Yabancı bi ünlüye yıllarca hayran kalmak :(

Aaaa bilmiyor musun BDV bolumunde jinekoloji servisinin yaninda psikolog servisi de var.

Cocukluguna inelim yavrucum. En derinlereee. Uyuyorsun uyuyorsun.... Gozlerini ac bakayim nerdesin.

İnmeyelim bence inersek çıkamayız gençliğinde ercan saatçi hayranlığı olan birinin çocukluğunda pek hayırlı şeyler oalmaz

Ergenlik döneminde hepimiz benzer şeyler yaşadık. Ben de Ricky Martin hayranıydım. Bütün şarkılarını ezbere bilir, kalemle şarkılarını geri sardırırdım :) odamda posterleri olurdu. Babam da hiç sevmezdi böyle şeyleri, odama girdiği an tüm posterleri yırtardı. Sonra üniversite falan derken unutmaya başladım. Sonra bir gün gazetelerde eşcinsel olduğunu görünce şok geçirdim. Ah babacığım ah, her zamanki gibi haklıydı :)) bazen internette görüyorum kendisi gibi süper yakışıklı bir sevgilisi var. Özetle, zamanla geçer.

Umarım En yakında Filmlerini bende ezberledim sanırım

Durumum çok vahim

Kolay gelsin.

Bi bakayım şuu yakışıklılara

Fazla bakma . Pek fazla goz zevkin olmadigi icin takilip kalirsin. :)

İnmeyelim bence inersek çıkamayız gençliğinde ercan saatçi hayranlığı olan birinin çocukluğunda pek hayırlı şeyler oalmaz

Bak aklima geldi , Tarik Akan da gencliginde yakiyordu.

kime hayran olunabilirki hem bu kadar tatlı hemde bu kadar eşine aşık ailesine düşkün bi adam :/.Brad Pitt:$ (

Bi an dalga geçiyorsun sandim. Esine olan aski mi... yahu kac hatunla boynuzluyor allah bilir. Buyutmeyinn su unluleri bu kadar yahu... bence sen daha aşkı tatmamis huzuru yasamamissin... onlarinki de hayat mi be... Surda face aramalarinda bi kizi aratmis diye esini kiskanan hatunlar eminim daha mutludur daha cok seviliyorlardir... aksam bebegin agladiginda sen yoruldun hayatim dur ben ilgilenim diyen adam benim icin bin tane bradden daha muhtesemdir... gel gorki onlarda bole seyler yok... bi kasla bi gozle olmuyor gulum bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…