- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Hangi ulkede kac sene yasadin. Ben pragda okudum universite.cogu avrupa ulkesini gezdim bir sürü arkadasim var .ozellikle kadinlar bundan dert yaniyor.erkeklerin cogu escinsel yada hayatinda boyle bir deneyim yasamis.bu konuda arastirmalar var .aile yapisini olusturmaya calisiyorlar devletler. Cunku kimse cocuk yapmak istemiyor bile.uyusturucu ve cinsellige baslama yasi 14-15 bir kiz babasi evdeyken erkek arkadasini eve getirir yan odada sevisirken baba tv izler.bize mumkun mu bu.sakin bana medeniyet demeyin bunun adi badka birseu.benim gordugum yasadiklarim bana yetti tiksindim resmen .Avrupalilarin bir hayli icindeyim, size ozelden yazayim isterseniz. Siz peki hic Avrupa'da ya da yurtdisinda yasadiniz mi? Ben yasadim. Biliyorum da konusuyorum, yurtdisi algim Amerikan genclik filmlerinden ibaret degil. Yani bu bir Amerikalı'nın Ask-ı Memnu izleyip 'Aaa demek ki Turkiye'de erkekler amcalarinin karılarıyla birlikte oluyor.' demesi gibi bir sey. Bizden daha rahat olduklari dogru,evlenmeden birlikte yasama, cocuk yapma oranlari da bizden yuksek ama dediklerinizin bircogu abartilmis stereotypelar.
Latin ulkeleri nispeten daha düzgünHa bu arada Avrupali'dan kastiniz ne?
Bir İtalya'nın kültürüyle, Almanya'nın kültürü arasında dağ kadar fark var.
Yani biz de Asyalıyız, Çinliler de Asyalı. Ne kadar benziyoruz?
Hangi ulkede kac sene yasadin. Ben pragda okudum universite.cogu avrupa ulkesini gezdim bir sürü arkadasim var .ozellikle kadinlar bundan dert yaniyor.erkeklerin cogu escinsel yada hayatinda boyle bir deneyim yasamis.bu konuda arastirmalar var .aile yapisini olusturmaya calisiyorlar devletler. Cunku kimse cocuk yapmak istemiyor bile.uyusturucu ve cinsellige baslama yasi 14-15 bir kiz babasi evdeyken erkek arkadasini eve getirir yan odada sevisirken baba tv izler.bize mumkun mu bu.sakin bana medeniyet demeyin bunun adi badka birseu.benim gordugum yasadiklarim bana yetti tiksindim resmen .
Latin ülkeler dediğiniz hangi ülkeler? Ha bu arada bu da bu konuya yazdığım 2. yorum siz gelip benden alıntı yapmadan önce. Siz zahmet etmeyeyin diye sizin için buldum çıkardım. :)Latin ulkeleri nispeten daha düzgün
Canim bir de bu sevgililik olayina bir Türk erkeğiyle adım atsan daha iyi olmaz mıydı? Yani ilk seferde bir Amerikalı... Başka kültürden, dinden ve çok bilmediğin dilden bir insan... Ya bu arada ben Türk erkeklerinin öyle dendiği gibi kötü olduğunu da düşünmüyorum. Her milletin erkeği içinde iyisi var kötüsü var. Centilmen, efendi, saygılı dolusuyla Türk erkeği de var. Karını döven aldatan dolusuyla Amerikalı erkek de var. Yani insan hangi ülkede yaşarsa o ülkenin kötü yanlarını görüyor, her milletin kadını o milletin erkeğinden şikayet eder.Türk erkeği iyidir iyi.
