Yabancı bi ünlüye yıllarca hayran kalmak :(

insan bi ünlüyü beğenip sevebilir tamam anladım ama yıllarca delicesine hayranlık duymak da ne demek oluyor..??

İmkansız bir şeye olur gözüyle bakmak mı yoksa belki bir gün tanışırız diye kendinizi avutmak mı oluyor bu şimdi...

sanırım ben i yanlış anladın evlenmek veya bi ilişkim olmasini istedigimi söylemedim takıntı dedim aklıma çok takılıyor dedim ve hayran olmak öyle bişey değil.

Kendisi de her firsatta bunu söylüyor zaten jay z sayesinde diye ...

Ama o muhteşem sesi sarkilari yazdigi sözler klipleri evliliği insanin attigi her adim mi doğru olur diye düşünmeden edemiyorum

Cogu sarki sözleri kendisi yazdigini sanmiyorum. Beyonce'nin sansi biraz babasi oldu. O hep Beyonce'yi Destiny's Child zamaninda ön planda tuttu. Hatta diger üyeler bu olaya mirin kirin olduklarinda gruptan atti, beyonce onlarlada küçüklügünden beri arkadasti. Ondan sonrada jay-z ile beraber olup daha çok ünlü oldu.

Yani beyonce bir çok insani ezipte ve ancak kiçisini sallayarak bu günlere geldi. Heleki o son klibi, resmen ..... gibi, bu nedenlerden dolayi mesela rihannayida hiç begenmem. Beyonce'nin hamileligi bile yalandi!

[video=youtube;TLxwg9WeQNE]http://www.youtube.com/watch?v=TLxwg9WeQNE[/video]

Ben sadece sesini kullanan, sözlerini kendisi yazan, sex sembolu olmak istemeyen bayanlara hayranim. Adele mesela sadece sesi ile rekorlar kirdi. Elbette Beyonceyi sevebilirsin, muzigini sevebilirsin fakat pek harika bir kadina benzemiyor. Bana çok "fake" gibi geliyor.

Sen kaşa göz bakıyorsun sanırım
ben yakışıklı olduğu için hayran değilim
sadece ama sana bunu anlatamam

Yabancı birine hayranlık duymadım hiç. Onların yaşamı pek samimi gelmiyor bana.
15 yaşındayken Yalın'a hayranlık duyuyordum. Çok sempatik ve tatlı geliyordu. Sonra vizontele tuba ile ( kadın evliyken) basıldılar.
O an bitti benim için değeri. Bazen insanları tanımadığımız için gözümüzde fazla büyütürüz.
Halbuki çevremizdeki farketmediğimiz insanlar onlardan daha insan..
Brad pitt ise benim gözümde yakışıklı dahi değil. Eminim 2 yıl sonra aklına dahi gelmeyecek biri.

Sen kaşa göz bakıyorsun sanırım.ben yakışıklı olduğu için hayran değilim.sadece ama sana bunu anlatamam

Kasa goze baksaydim karısını boynuzladigini, ilişkilerinin hicde ole bizim gördüğümüz gibi olmadığını, bebegine bakan Samimi bi babanin daha iyioldugunu soylemezdim. Tatlim bazen insanlar muhteşem gorunurler. Karısına asiktir, çocuklarını sever ama bunlari sadece aile bireylweinin yaninda misafirlikte yapar. Sonra evde karısını döver, çocuklarına iskence yapar. Yok dme inanki var boleleri. Ünlülerin coguda ole... kamerada harikalar ama arkasinda ne kaprisleri bitiyor ne huysuzluklari. Ufaccik bisamimiyet yok. Bence ole cokda gozunde buyutcegin biri degil, hicbiri değil. .. ha adam cok düzgün bi karaktere sahiptir. Bunu hertürlü gosterir, gercek anlamda fayydali olacak huylari vardir bunları ornek al. Ama yinedd hayranlik olmamali bu bole senn anlattigin derecede...

Birilerinin şarkılarını çok sevebilirsin, oyunculuğunu, karakterini çok beğenebilirsin ama yıllarca hiçbir ortak noktanız olmayan ünlü birini düşünmek bana biraz garip geliyor, kusura bakmayın.

Hiçbir zaman kendisiyle aynı hayatı paylaşamayacağınıza göre gerçek dünyaya dönmenizi tavsiye ederim :)

hahahahhahaha bu süperdi...
ercan saatçi

Durumlar vahim niom Millet pasta börek götürürken ben su içiyorum

Fazla bakma . Pek fazla goz zevkin olmadigi icin takilip kalirsin. :)

Bak aklima geldi , Tarik Akan da gencliginde yakiyordu.

Yok yok vallaha çok yakışıklılar varmış.Bunları enreden buluyolar acaba

Yok ya ben beğenmiyorum Tarık Akanı sırık gibi up uzun kas yok bişi yok.Ben dolgun adam severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…