Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

burda bir arkadaşımız vardı eşi avusturyalı ama üyeliğini kapatmış keşke o olsaydı. çok da mutlular maşallah eşiyle.

yine bloglarda instagramda yabancılarla evli bayanlar var. onları tanımıyorum ama görünüşte mutlu gibiler.

bence din dil ırk çok önemli değil. ama bence...

ve ben de sizin gibi biriyim. uyuşup anlaştıktan sonra nereli olduğu dini benim gözümde önemli değildir insanların. lakin karşıdaki adam olmadıktan sonra yabancı olsa nolur türk olsa nolur diye düşünüyorum.

eğer siz kendinizden ve erkek arkadaşınızdan eminseniz bi şekilde ailenizi yumuşatmaya bakın. erkek arkadaşınızın meziyetleri nedir mesela? eğitim durumu, kariyeri, karakteri? bunlardan konu açın ailenize.

Canım buraya ben de o düşüncelerle moral bulmak için yazdım ama geri dönüşleer olumsuz oldu.

Pardonda, kendi memleketinden biri ile evlenmek hayati toz pembemi eder? Evliligin mutlu mesut sürmesini 100% garantiliyormu?

Bak burda her gün neler okuyuruz,aldatmalardan tut, sidette,yok örf adet kavgasi,kv probmemleri,.. Ve bunlari yazan insanlar cogu zaman kendi dininden,memkletinden evleniyor. Kadin 5 vakit namaz kiliyor fakat gelinine yapmadigi kalmiyor. Bu ne demek? Din hicbirseyi ifade etmez!

Ayrica ataistler öcü degil! Kendimde ataistim ve bu konuda sizi arastirmayi ve daha saygili olmayi davet ediyorum.

Canım buraya ben de o düşüncelerle moral bulmak için yazdım ama geri dönüşleer olumsuz oldu.

burası mutaassıp kadınlar kulübü şaka bi yana kendisi farklı milletten biriyle evlenip tecrübesini yazan varsa onları dinle elbet ama yaşamadan kimse bilemez ben de dahil. ben sana ayrıl ya da evlen diyemem ama "ben olsaydım" ayrılmazdım.

elimden geldiğince mesajlarımı, kendimi konu sahibinin yerine koyarak yazmaya çalışıyorum ki empati yapabileyim ve diyorum ki;

"ben olsam" karşımdakine bakardım adam mı, beni seviyor mu, bana saygı duyuyor mu, onunla mutlu muyum... gerisi teferruat.

Aynen yahu ben diyorum aileme nasıl söyleyeyim sabahtan beri imam nikahı konuşuyoruz.

Aynen yahu ben diyorum aileme nasıl söyleyeyim sabahtan beri imam nikahı konuşuyoruz.

sevgilini öve öve bitireme iyice yağla balla akla pakla her fırsatta annenin beynini yıka

zaten sempatik bi tipse bi kere tanışınca seveceklerdir gerisi daha kolay olur. bizimkiler de istanbullu birini hiç istemiyorlardı bu taktiği kullandım işe yaradı

öyle yapıyorum zaten.:) gayet sempatiktir ama ailemi atlasam bile fettan akrabalar işi bozmaz umarım..:)

öyle yapıyorum zaten.:) gayet sempatiktir ama ailemi atlasam bile fettan akrabalar işi bozmaz umarım..:)
amaaan anan baban razı gelirse onlara b.k yemek düşer

erkek arkadaşın nereli? evlenince sen mi onun yanına gideceksin? bak bu da önemli. amerikalı, avustralyalı falan deme sakın annen ne kadar arıza çıkarsa yeridir çünkü tee dünyanın bir ucu

Norveç canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…