Herşey uzaktan böyle gelyr Allahm benim şu düştüğüm duruma kimseyi düşürmesin inşallah çaresiz ve kimsesiz kalmak ne kadar zor bişey yaşamadan anlayamazsınızYeterince anlatamadim galiba bana inandırıcı gelmiyor derken aileniz ve eşiniz sizin anlattiginiz kadar kötü acaba onu kastettim evlat acısından durumlari yanlış degerlendirmis olabilirsin psikoloğa gidersen daha sağlıklı bi karar alabilirsin ben sadece senin evlât acısından dolayi yanlış karar almandan endişe duydum o kadar
Başınız sağolsun canım evet evladım tek tesellim oda olmasa nasıl olurdum bilmyrm aynen öyle yapacam önce Bi iş bulup çalışcam herkese de kafamı dağıtmak için çalışacağımı söyleyecem daha sonra hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun Allah büyük Rabbıme sığındım elbet Bi çıkar yolumuz vardırBaşınız sağolsun sabır diliyorum. Bende yaşadım geçmişte yeni doğmuş bebeğimi kaybettim acınızı çok iyi anlıyorum. Benim ilk bebeğimdi o zaman başka çocuğum yoktu sonra tekrar çocuk sahibi oldum. Sizin bir evladınız var ona sarılın teselliniz o olsun.
İş konusunda ne yapın edin çalışın mutlaka. Gerekli alt yapıyı sağlayıp birikim yapın bu süreçte belli etmeyin planlarınızı sonrasında bakarsınız boşanma konusuna.Yalnızım diye düşünmeyin Allah var gam yok. İlla bir çıkış yolu gösterir inşallah. Allah yardımcınız olsun.
İnşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırır, güzel haberlerini de alırız. Allah yardımcın olsun.Daha önce kısa süreliğine de olsa çalışma deneyimim var canm evet hemen olmayacağı için sabır edecem belli Bi süre çalışmayı istyrm oğlumun okul saatlerine uygun iş bakıcam
Sağol canım bu güzel hisleri hissetmen bile çok güzel Allah razı olsun inşallah oğlum içinde benim içinde hayırlısı ne ise o olsun hep sabredyrm dua edyrm rabbime hayırlı olanı nasip etsin die böyle güzel düşündün yaa o bile yeter canm çok çok teşekkür ederimNeden bilmiyorum aslında boyle seyler hissetmem pek ama senin için her şeyin guzel olacağını hissediyorum, insallah oğlunun da senin de bundan sonra guzel bir hayatınız olsun...Sabredeceksin ve basaracaksin ben oyle düşünüyorum, inan yazdıklarını okurken keske elimden bi sey gelse dedim...
Aynen öyle kardeşim ortalık bu kadar kötüyken hele Bi de çocuk varken ailen destek olmuyorsa Herşey daha da zor tek olsan yine Bi şekilde bişeyler yaparsın ama çocuk varken her zorlukta yapamıyorsun işte oğlum için sabır edecem ona Bi hayat vermem için birazcık sabır ve zamana ihtiyacım varBoşan diyemem aile sahip çıkmayınca birşey yapmak zor kendini geliştirip para kazanmaya kendine bi hayat kurmaya çalış aynı evde bile olsan ayrı hayatın olsun. Bazı bayanlara bırak git demesi çok kolay ama aile sahip destek çıkmayınca çok zor insan kendine güvenip hiç birşey yapamıyor
Sabret rabbine sığın bi derdin olursada ben burdayım her zaman dinlerim senin yaşadığın sahipsizliği bende yaşıyorum hemde çok acı şekilde ne anam var nede babam 2 abi onlarda kendi derdinde ne arar ne sorarlarAynen öyle kardeşim ortalık bu kadar kötüyken hele Bi de çocuk varken ailen destek olmuyorsa Herşey daha da zor tek olsan yine Bi şekilde bişeyler yaparsın ama çocuk varken her zorlukta yapamıyorsun işte oğlum için sabır edecem ona Bi hayat vermem için birazcık sabır ve zamana ihtiyacım var
