Sizin nişanlıniz nereli ve ne tür zorluklar yasadinız?
Yanlış anlaşılma olmasın, kendisi ilk nişanlım olur ayrılalı çok zaman oldu. Alman ülkelerinin birinden, siz de Alman diyin:)
Şöyle ki, her şey farklı. O zaman gençtim, 25 yaşlarındaydım yeni kültürü, yaşayışı keşeftmek zevkli geliyordu. Bir noktadan sonra ise baydı, her şeylerimizin farklı olması zihnen ve ruhen yorucu gelmeye başladı. En basit örnek, arkadaşlarımı çağırdım yemek hazırlıyorum. Berikinin kültüründe öyle yemeğe falan davet etme yok, misafir kendi cipsini kolasını bile kendi getiriyor. Bana dedi ki sen bu davete kaç para harcadın

Saçma , abes bir soru tabi ki Türk erkeği olsa yemekte ne var derdi ya da yorulma pastaneden al, pızza soylerız vb derdi

Ufak bir örnek bu ama bizlerin alıştığımızın çok dışında bir yaşam şekli var karşıda, dediğim gibi bir noktadan sonra yorucu oluyor.
ABDnin siyahileri genelde sıcakkanlı insanlar, bir de aile hayatına çok önem veriyorlar. O konuda zorlanmazsınız.
Ben sizin durumu genel olarak pozitif buluyorum, niye derseniz Türkle evlendim mutlu olamadım boşandım diyorsunuz ee burdan almanız gereken bir ders var belki de , hayat kalıplara kurallara göre akmıyor bazı şeyleri kalbe sormak gerek. Ben kuralcıyım yazmışsınız, belki de bu sefer biraz gevşemelisiniz, oluruna ve akışına bırakmalısınız. Zaten Türkiyede yaşıyor, Türk kültürünü biliyor, eğitimli PhD de demişsiniz bunu da almamamk için deli olmak gerek ben şans verin diyorum