Yabancı bi ünlüye yıllarca hayran kalmak :(

Brad Pitt yaramaz adam , evli , cocuklu adam pesini birak... Brad pitt in kritigini de yapiyoruz ya helal olsun bize ya .

Yalını Tuba Ünsalla mı bastılar Çok babyface bi adam ya.ben hala beğeniyorum onu

sesini kullanan sex sembolü olmayan sözlerini kendi yazan hatta zaman zaman müziklerini Amy Winehouse vardı...
odaçok doğaldı normal dünya şartlarına göre bile fazla doğaldı
gitttiiiii....
rest in peace ...

dip not :) sex sembolü mü??? amy mi ben ne demişim yawwww..

Son düzenleme:
Etrafında birilerine aşık olup takılı kalmaktan iyidir canım,bende zamanında manyak derecede hayrandım hatta Selin Borankay ile birlikteliginde kahrolmuştum peh şimdi bakıyorumda ayy nasıl begenmişim diyorum
Etrafında birileri olsa daha kötü olurdu bence

Ciktigi ilk gunden itibaren nasil hisli bicimde mustafa ceceli hayraniydimmm konserde bi saniye gozgoze geldim diye olecektiimm taa ki o asaletinin ardindaki normalligi gorene kadar dermisim :) geciyo canim ya. Dipnot: cocukken de stilist olup yusuf guneyle taniscam derdim hahahh

Konuyla alakası yok kusura bakmayın ama Yusuf Güney çıkalı çok uzun zaman mı oldu yaa, çocukken demişsiniz ya merak ettim :)

.

Gerçekleri tabiki bilemeyiz sizde bende ..

Yine de bildiğim ve inandigim kadariyla hoşuma giden bir sanatci herşeyi fake olsun sesi yeterlidir

Son düzenleme:
.

Gerçekleri tabiki bilemeyiz sizde bende ..

Yine de bildiğim ve inandigim kadariyla hoşuma giden bir sanatci herşeyi fake olsun sesi yeterlidir

Birçok insan bu hamileligin fake oldugunu düsünüyor. Nedenmi? Bir hamilelik bir kadinin vücüdünü mahv edebilir. Ondan dolayi bir çok kisi Beyonce'nin "surrogate mother" kullandigini düsünüyor. Yani tüp bebek yapildi fakat baska kadin tasidi bebegi. Ondan dolayi eger kizi Beyonceye benziyebilir, nede olsa genler ayni. Görünteler zaten ortada. Siz hiç hayatta bir hamile kadinin oturdugunda karninin katlandigini gördünüzmü? Ve üstelik, hollywood'a birçok ünlü bu yöntemi deniyor.

Hayir, ben bir zaman önce grubun ayrilma konusu üzerinde bir belgesel görmüstüm. Ve o iki kis haberleri olmadan bile kapidisi edilmisti. Kendileri grubtan atildiklarini "say my name" videosunu gördükten sonra fark etmislerdi. Ve onlar bunu kendisi anlatiyorlar. Fark ediyorsan, destiny's child zamaninda hep sarkilari daha çok beyonce söylüyordu, digerleri hep geri planda.

Hatta bazelari Beyoncenin illuminati ve satanik olduklarini düsünüyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=21GOSnJc4Mg

Bunlar ne kadar dogru elbette bilmiyorum. Beyonce'nin sesi çok güzel fakat benim kizim olursa Beyonceyi begenme yerine, zerrin özer, sezen aksu, adele, emeli sande,.. gibi isimleri begenmesini isterdim. Bir kadin gayelerine yari çiplak olmadanda olusabildiklerini ögretmek isterim.

Benim Marilyn Monroe' ya takıntım var. Odamda onun resimleri vardır. Telefon kapağım filan . Açıkçası hayatını 10 kere izledim. Hayatını anlatan kitapları alırım mutlaka.
Ona benzetiyorum içsel duygularımı. Onun gibi melankolik biriyim. Sanki önceki hayat varsa eğer onla bir yerde yolumuz kesişti gibi geliyor. O benmiş, ben oymuşum gibi.

Özel hayatı beni çok ilgilendirmiyor ama Beyonce 21. yüzyılın en saygın sanatçılarından kabul edilir. Öyle Rihanna, Britney gibi vücudunu öne çıkaran bir tip değil çok yanlış düşünüyorsun. Bence hayatını, kariyerini biraz araştırmalısın. Diva olarak kabul edilir kendisi.

victoria secret ın hatunlarıda hep doğuruyo ve vucutlarına birşey olmuyor beyonce un o videosu ilginç ama neden böyle birşeye ihtiyaç duysunki saçma geldi nedense :44: ayrıca sesi çok güzel bende beğeniyorum kendisini jay-z ile evlenmesi bu gerçeği değiştirmez hem onların dünyasında dahada yükselmek için hepsi herşeyi yapar oyüzden onunda yapmış olması normal

Ilk baslarda iyi bir sanatçiydi evet fakat jay-z ile evlendikten sonra artik daha çok seks sembolu olmaya basladi.

Bakin son klibine

http://www.youtube.com/watch?v=p1JPKLa-Ofc

Ve bu kadinin güya 2 yasindaki kizi var.

tam savunmaya gecıcektım hemde benzer cumlelerle dusunduklerımın hepsını yazmıssın sekerım bende ımzamı atıyorum altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…