi süper yakışıklı bir sevgilisi var. Özetle, zamanla geçer.
İnmeyelim bence inersek çıkamayızgençliğinde ercan saatçi hayranlığı olan birinin çocukluğunda pek hayırlı şeyler oalmaz
Durumum çok vahim
Kolay gelsin.
Bi bakayım şuu yakışıklılara
İnmeyelim bence inersek çıkamayızgençliğinde ercan saatçi hayranlığı olan birinin çocukluğunda pek hayırlı şeyler oalmaz
benım kuzenım metin özülküye hayrandıyaa daa ne olsun
kime hayran olunabilirki hem bu kadar tatlı hemde bu kadar eşine aşık ailesine düşkün bi adam :/.Brad Pitt:$(
Ben de bir ara Gerard Butler.a hayrandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?