• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıyla evlilik

Bence kasacak bişey yok
Bir iki ayda evlilik düşünülmez deyip bir yıl ya da on yılınızı heba ettiğiniz adamlarla çok mu mutlu oldunuz/oluyorlar ?

Görüyoruz
Bana göre değil,belki de sezgilerim zayıftır.
Daha önce başıma geldi bir kaç yankis tercih.
İsteyen 1 gün icinde de evlenebilir.
Ama bana göre değil.
Kasmak farı bir şey,benim söylemiş olduğum tercih.

Yanlış anlaşılma olmasın, kendisi ilk nişanlım olur ayrılalı çok zaman oldu. Alman ülkelerinin birinden, siz de Alman diyin:)

Şöyle ki, her şey farklı. O zaman gençtim, 25 yaşlarındaydım yeni kültürü, yaşayışı keşeftmek zevkli geliyordu. Bir noktadan sonra ise baydı, her şeylerimizin farklı olması zihnen ve ruhen yorucu gelmeye başladı. En basit örnek, arkadaşlarımı çağırdım yemek hazırlıyorum. Berikinin kültüründe öyle yemeğe falan davet etme yok, misafir kendi cipsini kolasını bile kendi getiriyor. Bana dedi ki sen bu davete kaç para harcadın:KK51:Saçma , abes bir soru tabi ki Türk erkeği olsa yemekte ne var derdi ya da yorulma pastaneden al, pızza soylerız vb derdi:KK49:
Ufak bir örnek bu ama bizlerin alıştığımızın çok dışında bir yaşam şekli var karşıda, dediğim gibi bir noktadan sonra yorucu oluyor.

ABDnin siyahileri genelde sıcakkanlı insanlar, bir de aile hayatına çok önem veriyorlar. O konuda zorlanmazsınız.
Ben sizin durumu genel olarak pozitif buluyorum, niye derseniz Türkle evlendim mutlu olamadım boşandım diyorsunuz ee burdan almanız gereken bir ders var belki de , hayat kalıplara kurallara göre akmıyor bazı şeyleri kalbe sormak gerek. Ben kuralcıyım yazmışsınız, belki de bu sefer biraz gevşemelisiniz, oluruna ve akışına bırakmalısınız. Zaten Türkiyede yaşıyor, Türk kültürünü biliyor, eğitimli PhD de demişsiniz bunu da almamamk için deli olmak gerek ben şans verin diyorum :halay:
Çok teşekkür ederim. İşte tam böyle yorunlar istiyorum

Dudakları burunları çok çirkin onların ama ya 😔 ağızlarına burunlarina düzenli olarak yumruk yemiş gibiler
Yalnı Afro Americanlar genelde melez oldukları için daha hoş oluyorlar bence. Çünkü illa ki bir beyaz ile karışmış oluyorlar ve konu sahibinin dediği gibi kesinlikle cool oluyorlar.

Bana göre değil,belki de sezgilerim zayıftır.
Daha önce başıma geldi bir kaç yankis tercih.
İsteyen 1 gün icinde de evlenebilir.
Ama bana göre değil.
Kasmak farı bir şey,benim söylemiş olduğum ter
Size yanlış kişiler denk gelmiş olabilir elbette ama emin olun önceki evliliğimde 11 yıl sonra boşandım ve bazı şeyler ne kadar zaman verirseniz verin anlaşılmıyor. Umarım hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarıl

Yalnı Afro Americanlar genelde melez oldukları için daha hoş oluyorlar bence. Çünkü illa ki bir beyaz ile karışmış oluyorlar ve konu sahibinin dediği gibi kesinlikle cool oluyorlar.

Vallla yaşamayı da, giyinmeyi de en iyi zenciler biliyor bence beyazlarda iş yok:) Evrenin enn karizma erkeği Lenny Kravitz mesela üstüne tanımam adam coolluk konusunda masterclass.

