- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi marilynmonroee1
-
Yabancı birine hayranlık duymadım hiç. Onların yaşamı pek samimi gelmiyor bana.
15 yaşındayken Yalın'a hayranlık duyuyordum. Çok sempatik ve tatlı geliyordu. Sonra vizontele tuba ile ( kadın evliyken) basıldılar.
O an bitti benim için değeri. Bazen insanları tanımadığımız için gözümüzde fazla büyütürüz.
Halbuki çevremizdeki farketmediğimiz insanlar onlardan daha insan..
Brad pitt ise benim gözümde yakışıklı dahi değil. Eminim 2 yıl sonra aklına dahi gelmeyecek biri.
Cogu sarki sözleri kendisi yazdigini sanmiyorum. Beyonce'nin sansi biraz babasi oldu. O hep Beyonce'yi Destiny's Child zamaninda ön planda tuttu. Hatta diger üyeler bu olaya mirin kirin olduklarinda gruptan atti, beyonce onlarlada küçüklügünden beri arkadasti. Ondan sonrada jay-z ile beraber olup daha çok ünlü oldu.
Yani beyonce bir çok insani ezipte ve ancak kiçisini sallayarak bu günlere geldi. Heleki o son klibi, resmen ..... gibi, bu nedenlerden dolayi mesela rihannayida hiç begenmem. Beyonce'nin hamileligi bile yalandi!
[video=youtube;TLxwg9WeQNE]http://www.youtube.com/watch?v=TLxwg9WeQNE[/video]
Ben sadece sesini kullanan, sözlerini kendisi yazan, sex sembolu olmak istemeyen bayanlara hayranim. Adele mesela sadece sesi ile rekorlar kirdi. Elbette Beyonceyi sevebilirsin, muzigini sevebilirsin fakat pek harika bir kadina benzemiyor. Bana çok "fake" gibi geliyor.
Durumlar vahim niomMillet pasta börek götürürken ben su içiyorum
????? pasta börek +ercan saatçi + yalın= baby face???
kime hayran olunabilirki hem bu kadar tatlı hemde bu kadar eşine aşık ailesine düşkün bi adam :/
Brad Pitt:$(
Yalını Tuba Ünsalla mı bastılarÇok babyface bi adam ya.ben hala beğeniyorum onu
Ciktigi ilk gunden itibaren nasil hisli bicimde mustafa ceceli hayraniydimmmkonserde bi saniye gozgoze geldim diye olecektiimm taa ki o asaletinin ardindaki normalligi gorene kadar dermisim :) geciyo canim ya. Dipnot: cocukken de stilist olup yusuf guneyle taniscam derdim hahahh
.Cogu sarki sözleri kendisi yazdigini sanmiyorum. Beyonce'nin sansi biraz babasi oldu. yonce'yi Destiny's Child zamaninda ön planda tuttu. Hatta diger üyeler bu olaya mirin kirin olduklarinda gruptan atti, beyonce onlarlada küçüklügünden beri arkadasti. Ondan sonrada jay-z ile beraber olup daha çok ünlü oldu.
Yani beyonce bir çok insani ezipte ve ancak kiçisini sallayarak bu günlere geldi. Heleki o son klibi, resmen ..... gibi, bu nedenlerden dolayi mesela rihannayida hiç begenmem. Beyonce'nin hamileligi bile yalandi!
Ben sadece sesini kullanan, sözlerini kendisi yazan, sex sembolu olmak istemeyen bayanlara hayranim. Adele mesela sadece sesi ile rekorlar kirdi. Elbette Beyonceyi sevebilirsin, muzigini sevebilirsin fakat pek harika bir kadina benzemiyor. Bana çok "fake" gibi geliyor.
.
Gerçekleri tabiki bilemeyiz sizde bende ..
Yine de bildiğim ve inandigim kadariyla hoşuma giden bir sanatci herşeyi fake olsun sesi yeterlidir
Cogu sarki sözleri kendisi yazdigini sanmiyorum. Beyonce'nin sansi biraz babasi oldu. O hep Beyonce'yi Destiny's Child zamaninda ön planda tuttu. Hatta diger üyeler bu olaya mirin kirin olduklarinda gruptan atti, beyonce onlarlada küçüklügünden beri arkadasti. Ondan sonrada jay-z ile beraber olup daha çok ünlü oldu.
Özel hayatı beni çok ilgilendirmiyor ama Beyonce 21. yüzyılın en saygın sanatçılarından kabul edilir. Öyle Rihanna, Britney gibi vücudunu öne çıkaran bir tip değil çok yanlış düşünüyorsun. Bence hayatını, kariyerini biraz araştırmalısın. Diva olarak kabul edilir kendisi.
Özel hayatı beni çok ilgilendirmiyor ama Beyonce 21. yüzyılın en saygın sanatçılarından kabul edilir. Öyle Rihanna, Britney gibi vücudunu öne çıkaran bir tip değil çok yanlış düşünüyorsun. Bence hayatını, kariyerini biraz araştırmalısın. Diva olarak kabul edilir kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?