- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
- Konu Sahibi sumuklukiz
-
HindistanNereli ? Benım tanıdıklarım vat . Kocası Afrikalı ama eğitimli Türk kültürünü biliyor anlaşıyorlar .
Biz de aile arasında düşünüyoruz max. 20 kişilikDüğün sevmiyorsanız sade şık bi kutlama yapın nikahla.
İlla masraflı mı olması gerek.
Gücü yetmediği halde düğün yapanları anlamıyorum. Eğer masraflar çok geliyorsa düğün yapmazsınız.
Sade bir nikah yaparsınız, sonra da ailelerle akşam bir yemek yersiniz güzel bir yerde tamam işte.
4-5 saat millet hoplayıp, zıplayacak diye milyarlar vermek bir tek bana mı saçma geliyor?
Yabancı eş konusunda bir fikrim yok, ama olsa hayır demem.
Hindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Kültürel anlamda sorunumuz yok
Ama evlilik merasimi gözümüzü korkutuyor
Onun ailesi ta Hindistandan gelecek
Benim ailemin de gitmesi gerekir mi ki
hint mutfağı çok zengin türk mutfağına benzeyen yanları da varMerak ettigim icin sormak istiyorum: Hint mutfagiyla da aranız iyi mi? :)
Hintlilerin farklı bir düğün anlayışı var gerçi. Bizdeki gibi limonata, pasta vs. gibi değil.Biz zaten hoplayıp zıplamayı sevmiyoruz
Farklı ülkelerden misafir olunca kolay değil anlayabileceğiniz üzere
Benim anlatmak istediğim aileler hakkında
Dugunu hindistanda yapan biri vardi, cok senlikli gecmis, geline cok ozenerek, onem vererek kutlama yapiyorlar, kraliceler gibiHindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Kültürel anlamda sorunumuz yok
Ama evlilik merasimi gözümüzü korkutuyor
Onun ailesi ta Hindistandan gelecek
Benim ailemin de gitmesi gerekir mi ki
Hintlilerin farklı bir düğün anlayışı var gerçi. Bizdeki gibi limonata, pasta vs. gibi değil.
Filmlerde gördüğüm gibiyse hepsi, bayağı masraflı olur. Yemekli oluyor ve bol şatafat içeriyor çünkü.
Orada da mı düğün olacak ki?
Ama muazzam bir kültür farklılığı olacaktır. Ailen ne diyor peki?
Bu arada konu sahibesi Hint dugunu tecrube etme sansiniz var, bence edin. Hayattaki en renkli aniniz olabilir. Ben olsam boyle firsati kacirmam. Dugunleri gercekten peri masali gibi. O giysiler, renkler, dekorlar harika cok sanslisiniz.
Ben de bol nedime içeren, viyola çalınan, sakin geçen düğünleri seviyorum.Bu arada konu sahibesi Hint dugunu tecrube etme sansiniz var, bence edin. Hayattaki en renkli aniniz olabilir. Ben olsam boyle firsati kacirmam. Dugunleri gercekten peri masali gibi. O giysiler, renkler, dekorlar harika cok sanslisiniz.
zaten normal giysileri de öyle
biz bursa da tanıştık
çocuk ve kadının yerel giysileri vardı çokkk tatlıydılar
ama adam biizm gibi giyinmiştiii onun da yerel halini merak ettim
Ben de bol nedime içeren, viyola çalınan, sakin geçen düğünleri seviyorum.Hiç taşkınlık olmasın, pistte birileri kendini kaybetmesin, peri masalı gibi güzel güzel evleneyim.
Ama böyle bir düğün mümkün görünmüyor normal şartlar altında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?