Henuz evlenmedim ama evlilik yolundayiz.Bilmiyorum ben genelde hep yabancıyla evlenenlerin özel bir hikayesi olduğunu düşünüyorum. Bir aşk hikayesi. Büyük aşk olmasa herşeyi göze alıp farklı kültürden biriyle evlenmezlerdi diye düşünüyorum. Sonuçta illa ki, bir tarafın ailesi karşı çıkmış olabilir, çocuklarının kendi milletinden biriyle istemiş olabilirler fakat herşeye rağmen iki farklı kültürden iki insan evlenmişse bence onların özel bir hikayesi var.
Yabancı eşi olan var mı? Varsa eşiniz nereli? Nasıl tanıştınız bana biraz aşk hikayenizi anlatır mısınız?
Henuz evlenmedim ama evlilik yolundayiz.
Karsi cikan aile benimki
Bakalim hayirlisi!
ikimizde birbirimizin kulturunden biseler ogreniyoruz soruyoruz birbirimize hitap ederken ortak konustugumuz dilden degil ama birbirimizin dilinden hitap ediyoruz. iyi anlasiyoruz, turk olsa kesinlikle ailemin gozunu kirpmadan evet dicegine eminim tek sorun burda
Insallah canim ya tesekkur ederim dilegin icinİNŞALLAH ailen kabul eder sevdiğinle evlenirsin. AMIN
Peki erkek arkadaşın nereli? Hangi ülkeden? Nasıl tanıştınız aşk hikayenizi merak ettim, anlatırsan sevinirimCanım benim ya üzülme.
Insallah canim ya tesekkur ederim dilegin icin
Fasli kendisi, ayni isyerinde calisiyoruz (yurtdisindayim ben) gecen yil 1.5aylik konusmuslugumuz var ailemin kabul etmiyecegini anlayinca biraktim. 1yildir mumkun oldugu kadar uzak durmaya calistim ama birsekilde tekrar bir araya geldik. Profil tamamen aradigim ama iste fasli olmasi herseyi yikiyo
Neden mi? cunku benim ikinci evliligim olacak ve bi cocugum var (oda ayni sekilde ustelik ayni yasta kizlarimiz ve cok iyi anlasiyolar benim kizim onu onun kizida beni seviyo hatta) annem kesinlikle istemicektir.. Evet cok guzel dugunleri oluyor ben bi kac kez gittim ve kaftan giydim cokkk begendi !!! o turkce sarkilar dinleyip turkce kelimeler ogrendi bende arapca sarkilar dinleyip arkadaslarima sorarak arapca kelime ogreniyorum. Belkide yabanci olmasida isin icine heycan katiyo bilmiyorum bir araya gelince cok guzel paylasimlarda bulunuyoruz.. Turke cok benziyor zaten (hos oda beni arap kizlarina benzetiyo - misir falanFakat neden? Fas çok güzel bir ülke,kültürleride bizlere çok benziyor.Kahvelerimiz nerdese aynı.Türkleri de çok seviyorlar. Evlilik gelenekleri çok güzel, INŞALLAH evlenirsiniz, bir düğünü Türkiye de gelinlik giyerek bir düğünü de Fasta kaftan giyerek yaparsınız, hadi INŞALLAH
E sen yabanciysan dolayisiyla esinde yabanci :) yada benmi yanlis anladim :)))Eşim değilde bendim yabancı olan
karşı olanda onun ailesiydi
e yani bizede o yabancıydıE sen yabanciysan dolayisiyla esinde yabanci :) yada benmi yanlis anladim :)))
nereli esin? neden karsi cikti ailesi?
peki nekadar zaman sonra evlendiniz? nsl atlattiniz? ay cok merak ettime yani bizede o yabancıydı
Eşim türkiyeli
Ben yunanistanlıyım
Çok değil 3 ay kadar karşı cıktılar sımdı cok severler benı
valla bana yansıyan bısı olmadı onlar bır cok seyı dert ettı ama hepsını bılmıyorum ılgılenmedımpeki nekadar zaman sonra evlendiniz? nsl atlattiniz? ay cok merak ettim
benimde basima gelecegi icin...
Allah mutlu etsin cnm. bende nsl olacak diye merak ediyorum ama bakalim hayirlisi diyoruz...valla bana yansıyan bısı olmadı onlar bır cok seyı dert ettı ama hepsını bılmıyorum ılgılenmedım
ben sureklı sorun degıl evlenmesekte olur ugrasamam ben dedıkce bı dıretme durumları oldu.
kına gecesı klasık yapıldı benım adetlerıme gore
dugun onların adetlerıne gore yapıldı ama pısmanım keske dugunde bıraz mudahale etseydım dıyorum
1 sene sonra evlendık aılesı ogrendıkten sonra canım
2.5 seneyıde gectı evlıyız hala
ayyy evettt kiz biz cifte dugun falanmi yapsak karsilasiyoruz heryerdebende dahililm gruba :) rose se yle hep bu konularda karsılasırız zaten :)
hangi ulkeye gitmeyi dusunuyosunuz?Ben de geldim hikayenin kraliyla :) ben de henüz evli değilim. Anlatsam buralara sığmaz da, özet geçeyim :)
3 senedir beraberiz. Her çift gibi kavgalarimiz, ayrılıklarimiz illaki oldu. Neler çekiyorum evlenicem diye :) ailem izin vermiyor. Eski çalıştığım yerde tanıştık. 1 aylık konuşmadan sonra sevgili olduk ve deli gibi aşık :) babam öğrendi kavga kıyamet evde tabi :)
şu an evlenmek için cabaliyoruz. Farklı kültürlerin hoş tarafı oluyor. Farklı yemekler öğrendim, Arapça şarkılar, farklı kültürden insanlar, onların yaşam tarzları falan. Eğlenceli geliyor bana, hiç sıkılmadım bu zamana kadar.
Beraber yemek yapıyoruz, evi temizliyoruz, dans ediyoruz, farklı yemekler deniyoruz, Arapça öğreniyorum, yanlış telaffuzlarimla herkesi guldurmeyi başarıyorum :) Evlenince daha eğlenceli olacağına inanıyorum.
Atraksiyonlu olacak herseyimiz. Nikah, düğün hepsi. Bi süre kaçak hayat yaşayacağız babam dolayısıyla. İlk aylar başka bir şehre yada ülkeye gitmeyi düşünüyoruz, bakalım :)
Allah yardimcin olsun canimTabi bir de evimizi kurduk bu arada. Karışan kimse olmadan. Her yeri gezdik, o koltuktan bu koltuğa attık kendimizi. Gizli gizli Çeyiz yaptım resmen :) guldugume bakmayın, zoruma gidiyor bazen ama aşığım napim
Sağol canım, hepimizin yardimcisi olsun inşallahAllah yardimcin olsun canim
Turkiye'de kalcaz, istanbul'dahangi ulkeye gitmeyi dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?