Amin canım inşallahO isyan değil can acısı azcık insan olaydı anlardı. Canımızdan can gitti, biz de biliyoruz veren de alan da Allah ama ozaman ölümlerin arkasından da kimse ağlamasın. İnsanız, etten kemikten ve duygudan ibaret. Allah yardımcın oldun canım.
Yaklaşık 3 yıldır böyle canımBaşınız sağolsuneşiniz başından beri mi böyleydi yoksa kaybinizdan sonra mı oldu?
Size böyle davranan biri için ömrünüzü heba etmeyin.Bebekten öncede böyleydi hep benim çabala geldik bu güne sadece ben bebeğimden sonra yetemediğimi düşünüyorum
Şiddet edeceklerine korkmyrm canım eğer şikayet falan edersem oğlumu almalarından korkyrmBaşın sağolsun...Eşim bana yeri geldi kufretti yeri geldi siddet uyguladi demissin...Ailen de bosanmana izin vermiyor şiddet uygulamakla tehdit ediyormus...Bosanmaya bu yuzden mi cesaret edemiyorsun ailen siddet uygulamakla tehdit ediyor diye...Bundan korkuyor olamazsın bu durumda...Bu kadar anlayissiz bir adamla hayatini gecirme lutfen...
Bu sitede herkes her şeyi yadırgadığı için uyeler artık çekinerek konu açıyorYani neyi yadırgayacağız anlamadım.
Ama ailem arkamda olmazsa nasıl yaparım kime sığınırım bilmyrmSize böyle davranan biri için ömrünüzü heba etmeyin.
Aile bir söylenir iki söylenir. Mutlu değilseniz çekmeyin.
ÇocuğunuzaAma ailem arkamda olmazsa nasıl yaparım kime sığınırım bilmyrm
O mu o hiç umursamadaki çocuğumuzu bebeğim erken doğdu 3 ay zaten hastanede kaldı ama o başka işlerle meşguldu hepElbette hayattan kopabilirsiniz. Yasınız var. Hatırlatırım seninde çocuğun, sen neden bu kadar vurdum duymazsın diye sorun.
Bilyrm canım tek sığınacağım oğlum var ama nasıl bakarım birikmiş tek kuruşum yok ortadaÇocuğunuza
Aileniz o artık.
Allah razı olsun kardeşim lise terk önce çalıştım yaşım 29basınız sagolsun
egıtım durumunuz nedır daha once calıstınız mı yasınız kac
Çalışıyor musunuz ?Bilyrm canım tek sığınacağım oğlum var ama nasıl bakarım birikmiş tek kuruşum yok ortada
Bunu düşündüm canım bunada izin vermyr ama işe girip 3 5 kuruş birikim yapmayı istyrm daha sonra da oğlumu alıp davayı açıp uzaklara gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istyrmÇalışıyor musunuz ?
Çalışmıyorsanız iş arayın.
Biraz birikim yapın hazır olduğunuzda da dilekçeyi verin nafaka da talep edin.
Başvurun heryere iş içinBunu düşündüm canım bunada izin vermyr ama işe girip 3 5 kuruş birikim yapmayı istyrm daha sonra da oğlumu alıp davayı açıp uzaklara gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istyrm
bosanırsanız hıc aılenızden destek gormeyecegınızı dusunerek plan yapmak lazımAllah razı olsun kardeşim lise terk önce çalıştım yaşım 29
Tek çarem Bi işe girip 3 5 ay çalışıp sonra bu eziyetten kurtulmak başkada çarem yok ailem zaten hiç arkamda durmadı hala da öyleler tek dertleri milletin diline düşerler bundan başka bişey bilmyrlarBaşvurun heryere iş için
Liseyi dılardan okuyabilirsiniz. Hatta meslek liseleri var açıktan onlara kayıt olun. Bir yandan da iş. Rest çekin gerekirse ama çalışın mutlaka.
Merhaba arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim 9 yaşında Bi oğlum var 7 ay öncede 3 aylık bebeğimi kaybettim ve ben bebeğimden sonra hiç toparlanamadm eşimle çok sorunlarımız oldu hepsini atlattık ama eşim hiç değişmedi hep aynı şekilde bana karşı ne Bi sevgisi ne Bi ilgisi var bebeğimi kaybettikten sonra ona sarılıp ağlamayı çok istedim ama benim her ağlamam da kızdı sinirlendi ve yeri geldi hakaret etti şiddet uyguladı küfür etti şimdiye kadar hep sabrettim dayandım ama artık dayanamıyorum ve bu evliliği yürütemeyeceğimi anladım ayrılmak istedim ama ailem izin vermedi şiddetle tehdit ettiler ve ben hala ayrılmak istyrm çünkü oğlumda bende çok huzursuz ve mutsuzuz ne yapacağımı ne edeceğimi bilmyrm lütfen bana Bi akıl verirmisiniz çok çaresizim eşim her yaptığıma suç buluyor oyun oynasam suç faceye girsem suç instagramda girsem suç müzik dinlediğim bile suç ben eşimin bu yönlerini Bi türlü değiştirmedm ne yapsam bilemedim
Canım bu tavsiyeleri dikkate alacam Allah razı olsun sizden bu adamdan çocuk mu Allahm korusun zaten Bi birlikteliğimiz yok aramızda olmasında zatenbosanırsanız hıc aılenızden destek gormeyecegınızı dusunerek plan yapmak lazım
kenara para atmakla baslayın market alısverısını sız mı yapıyorsunuz aldıgınız paranın bır kısmından ayırın bunu yapmak zorundasınız bu adamdan kurtulabılmenız ıcın sonrada cocugunuzun okul cıkıs saatınde açıkta kalmaması ıcın ona gore ıs bulmanız gerekır vardıyalı calısmak gıbı marketde veyamagazada yarım gun calısmak gıbı yada okul cıkıs saatıne kadar calısmak, ısten cıkar dırek cocugunuzu okuldan alır eve gecersınız
bunları yapabılmenız ıcın 1 aylık kıra 1 aylık yıyecek gıder ıhtıyacı en az cepte olmalı. bu parayı saglayınca ısı de bulunca hemen acın davayı
ve ıyı korunun... cocuk falan olmasın artık. bu adama cocuk vermeyın o adama degmez cunku. bu planlardan asla haberı olmasın bellı etmeyın bu surede
ayaklarınızın ustunde durdugunuzu goren aıle de yelkenlerı suya ındırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?