O kadar doğru ki söylediğin, boyle durumlarda insanin ailesi arkasinda olmayınca yaşadığı çaresizliği anlamak bu kadar zor olmamali...Bu konu için söylemiyorum ama bazi arkadaşlar o kadar net bir sekilde en ufak bir sorunda; mesela benim kocam bana bunu soylese bir dakika durmam o evde gibi seyler söylüyorlar ki acikcasi ben inanmıyorum cok zaman...Insan basina gelmeyince anlamiyor ne acı!Boşan diyemem aile sahip çıkmayınca birşey yapmak zor kendini geliştirip para kazanmaya kendine bi hayat kurmaya çalış aynı evde bile olsan ayrı hayatın olsun. Bazı bayanlara bırak git demesi çok kolay ama aile sahip destek çıkmayınca çok zor insan kendine güvenip hiç birşey yapamıyor
nelere sabrediyorum nerelere susuyorum tahmin bile edemezsiniz ne yapıyım ana yok baba yok 36 yaşına gelmişim bastırılarak dayakla bu yaşa getirilmişim 2 abi elinde allahtan eşim çok ii ama ablaları annesi dehşet kötü boşansansam hangi kapıya gitcem nasıl bu yaştan sonra ayakta kalcam ahh ahh hele birde kısırımO kadar doğru ki söylediğin, boyle durumlarda insanin ailesi arkasinda olmayınca yaşadığı çaresizliği anlamak bu kadar zor olmamali...Bu konu için söylemiyorum ama bazi arkadaşlar o kadar net bir sekilde en ufak bir sorunda; mesela benim kocam bana bunu soylese bir dakika durmam o evde gibi seyler söylüyorlar ki acikcasi ben inanmıyorum cok zaman...Insan basina gelmeyince anlamiyor ne acı!
Allahm sizden razı olsun canım çok teşekkür ederim sizinde Allah yardımcınız olsun olurda anlatmak isterseniz bende dinlerim sizi rabbime bize sabır ve güç versin hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahSabret rabbine sığın bi derdin olursada ben burdayım her zaman dinlerim senin yaşadığın sahipsizliği bende yaşıyorum hemde çok acı şekilde ne anam var nede babam 2 abi onlarda kendi derdinde ne arar ne sorarlar
Allahm yardımcımız olsun inşallah canımnelere sabrediyorum nerelere susuyorum tahmin bile edemezsiniz ne yapıyım ana yok baba yok 36 yaşına gelmişim bastırılarak dayakla bu yaşa getirilmişim 2 abi elinde allahtan eşim çok ii ama ablaları annesi dehşet kötü boşansansam hangi kapıya gitcem nasıl bu yaştan sonra ayakta kalcam ahh ahh hele birde kısırım
Amin hepimizeAllahm yardımcımız olsun inşallah canım
Canım ortalık bu kadar kötü iken biandayeni Bi hayata başlayamıyosun allahtan tek dileğim ailem anlar ne durumda olduğumu da arkamda durur inşallahO kadar doğru ki söylediğin, boyle durumlarda insanin ailesi arkasinda olmayınca yaşadığı çaresizliği anlamak bu kadar zor olmamali...Bu konu için söylemiyorum ama bazi arkadaşlar o kadar net bir sekilde en ufak bir sorunda; mesela benim kocam bana bunu soylese bir dakika durmam o evde gibi seyler söylüyorlar ki acikcasi ben inanmıyorum cok zaman...Insan basina gelmeyince anlamiyor ne acı!
Boşanmak istyrm evet ama en azından belli Bi süre ailem arkamda olsun korusun kollasın istyrm sonrasında zaten ben oğluma bakabilrm ama bu boşanma da ha diyince olmuyor biraz zamana ve bolca sabıra ihtiyacım varCanım ortalık bu kadar kötü iken biandayeni Bi hayata başlayamıyosun allahtan tek dileğim ailem anlar ne durumda olduğumu da arkamda durur inşallah
Oğlumun okul saatlerine uygun Bi iş bulamadım oğluma bakanda olmadığı için şuan çalışmıyorum ama en kısa sürede oğlumun okul saatine uygun Bi iş bakacamÇalışıyor musunuz?
Peki çalışmaya başladığında parani biriktirebilir misin, eşin sorun çıkarır mi bu konudaOğlumun okul saatlerine uygun Bi iş bulamadım oğluma bakanda olmadığı için şuan çalışmıyorum ama en kısa sürede oğlumun okul saatine uygun Bi iş bakacam
Yok canım bu konuda sorun olmaz birikim yapabilirim yeterki oğlumun saatine göre Bi iş bulaym çünkü ben işteyken oğluma bakacak kimse yokPeki çalışmaya başladığında parani biriktirebilir misin, eşin sorun çıkarır mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?