Hangi ulkede kac sene yasadiniz soruma cevap alamadim.burda kiskanilmaktan kasit sahiplenilmeme .aslinda onu demek istiyor arkadas.bende neden sahiplenici olmadıklarını orneklerle acikladim.toplumun yapisiyla ilgili.escinsellik turkiyedede var ama yaygin degil ordaki gibi.bununda bir sürü nedeni var zaten.ben ovdun demedim sen turk erkegiyle ayni dedin diye girduklerimi yazdim.bir avrupali erkek bir turk bir arap erkegiyle asla ayni olamaz.latin ulkeleri bize daha yakin ama kulturel anlamda.kuzey ulkeleri tamamen farkli.Yahu ben size Avrupalilari mi övdüm? Avrupalilar şahane biz tü kakayız mı dedim? Nikahsız çocuk dünyaya getirmek medeniyettir mi dedim? Yalnizca kiskanclik duygusu Türklere has değildir dedim hepsi bu.
O eşcinsellik olayı da dünyanın her yerinde var. Yalnızca Batı toplumlarında bu daha kabul edilen bir şey olduğu için 'open gay' diye tabir edilen eşcinsel olduğunu saklamayan gay insan sayısı daha fazla hepsi bu. Ayrıca homofobi Avrupa'da da var. Eşcinsellere yönelik nefret cinayetleri de var ne yazık ki. Geçen sene Fransa'da eşcinsel evlilikleri yasal hale getireceklerdi ülkede ayaklanma çıktı. Hiç haberiniz var mı bunlardan? Türkiye'de eşcinselerin farkı toplum baskısıyla saklamak durumunda kalıyorlar o kadar. Kaldı ki birçok Avrupa ülkesi ve Amerika'da dahi eşcinsellik toplumun tüm kesimleri tarafından kabul edilen, sıcak bakılan bir olgu değil.
Bana Avrupa'yı övüp Türkiye'yi yerdiğim, Avrupa kültürünü yücelttiğim tek bir mesaj gösterir misiniz lütfen?
Latin ulkelerini bilmiyor musunLatin ülkeler dediğiniz hangi ülkeler? Ha bu arada bu da bu konuya yazdığım 2. yorum siz gelip benden alıntı yapmadan önce. Siz zahmet etmeyeyin diye sizin için buldum çıkardım. :)
Hangi ulkede kac sene yasadiniz soruma cevap alamadim.burda kiskanilmaktan kasit sahiplenilmeme .aslinda onu demek istiyor arkadas.bende neden sahiplenici olmadıklarını orneklerle acikladim.toplumun yapisiyla ilgili.escinsellik turkiyedede var ama yaygin degil ordaki gibi.bununda bir sürü nedeni var zaten.ben ovdun demedim sen turk erkegiyle ayni dedin diye girduklerimi yazdim.bir avrupali erkek bir turk bir arap erkegiyle asla ayni olamaz.latin ulkeleri bize daha yakin ama kulturel anlamda.kuzey ulkeleri tamamen farkli.
Latin ulkelerini bilmiyor musun
Meksika,ispanya, Uruguay, arjantin bur suru ulke var amerikada. Ispanyollar genelde dinine bağlı oldugu icin normal yaşıyorlar digerlerine gore.neyse bu konuya yazmicam artik ama kizlarumiz pembe hayellere kapilmasin dikkatli olsun.herseyin hayirlisi konu sahibi umarim istedigin gibi olur
Soylemek istedgim birsey var ama banlanmaktan korkuyorum ...
Yurdum erkeklerini bilmiyorum da kadınlarından uzak duracaksın mirim
Yani şu konuda bile kavga cikaracak bana laf sokmaya calisacak sey aradiniz da buldunuz ya pes diyorum size bazıları sadece insanlara böğürmek sinirini burdakilerden cikarmak icin uyelik acmis sanirim tatli tatli konusalim muhabbet edelim istedim icine edildi lanet olsun ya illa kavga ediceksin bunlarla baska dilden iletisim kurulmuyo
Abaza bile yaptılar beni haha gulsem mi aglasam mi bilemedim
salla onları.. en azından o ülkeler kadına şiddette top 10 da ilk 5'e girmiyorlar.. bu bile bir tercih sebebi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?