Bunun hassas olmakla ilgisi yok. Konuyu 360 derece değiştiren sizsiniz. Önce özellikleriyle ilgili konuştuğum için eleştiriyor ve gerçekçi bulmadiğinizi söylüyorsunuz, tepki gösterince alakasiz bir şekilde ilişki süresinin kısalığından bahsediyorsunuz. Kusura bakmayin ama bu ne perhiz ne lahana turşusu
Konu da değişiklik yok.
Ben cevabını verdim.
Bu eleştiri değil,fikir.
Hepimiz sizi hoşnut edecek yorumlar yapmak durumunda değiliz.
Tepki olduğunu dusunende sizsiniz.
Kusura neden bakayım,bana karşı kabahat mi islediniz ?
Gerçekçi bulmak zorunda degilim,eleştirmiyorum fikir beyan ediyorum.
Bu kadar takilacaksaiz konu açmayacaksiniz.
Eğer mesajdan sikayetciyseniz ; şikayet et butonu var.Tiklayip yazin şikayetinizi.
Ancak bir konu açıyorsaniz insanlar kendi fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler
Yok konu 360!derece dönmüş,vay elestirmissiniz..
Öyle degil işte.
Sizin farkli bir görüşe tahammülunuz yok bana kalirsa.

Yaaaa
Dur bı bakcam
İsim olarak önerin var mı ? Afro lardan

Bence kasacak bişey yok
Bir iki ayda evlilik düşünülmez deyip bir yıl ya da on yılınızı heba ettiğiniz adamlarla çok mu mutlu oldunuz/oluyorlar ?

Görüyoruz

Karşıdaki samimi biriyse, seviyorsan seviliyorsan işte bu diyorsan kafana evlilik düşüncesi geliyor tabi bununla olsun diyorsun. Yine de şöyle bir 6 ay geçirmekte fayda var :halay:

Konu da değişiklik yok.
Ben cevabını verdim.
Bu eleştiri değil,fikir.
Hepimiz sizi hoşnut edecek yorumlar yapmak durumunda değiliz.
Tepki olduğunu dusunende sizsiniz.
Kusura neden bakayım,bana karşı kabahat mi islediniz ?
Gerçekçi bulmak zorunda degilim,eleştirmiyorum fikir beyan ediyorum.
Bu kadar takilacaksaiz konu açmayacaksiniz.
Eğer mesajdan sikayetciyseniz ; şikayet et butonu var.Tiklayip yazin şikayetini.
Ancak bir konu açıyorsaniz insanlar kendi fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler
Yok konu 360!derece dönmüş,vay elestirmissiniz..
Öyle degil işte.
Sizin farkli bir görüşe tahammülunuz yok bana kalirsa.
Önyargılı yorum yapan sizsiniz. Sizden önce kısa ilişki süresi diyenlere gayet tatlı cevaplar yazdım. Mesajlarınızı gözden geçirmenizi öneririm

Yaaaa
Dur bı bakcam
İsim olarak önerin var mı ? Afro lardan
Mesela prison breakta başrolde oynayan şahıs afro american. Yukarıda bahsettik Lenny Kravitz var, Will Smith var. Bunlar ilk aklıma gelenler. Bilenler yazsın bence de ☺️

Mesela prison breakta başrolde oynayan şahıs afro american. Yukarıda bahsettik Lenny Kravitz var, Will Smith var. Bunlar ilk aklıma gelenler. Bilenler yazsın bence de ☺️

Idris Elba baba ve Jesse Williamsı unutursanız yanılırsınız ziyan edersiniz hsdfdfdsffds

Önyargılı yorum yapan sizsiniz. Sizden önce kısa ilişki süresi diyenlere gayet tatlı cevaplar yazdım. Mesajlarınızı gözden geçirmenizi öneririm
Siz bana bir şey onermeyin.
Biz ne kadar konuşsak da uzlasamayiz.
Elbette yorumum yargi bildirecek.
Sizi tanımayan insanlardan akıl almanız,fikir danışmanız normal de bizim yazdığım cevaplar mi ön yargı barındırıyor.
Sizi tanımayan insanlardan kendi ozeliniz ve ilişkiniz üzerine fikir almaya çalışmak ve yorumlarımızı on yargılı bulmak.
Sanki sizi taniyormusum gibi bana sitem ediyorsunuz :)
Uzatmaya gerek yok,hakkınızda hayirlisi olsun.

Kim ay
Michael mi ?
Sarı kafa bişey değil miydi o hapishaneden abisini kurtarmaya çalışan oglan

Back
X