Yabancı Damat

Dil bilmiyorsan nasil tanistin konuştun hic konusma gecmediyse aranda nasil sevgilim olacak diyorsun....amerikali tanidiklarim var ama amerika da cok fazla milletten insan var.ama genel olarak onlar rahat oluyo. Bendede fransiz erkegi hayranligi vardi ama duyduklarim beni korkuttu.sahiplenici olmuuorlar pek.

Calisiyorum o da zaten türkçe ogreniyo hem çocuklarımız da 2 dil bilmis olur ne guzel

Amerikalilar kiskanc bir millet degil. Istisnalar kaideyi bozmaz.

Lisede yapardik biz arkadasimi sevgilisinin yaninda baska bi erkek isminden arardik kiskansin diye, biliyorum cok gereksiz sacma bisey
Simdi bu adama bu da yapilmaz ayse fatma abdullah ne bilsin hangisi kiz hangisi erkek

Hoslanirken ileriyi dusunmuyo insan iste bakicaz artik..

Sen hic avrupali erkek tanidin mi evet tam anlamıyla adamlar yanindaki kadina bskilmasindan hoslaniyor.escinsellik cok yaygin.erkeklerden hoslanmayan erkek cok az artik avrupada .hal boyle olunca cogu kadin yalniz cogu tek cocukla yalniz yasiyor.aile kavrami yok.devlet evlilikler yapilsin diye kurallar getirmeye calisiyor.bizim ulkemiz bile etkileniyor bu durumdan. Burda calismazsan kocan sana bakar bundan gocunmaz.avrupada hele bir calisma evde neden yatiyorsun derler git para kazann.istisnalar olabilir ama genel durum bu.

Terkediyorum saka bi yana benimde bikac tane var tanıdığım amerikali degil ama avrupali onlar oyle degildi mesela.. ne biliyim hic oyle birine benzemiyo

Avrupalilarin bir hayli icindeyim, size ozelden yazayim isterseniz. Siz peki hic Avrupa'da ya da yurtdisinda yasadiniz mi? Ben yasadim. Biliyorum da konusuyorum, yurtdisi algim Amerikan genclik filmlerinden ibaret degil. Yani bu bir Amerikalı'nın Ask-ı Memnu izleyip 'Aaa demek ki Turkiye'de erkekler amcalarinin karılarıyla birlikte oluyor.' demesi gibi bir sey. Bizden daha rahat olduklari dogru,evlenmeden birlikte yasama, cocuk yapma oranlari da bizden yuksek ama dediklerinizin bircogu abartilmis stereotypelar.

Öffffff.....

Ha bu arada Avrupali'dan kastiniz ne?
Bir İtalya'nın kültürüyle, Almanya'nın kültürü arasında dağ kadar fark var.
Yani biz de Asyalıyız, Çinliler de Asyalı. Ne kadar benziyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…