Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Canım şöyle düşün sen şimdi dinini,ya da mezhebini değiştirebilirmisin?
kesinlikle imkansız gibi o zaman sevgilini ailenin olduğu gibi bilecek ve bu haliyle kabul edecekler veya etmeyecekler işin çok zor
yabancı birileri ile evlenmenin bir çok dezavantajları olabilir işte çocuğun isim konulma meselesidir ne tarz bir dini eğitimden geçirileceğidir bunlar vs.
sanırım bunları iyi düşünüp tartmak gerek yanlız yukarıdada bir arkadaş demiş kendine müslümanım diyen erkeğin bazen yapmadığı kalmıyor içki içiyor iftira atıyor karısını aldatmaktan çekinmiyor burasıda var
yeri mi değil mi bilmem ama toplumda bu konuda taraflı sen erkek olsaydın ve bir rus kızıyla evlenmeye kalsaydın gördüğün tepkilerin onda biriyle karşılaşmazdın

sanırım sevgilinle ilişkinden emin olman ve gelecekte ne yapacağınıza açık açık konuşup karar verip ailene öyle durumunuzu açıklamanı öneririm ben

Sana hak veriyorum ama anlaşıyoruz yani bu din kültür farkı daha önce soruna yol açmadı.

Çok zor bence.. Hem dinimizde yasak zaten. Musluman bir kadin gayrimuslim bir erkekle evlenemez. Benim bir arkadasim var tesetturlu cok muhafazakar falan. Eşi Amerikalı sok olmuştum duydugumda. Ama musluman olmuş fakat evlendiği icin değil, evlenmeden cok önce kendisi Islami secmis sonra arkadasim Amerikadayken tanismislar falan simdi bi tane de cocuklari var Allah bagislasin..
Yani gostermelik muslumanlik falan olmaz, hadi ailenize yalan soylediniz diyelim Allahi da mi kandiracaksiniz? Bence bu iş olmaz. Ha siz muslumansaniz olmaz eger musluman degilseniz olabilir cunku aileniz müslüman diye siz de musluman olacak degilsiniz...

Müslümanım ve günah olduğunun farkındayım,allahı kandırmak gibi bir niyetim yok.

Çocuğun ismi yabancı olsa nolurki?

merhaba .siz erkek arkadaşınızın ateist olması konusunda ne düşünüyorsunuz.belki şimdilik sadece sorun ailenizi ikna etmek gibi görünebilir ama ileride bu durum sizi rahatsız edebilir.

Ailenin ne dusundugu cok Net...
Bence isin cok zor , ama yinede senin elinde benim bir cok tanidigim yabanciyla evlendi ,.kolay olmadi ama zamana birakip kabullendirdiler sonunda.

Tabiki sevgilin ailene bir adim atmali ..

Ailenin ne dusundugu cok Net...
Bence isin cok zor , ama yinede senin elinde benim bir cok tanidigim yabanciyla evlendi ,.kolay olmadi ama zamana birakip kabullendirdiler sonunda.

Tabiki sevgilin ailene bir adim atmali ..
Yarın hem ailemle hem sevgilimle konuşmayı düşünüyorum canım. :)

islamiyette sunnet zorunlu degil ki, adi uzerinde sunnet!
musluman olmasi dini acidan yeterli, ancak olmaz diyorsunuz.

bence yol yakinken bu isin pesini birakin, bu sekilde zit bir kulturle mutlu olmaniz cok zayif bir ihtimal.

islamiyette sunnet zorunlu degil ki, adi uzerinde sunnet!
musluman olmasi dini acidan yeterli, ancak olmaz diyorsunuz.

bence yol yakinken bu isin pesini birakin, bu sekilde zit bir kulturle mutlu olmaniz cok zayif bir ihtimal.
Ben destek istemiştim,moral bozma değil.:)

hangi konuda anlaşamıyorsunuz
hangi birini yazayim?
en basitinden turk deyimi kullandim bir kez sakasina laf agzindan cimbizla aliniyor gibisinden. yanlis anladi ve kavga ettik.
surekli soylemek istedigimi yanlis anliyor.
ana dilini hicbir zaman konusamamak ikimizi de agresif yapiyor.

Bence ortak dille de alakalı bir şey,ortak diliniz sizde ve onda anadil gibi değilse sorun çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…