- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi marilynmonroee1
-
evet
adamın dibi valla
evet
adamın dibi valla
Adamin dibi :) Benim icin ikinci sirada .
Matt Damon
çocuksu bir yüzü var onun sanki :26:
Bana herseyi guzel .Yuzu guzel, gozleri guzel, gulusu guzel.
insan bi ünlüyü beğenip sevebilir tamam anladım ama yıllarca delicesine hayranlık duymak da ne demek oluyor..??
İmkansız bir şeye olur gözüyle bakmak mı yoksa belki bir gün tanışırız diye kendinizi avutmak mı oluyor bu şimdi...
Kendisi de her firsatta bunu söylüyor zaten jay z sayesinde diye ...
Ama o muhteşem sesi sarkilari yazdigi sözler klipleri evliliği insanin attigi her adim mi doğru olur diye düşünmeden edemiyorum
sanırım ben i yanlış anladın evlenmek veya bi ilişkim olmasini istedigimi söylemedim takıntı dedim aklıma çok takılıyor dedim ve hayran olmak öyle bişey değil.
Bi an dalga geçiyorsun sandim. Esine olan aski mi... yahu kac hatunla boynuzluyor allah bilir. Buyutmeyinn su unluleri bu kadar yahu... bence sen daha aşkı tatmamis huzuru yasamamissin... onlarinki de hayat mi be... Surda face aramalarinda bi kizi aratmis diye esini kiskanan hatunlar eminim daha mutludur daha cok seviliyorlardir... aksam bebegin agladiginda sen yoruldun hayatim dur ben ilgilenim diyen adam benim icin bin tane bradden daha muhtesemdir... gel gorki onlarda bole seyler yok... bi kasla bi gozle olmuyor gulum bunlar...
Anladım canım zaten öyle bir niyetinin olmadığını ama yine de çok düşünmek de iyi değil demek istedim..
Sen kaşa göz bakıyorsun sanırım.ben yakışıklı olduğu için hayran değilim.sadece ama sana bunu anlatamam
hahahahhahaha bu süperdi...
ercan saatçi
Fazla bakma . Pek fazla goz zevkin olmadigi icin takilip kalirsin. :)
Bak aklima geldi , Tarik Akan da gencliginde yakiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?