Yadırgamadan akıl verir misiniz

Allah sabır versin başınız sağolsun. Allah o herifi bildiği gibi yapsın inşallah. Özel değilse bebeğinizi neden kaybettiniz

Tek çarem Bi işe girip 3 5 ay çalışıp sonra bu eziyetten kurtulmak başkada çarem yok ailem zaten hiç arkamda durmadı hala da öyleler tek dertleri milletin diline düşerler bundan başka bişey bilmyrlar
Artık bu zihniyet değişmeli dile düşmeseler ne olacak kızları mutsuz olduktan sonra

Bunu söylemek zor tabiki ama sizin her yaptığınız gözüne batıyor ise aklı birine kaymış olabilir..
Fitne üretmek gibi olacak siz yine de temkinli olun.
Canım inan aklı da kalbi de birine kaysa umrumda olmaz ben bitirdim ona olan sevgimi saygımı Bi değeri yok gözümde benim için Bi tek oğlum var kimsem yok artık

Canım ailem bile destek olmuyor çekeceksin mecbursun diyor alıp oğlumu gdym istyrm ama nereye giderim nasıl ederim bilmyrm çok çaresizim inanki

Canim ya Allah yardimcin olsun gercekten ne deyim bilemedim tedavi olmayi kabul etmezmi esin terapi falan.

Adamda bana bağımlı kalsın, çalışırsa terkeder korkusu var. Ailenizin de arkanızda olmadığını bildiği için istediği muameleyi yapabiliyor.
Çalışmaya nasıl ikna edeceksiniz ? İkna etseniz bile paranın hepsini alır gibi geliyor bana birikim yapmayın diye.
Umarım ikna edebilirsiniz, en azından bir işiniz olmuş olur.

Zaten ailemin benim yanımda değilde ondan taraf olduğunu bildiği için bu kadar üzerime gelyr ama Bi iş bulup girersem kusura bakmasın tek kuruşumu vermem

Çalışmıyorsunuz galiba değil mi? Aileniz sahip çıksa ayrılıp yanlarına gidersiniz de.hem calismayip hem aile de arkasını donduyse ne desem bilemedim. Ama esinizin değişmeyeceği aşikar. Bir işe girip ayrılmayı deneyin. Ailenizden uzak farklı bir şehre taşının

İnan canım bunu bende çok istyrm ama bu defada tek korkum yerimizi bulup oğlumu benden alır die korkyrm yoksa davayı açıp alıp oğlumu gitmek istyrm gittiğim yerde iş bulup çalışıp oğluma da bakarım elbet ama onu alırlarsa yaşayamam onsuz

Canım benim madem şu an şartlar buysa, şartları değiştirmek için bi güç toplamam lazım. Öncelikle Allah rahmet eylesin bebişin için. Acını yaşa sonra iş bakmaya başla. Yada internetten çalışan insanlar da çok. Benim teyzem bile bebek eşyaları örüp, günde konuya komşuya satıyor. Kuzenimin biri evde dikiş dikiyor çok ta müşterisi var yaşın gencecik Bi kursa gidip inanki başlayabilirsin bir yerden. Çok sevdiğim Bi ablam bana şöyle demişti yanlış belki de biliyorum ama eşin eğer maasını biliyorsa hepsini istiyorsa kavga etmekle düzelmiyosa, pazara mı giiitn 20 harcadın 50 de, markette aynı şekilde böle böle hiç olmazsa ters bişiy olursa cebinde 3 5 kuruş paran olsun en azından Bi ev tutmalık demişti. Önce sakin ol dua et yavruna sarıl bak gör kul sıkılmadan hızır yetişmiyo. Allah yardım edecek

Canım öyle çok Bi para bırakan biri değil ki ucundan artrym ama biraz sabır edecem iş bulursam en azından Bi 3 ay falan çalışcam daha sonra Bi şeyler yapcam

Düşünüyorum canım ama nasıl olur ne olur gitsem ne yaparım nasıl ederim hiç bilmyrm
İş bulacaksın önce
Kasiyerlik olur Çağrı merkezi olur vs
Sonra açıktan lise okuyacaksın.
Açık lise sonrası KPSS den atama bile olabilir. Daha yasın 30 bile değil herseyi yaparsın istesen.

Genelde erkekler annelere bırakıyor çocukları. Hiç çoluk çocukla uğraşmak istemiyorlar. Hiç boşanma konusu açıldı mı evde. Istersen çaktırmadan bi avukatla görüş. Internet üzerinden avukatların forumlari da oluyor. Ordan da yazabilirsin. Şiddet olayını falan da soyle. Onlar seni daha iyi yönlendirir. Tekrarlanirsa darp raporu falan al. Boşanma durumunda işine yarar belki

Eşinizin evlat kaybına sizin acı ve üzüntü duymanızı günah olarak algılamış
Başka türlü daha
Şartlanmış takıntıları var mı?
Adamın empati duygusu yok veya hiç olmamış

İş bulacaksın önce
Kasiyerlik olur Çağrı merkezi olur vs
Sonra açıktan lise okuyacaksın.
Açık lise sonrası KPSS den atama bile olabilir. Daha yasın 30 bile değil herseyi yaparsın istesen.
Çok teşekkür ederim bu tavsiyelerinizi uygulamaya alıcam oğlum için onu bu mutsuz ortamda büyütmemek için buna gayret gösterecem canım Allah razı olsun

Konuştum canım boşanalım dedim aileme söyledi ailem de bana tepki gösterdi yuva ykılırmı die avukatla da konuştum oğlumu alamyr benden aslında ama ben burda aileme ve bu insana yakın Bi yerde yaşamak istemyrm uzaklara gitmek istyrm gidersem alır oğlumu die çok korkyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…