Yabancı Elti

Sizin yazdığınız kadarıyla bile elti adayının hiç güvenilir olmadığını hissettim, annesinden tek kalan şey yol parası mıymış, çok tuhaf bence özellikle de bu detayı belirtmesi çok tuhaf... Evinizden ayrı yerde kalmanızı da tavsiye etmem gelirse gözünüz üstünde olsun dikkatli olun.

Hmm sevsinler, altından zaten bizimkiler

Belli işte son yadigarı satmış yani parasız yani yolmaya geliyor.

Ben güvenmem karşılıklı bir güven sorunu olmalı ama kız maşallah ukrayna’dan gelecek evinizde kalacak . Ama sana ne yapabilir. ? Onu kızım diyen kv ile kaynın düşünsün. Siz fazlaca dert edinmişsiniz eltiyi!!!

O kızla evlenirmi bilmem ama siz çok fena bi eltilik yapacaksınız orası kesin...
Çok fena bir elti olacagımı buradan çıkaran hanımefendi...
Kendi fesatlığınızla milleti kendinizle bir tutmayın derim...
Ailem nasıl bir insan olduğumu bilir...
Ki düşüncelerimizle haklıda çıktık Rabb'ime şükürler olsun ki erkenden uyandılar. .
Daha önce de amcam buna benzer bir olayla dolandırılmış çünkü...
Şimdi fena elti olacağım kanısına nereden vardınız merak ettim açıkcası...
Ama ben fesat düşüncelere sahip olduğunuzu gereksiz bir mesajınızla anladım şahsen...

Dolandırıcı olduğu çok belliydi ama salakça davranıp acele etmiş foyası meydana çıkmış, ya çok acemi ya da kaynınızı fazla saf bulmuş ki direkt para istemiş. Büyük geçmiş olsun, kaynınıza ve kv ye de ders olmuştur umarım.

neyse ki kaynınız yememiş
ne demiş kaynınız peki kız ısrar etmiş mi?

E gelmez mümkun degil .
De kayniniza duygu sömürüsu yapip para koparmasa baari .
Adamin biri 300 bin tl göndermis toplamda yok sınirdayim yok hapse düştüm yok pasaportum vizesi bitti vs vs..
Biraz para gondermistir bence kayninız yoksa söylemiyormu .
En son cok fakiriz filan deyin de kız peşinizi biraksin baari .

kiz evlenmeye degil tanismaya geliyormus,
bna garip gelmedi o sebeple,
ben de internetten tanimaktansa yuz yuze tanismayi tercih ederim.
e kayinvalidenin falan haberi var, evde de siz varsiniz diye belki daha cok guvenmistir de.

bana garip geldi.
niye kız geliyor üstelik annesinden kalan son yadigarı satarak! oğlan niye gitmiyor tanışmaya?

Programlarda çok çıkıyor nikah-düğün yapıp takıları açıp ardından da boşanma davası açıyorlar. Temkinli olmanızda fayda var. Kaynınızın aşık olduğunu sanmıyorum, yabancı, saç baş sarı, boylu poslu görünce aldanmıştır. Çok çok iyi tanımadan evlenmesin bence siz de engel olun. Kadın be kadar evlenmek isterse istesin.

Kaygilanmakta haklisiniz. Asla guven olmaz . Benim kaynim da oyle bi Rus a asik olmustu. Az kalsin kredi cekip ona para gonderecekti. Zaten onlarin genelde hep babasi olmaz hep de paraya ihtiyaci olur, fakir olurlar.. yav he hee! yaaa erkekleri cok kolay kandiriyorlar. O kizin orda nasil bir hayati oldugunu asla bilmeden nasil guvenilir ,belki orda bir sevgilisi var! Hey Allahim bu erkekler bi guzellige nasil kaniyor hemen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…