yabancı eş

sumuklukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
380
256
53
selamlar herkese
aranızda eşi türk olmayan var mı ?
varsa ne tür zorluklarla karşılaştınız ya da karşılaştınız mı
benim nişanlım yabancı ve sürekli düğünümüz nasıl olacak diye düşünüyoruz
çok masraflı olacağı kesin
bu şekilde evlenen var mı aranızda?
(ikimiz de düğün sevmiyoruz bu arada)

Nereli ? Benım tanıdıklarım vat . Kocası Afrikalı ama eğitimli Türk kültürünü biliyor anlaşıyorlar .

Gücü yetmediği halde düğün yapanları anlamıyorum. Eğer masraflar çok geliyorsa düğün yapmazsınız.
Sade bir nikah yaparsınız, sonra da ailelerle akşam bir yemek yersiniz güzel bir yerde tamam işte.
4-5 saat millet hoplayıp, zıplayacak diye milyarlar vermek bir tek bana mı saçma geliyor?

Yabancı eş konusunda bir fikrim yok, ama olsa hayır demem.

Nereli ? Benım tanıdıklarım vat . Kocası Afrikalı ama eğitimli Türk kültürünü biliyor anlaşıyorlar .
Hindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Kültürel anlamda sorunumuz yok
Ama evlilik merasimi gözümüzü korkutuyor
Onun ailesi ta Hindistandan gelecek
Benim ailemin de gitmesi gerekir mi ki

Biz zaten hoplayıp zıplamayı sevmiyoruz
Farklı ülkelerden misafir olunca kolay değil anlayabileceğiniz üzere
Benim anlatmak istediğim aileler hakkında

Hindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.

Merak ettigim icin sormak istiyorum: Hint mutfagiyla da aranız iyi mi? :)

Merak ettigim icin sormak istiyorum: Hint mutfagiyla da aranız iyi mi? :)
hint mutfağı çok zengin türk mutfağına benzeyen yanları da var
kesişim alanındaki yemekleri yiyorum
ama ağzımı bile süremediğim yemekleri de var tabi ki

Biz zaten hoplayıp zıplamayı sevmiyoruz
Farklı ülkelerden misafir olunca kolay değil anlayabileceğiniz üzere
Benim anlatmak istediğim aileler hakkında
Hintlilerin farklı bir düğün anlayışı var gerçi. Bizdeki gibi limonata, pasta vs. gibi değil.
Filmlerde gördüğüm gibiyse hepsi, bayağı masraflı olur. Yemekli oluyor ve bol şatafat içeriyor çünkü.
Orada da mı düğün olacak ki?
Ama muazzam bir kültür farklılığı olacaktır. Ailen ne diyor peki?

biz geçen hindistanlı bir iki aile ile tanıştık

zatwen seniinle evlenmesi sorun değilse ailesi her şey euyum sağlayabilecek niteliktedir

gelirler nikagh olur yemekolur biter

zaten iki taraf da dil bilmediği için herkes kendi ailesi ile konuşur karşılıklı iyi dilekler tercüme edilir

bence daha rahat kv ile bohça alışverişi olmaz en azından

bana don aldı yok bileziğin iki gramı azdı tartışması da çıkmaz hem

davet ederlerse ailen de uygunsa giderler hindistan a yok gidemeyiz derlerse de ona göre bir gerekçe ileri sürülür

yol uzak uçaktan tedirgin oluruz vs vs

Hindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Dugunu hindistanda yapan biri vardi, cok senlikli gecmis, geline cok ozenerek, onem vererek kutlama yapiyorlar, kraliceler gibi
Yine bir arkadasim o taraflardan evlendi, o dugunu TR de yapti. Cocugun kendi ailesi vardi sadece. Anne, baba, kardesler,kardes cocuklari vs. O yuzden cok zor olmadi sanki.

Valla Hint dugunleri super, ben olsam isterdim

Ailesi ne diyor bu ise? Benim tanidigim tum Hintlerin aileleri dugune cok hevesli, yillarca para biriktiriyorlar. Onlar uzulmesin ?

Ikiniz de istemiyorsaniz ne ala, yapin bir yemek aile + arkadaslar ici olsun bitsin.

evet onlar çok gösterişli düğün yapıyor ama nişanlım sevmiyor o tarz düğünleri
orada da düğün olacak en az gösterişlisinden
Kültür farkının muazzam olduğuna katılmıyorum
Çünkü kendisi hindu değil. Gayet hümanist insanlar hintliler
Ailem çok seviyor bu konuda çok şanslıyım.
Ama açıklaması kolay olmamıştı tabi ki

Bu arada konu sahibesi Hint dugunu tecrube etme sansiniz var, bence edin. Hayattaki en renkli aniniz olabilir. Ben olsam boyle firsati kacirmam. Dugunleri gercekten peri masali gibi. O giysiler, renkler, dekorlar harika cok sanslisiniz.

zaten normal giysileri de öyle

biz bursa da tanıştık

çocuk ve kadının yerel giysileri vardı çokkk tatlıydılar

ama adam biizm gibi giyinmiştiii onun da yerel halini merak ettim

Bu arada konu sahibesi Hint dugunu tecrube etme sansiniz var, bence edin. Hayattaki en renkli aniniz olabilir. Ben olsam boyle firsati kacirmam. Dugunleri gercekten peri masali gibi. O giysiler, renkler, dekorlar harika cok sanslisiniz.
Ben de bol nedime içeren, viyola çalınan, sakin geçen düğünleri seviyorum. Hiç taşkınlık olmasın, pistte birileri kendini kaybetmesin, peri masalı gibi güzel güzel evleneyim.
Ama böyle bir düğün mümkün görünmüyor normal şartlar altında.

zaten normal giysileri de öyle

biz bursa da tanıştık

çocuk ve kadının yerel giysileri vardı çokkk tatlıydılar

ama adam biizm gibi giyinmiştiii onun da yerel halini merak ettim

Ben de burda tanistim, Avrupa'da.

Kadinlarin giysilerine bayildim, bayildim. Renkli, capcanli kumaslar, en guzel renklerde ama ; bilezikler, kupeler, takilar...tam benlik. Ben de takip takistirmayi cok severim eski patronum bazen dalga gecerdi yine cingen kari gibi evinde ne var ne yoksa takmissin diye O elbiseler de takilar da tam benlik ayyyh ne coskulu yazdim.

Erkekler pantolon tisorttu, onlarin bir numarasi yoktu:)

Rangrasiya diye bir dizi var, Turkcesi Sensiz Olmaz, onu izle panpa bak hem dizi guzel hem dekorlar ve giysiler.

Vallahi ne kadar doğru bilmiyorum ama onlarda beyaz yas rengi olduğu için kırmızı gelinlik giyiyorlarmis.

Eniste, dayi varsa cenaze marsi bile olsa gobek atarlar kacamazsin Benim dayimlar acaip oynuyor adamlar hic oturmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…