Yadırgamadan akıl verir misiniz

Amin canım inşallah

Başın sağolsun...Eşim bana yeri geldi kufretti yeri geldi siddet uyguladi demissin...Ailen de bosanmana izin vermiyor şiddet uygulamakla tehdit ediyormus...Bosanmaya bu yuzden mi cesaret edemiyorsun ailen siddet uygulamakla tehdit ediyor diye...Bundan korkuyor olamazsın bu durumda...Bu kadar anlayissiz bir adamla hayatini gecirme lutfen...

basınız sagolsun
egıtım durumunuz nedır daha once calıstınız mı yasınız kac

Şiddet edeceklerine korkmyrm canım eğer şikayet falan edersem oğlumu almalarından korkyrm

Bilyrm canım tek sığınacağım oğlum var ama nasıl bakarım birikmiş tek kuruşum yok ortada
Çalışıyor musunuz ?
Çalışmıyorsanız iş arayın.
Biraz birikim yapın hazır olduğunuzda da dilekçeyi verin nafaka da talep edin.

Çalışıyor musunuz ?
Çalışmıyorsanız iş arayın.
Biraz birikim yapın hazır olduğunuzda da dilekçeyi verin nafaka da talep edin.
Bunu düşündüm canım bunada izin vermyr ama işe girip 3 5 kuruş birikim yapmayı istyrm daha sonra da oğlumu alıp davayı açıp uzaklara gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istyrm

Bunu düşündüm canım bunada izin vermyr ama işe girip 3 5 kuruş birikim yapmayı istyrm daha sonra da oğlumu alıp davayı açıp uzaklara gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istyrm
Başvurun heryere iş için
Liseyi dılardan okuyabilirsiniz. Hatta meslek liseleri var açıktan onlara kayıt olun. Bir yandan da iş. Rest çekin gerekirse ama çalışın mutlaka.

Allah razı olsun kardeşim lise terk önce çalıştım yaşım 29
bosanırsanız hıc aılenızden destek gormeyecegınızı dusunerek plan yapmak lazım
kenara para atmakla baslayın market alısverısını sız mı yapıyorsunuz aldıgınız paranın bır kısmından ayırın bunu yapmak zorundasınız bu adamdan kurtulabılmenız ıcın sonrada cocugunuzun okul cıkıs saatınde açıkta kalmaması ıcın ona gore ıs bulmanız gerekır vardıyalı calısmak gıbı marketde veyamagazada yarım gun calısmak gıbı yada okul cıkıs saatıne kadar calısmak, ısten cıkar dırek cocugunuzu okuldan alır eve gecersınız

bunları yapabılmenız ıcın 1 aylık kıra 1 aylık yıyecek gıder ıhtıyacı en az cepte olmalı. bu parayı saglayınca ısı de bulunca hemen acın davayı

ve ıyı korunun... cocuk falan olmasın artık. bu adama cocuk vermeyın o adama degmez cunku. bu planlardan asla haberı olmasın bellı etmeyın bu surede
ayaklarınızın ustunde durdugunuzu goren aıle de yelkenlerı suya ındırır

Başvurun heryere iş için
Liseyi dılardan okuyabilirsiniz. Hatta meslek liseleri var açıktan onlara kayıt olun. Bir yandan da iş. Rest çekin gerekirse ama çalışın mutlaka.
Tek çarem Bi işe girip 3 5 ay çalışıp sonra bu eziyetten kurtulmak başkada çarem yok ailem zaten hiç arkamda durmadı hala da öyleler tek dertleri milletin diline düşerler bundan başka bişey bilmyrlar

Bunu söylemek zor tabiki ama sizin her yaptığınız gözüne batıyor ise aklı birine kaymış olabilir..
Fitne üretmek gibi olacak siz yine de temkinli olun.

Canım bu tavsiyeleri dikkate alacam Allah razı olsun sizden bu adamdan çocuk mu Allahm korusun zaten Bi birlikteliğimiz yok aramızda olmasında zaten

Böyle bir acıyla hayattan kopmanız yıkılmanız çok doğal değil mi. Ne oldu hizmet edemez mi , yüzüne gülemez mi olmuşsunuz. Beyefendi Ona bozuldu heralde .
Ne diyim bilemedim. Zaten genel başka sorunları da var. Size takmış kafayı müzik dinlemenizi bile sorun ettiğine göre.
boşanacak gücü kendinizde hissetmemenize üzüldüm.desteğiniz yok. Aileniz bile arkanızda değil. Oğlunuzu da kendinizi de o ortamdan uzaklaştırmak en iyisi aslında.
sizin içiniz ne yanıyordur şimdi. Aklınız üzüntüden acıdan uyuşmuştur. Başınız sağolsun. Oğlunuza tutunun. Sizi bu acınızda önemsemeyenleri siz hiç takmayın. Size laf mı söylüyor. Bırakın ötsün dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…