Yağ enjeksiyonu

merhaba arkadaşlar ...........yag enjeksiyonu yaptırmadan önce hep çok olumsuz şeyler okumdum ve gerçekten çok korkuyordum.fakat diğer çözümlere göre en mantıklısı bu gelmişti.sonuç:yaptırdım ve çok memnunum.keşke daha önce yaptırsaymışım.

bahsettiğiniz diğer yöntemleri bilemiyorum ama yağ enjeksiyonu konusunda fikrim tamamen olumsuz.sonuçsuz ve anlamsız bi işlem.paranıza yazık..ve tabii psikolojinize..

Onepte Ünal Şahinler görüştüm Prp yaptırmak istiyordum aslında yararlı olacağını düşünmüştüm direkt yağ enjeksiyonu dedi ameliyat istemediğim için tedirgin oldum ve arada kaldım.

bahsettiğiniz diğer yöntemleri bilemiyorum ama yağ enjeksiyonu konusunda fikrim tamamen olumsuz.sonuçsuz ve anlamsız bi işlem.paranıza yazık..ve tabii psikolojinize..

Bazen çok olumlu sonuçlar bazende olumsuz oluşuyor tahminim. Bünyeden bünyeye değişkenler ve ağrı eşiği sanırım etken. Bilemiyorum kararsızım . Araştırmaya devammmm

Mahsuru yoksa doktorunuz kimdi acaba?

Aysemelissa sen kaç liraya yaptırdın.Ankara onepte 2500 liposuction sonraki enjeksiyonlar için 750₺ demişlerdii

Çok gecmis olsun zamana bırakın biraz süreç hızlı olmuyor anladığım kadarı ile ama korktum bu isten ben

Merhaba arkadaşlar......yüzüm gerçekten çok zayıftı.yag enjeksiyonu operasyonunu yaptırmadan önce sitede yazılanları okumuştum ve o kadar moralim bozulmuştuki tam vazgeçmek üzereyken ,denemeden bilemem dedim.operasyon sonrası hiç ağrı kesici kullanmak zorunda kalmadım.evet biraz ağrım vardı ama dayanılmayacak bir ağrı değildi.1,30 da operasyonda çıktım.5 te evdeydim,yemek yaptım ve hatta yerleri sildim o kadar yani.yüzümde hiç yamru yumruluk ve asimetri oluşmadı....ki en büyük korkum buydu.birde operasyon öncesi size sunulan bilgi çok önemli diye düşünüyorum.doktorum gerçekçi davrandı ve bende bunu bilerek yaptırdım.zaten doktor verilen yağın en fazla %20,30'u kalır diyor.yinede insan psikolojisi sonuç çok iyi olunca yağın çoğunun eriyeceğini bilmeme rağmen ne olur hiç erimesin diye dua ediyorum.dün 2. Kontroldeydim,operasyon öncesi resmime baktım dün ve iyiki yaptırmışım dedim.leonart estetik ,plastik cerrah ali sakinseli şiddetle tavsiye ederim.hem dürüst hastasına karşı hemde hastayı yolunacak kaz olarak görmüyor.daha önce yanaklarıma dolgu yaptırmıştım,hemde çok ünlü bir hastanenin medikal estetik bölümüne.mezolifting,ıal(gençlik aşısı) kısa vadede oldukçada iyi para verdim.hiç işe yaramadı diyemem ama benim beklentimi karşılamadı.bu seferde dolgu ile yapalım dediler tamam dedim..ünlü hastanede önce bir yaptılar dolguyu sonuçtan memnun olmadığımı söylediğimde yaklaşık 1 ay sonra bir daha yaptılar ve bir daha paramı aldılar.ali beyin müdahelesinde ameliyatta uyanıktım .doktor yagı enjekte ederken ve o zaman anladım farkı.çünki gerekli dolgunluğu sağlamak için enjeksiyonu yaptıkları nokta farklıydı
başarılı ve doğru olan ali beyin yaptığı idi.operasyon sonrası fark bariz şekilde ortadaydı ameliyattan sonra anladımki bir plastik cerrahın müdahalesi ile medikal estetik hekiminin müdahelesi çok farklıymış.bu mesajı yazmak istedim çünki hep olumsuz yorumlar var ama inanın ben memnun kalanlardanım

