Yabancı eşi olan var mı?

Bizdede yabanci benim esim turkiyeli ben azerbaycanliyim neler cekdik 3 sene skype uzerinden iliskimizi devam etdirdik bir suru engel asdik sabir bazen geriye donup bakdigimda anne baba evindeki odamda ne kadar hasret nekadar gozyasi dokmusum diyorum cok sukur Rabbime yuvamizi kurmak nasip oldu elhamdulillah MASALLAH. RABBIM TUM SEVENLERI AYIRMASIN INSALLAH BIZDE DAHIL AMINN

Buna benzer bir konu daha vardi ona yazdigim cevabi tekrar yazayim bende
Eşim Hollandalı (yabanci, Hollanda vatandaşı Türk değil). 2 yıllık beraberlik sonrası evlendik 8 aylık evliyiz. Bir sorun yaşamadık, ikimiz de birbirimizin aileleri ile iyi anlaşıyoruz. Annem başta hiç istememişti yabancı diye ama şimdi çok seviyor damadını. Tarif edemediğim bir güven var aramızda, asla bana bir yanlış yapacağına inanmıyorum. Flört meraklısı, gözü dışarıda değiller gerçekten. Çocuğumuz yok henüz düşünmüyoruz. Eşim kültürüme ve aileme çok saygılı. Kültür farkı tabi ki var bu normal zaten. Amaç farklı kültürleri harmanlayıp rengarenk, mutlu yaşayabilmek olunca kültür çatışması olmuyor.

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞAALLAH. AMİN. Eşin nereli merak etttim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…