Memnun kalmanıza sevindim,güle güle kullanın,ama daha ilk ayınız,asimetri ilk ayda çıkmıyor ki,ödem ve şişlikler indikten sonra çıkıyor,o zamanda revizyon yapıyorlar,revizyonda da dondurulmuş yağınız kullanılırsa eğer,o yağlarda hucreler çoktan ölmüş oluyor,gene iki hafta şiş duruyor ödemden sonra aynı görüntü geri geliyor,dondurulmuş yağın kullanılmasının hiçbir faydası yok.Tekrar tekrar yağ çekmeyelim diye kullanıyorlar bu yöntemi,ama faydasız.Vucuttan dışarı alınan yağ buzdolabında bekletilerek yaşatılmaz,yaşayabilmesi için doku kan dolaşımı yok.Yağ hucresinin yaşama alanı bulması yuzunuzde nerede tutunacağı falan tamamen şansa kalmış,yuzunde asimetri oluşmayan hastalar içinde şanslı hastalar diyorlar zaten.Neyse geçmiş olsun iyi günlerde kullanın.

merhaba hilalyapsu 2.ayımı neredeyse tamamladım operasyon sonrası ve hiç pişman değilim ve şükürler olsunki asimetri oluşmadı.bu aşamaya gelene kadar iğne ile yapılan neleri dolguda dahil bir kaç şeyi denedim.yağ enjeksiyonu içinb tam 2 yıl düşündüm.daha önce sağlık nedenleri ile daha ciddi operasyonlar geçirmeme rağmen,bu ameliyat öncesi korkudan bayılacakatım.korkudan ölüyordum ama yüzüm o kadar zayıftıki,başka çarem yoktu ve diğer yöntemlerde yeterince işe yaramamıştı.çevremde yüzüme ıal,dolgu vs yaptırdığımı pek çok kimse bilmiyordu ve bunları yaptırmış olduğum yüze hala ne kadar zayıf yüzün var diye eleştiri alıyordum.ve daha da çok üzülüyordum çünki güya bakım görmüştü yüzüm.şimdi ne olur erimesin diye her gün dua ediyorum.özgüveni yüksek bir insanım ama aynaya baktığımda sürekli yorgun bir ifade görmekten sıkılmıştım.şimdi çok mutluyum.bunları yazmamın tek bir sebebi var.bende dahil herkes bu tarz şeylerden önce bir internet turu yapıyor.o kadar olumsuz şey okudumki,hayır ya memnun kalan var,bilinmesini istedim.dilekleriniz için teşekkürler

yağ dondurtma olmadı çünki ben böyle bir talepte bulundum ams dr olamayacağını söyledi.eğer bundan daha fazlasını istersem ikinci bir operasyon geçireceğim.ama böyle kalırsa ki çok memnunum.25 li yaşlarıma döndüm,isteyeceğimi sanmıyorum.sevgiler

hilalyapsu siz kime yaptırmıştınız acaba

Hmm o zaman size göre bir işlem bu işte,daha önce dolgu falanda denemişsiniz.Merak etmeyin erimiyor öyle hemen,bende keşke erise diye dua ediyorum.Yazmıştım doktoru.İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BENDE YAG ENJEKSONU YAPTIM YUZUME KORKMANIZA GEREK YOK ZATEN ZAMANLA ERIYOR BENIM HOSUMA GITMEMISTI YUZUME MSJ YAPTIM IKI AYDA HEPSI ERIDI GITTI.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Arkadaşım ne tip msj yaptın ya,nasıl eridi gitti 2 ayda anlatır mısın? Arkadaşlar burada yağ enjeksiyonu yaptırıp 8,9 ay sonraki hali hakkında bilgi verebilecek var mı?Ben araştırmaktan yoruldum,sorduğum doktorlar erir,eriyecek diyor eridiği falan yok ya,yaşayanlardan öğrenmek lazım..eski halimi istiyorum ben:/ gerçekten eriyip gidiyor mu?

Evet kızlar yağ enjeksiyonunda 2 ayımı doldurdum...................yaptırdığım güne halen daha bin pişmanım.sol yanağım daha büyük duruyor ve dudak kenarlarımda,göz kenarlarımda toplam 4 tane dikiş atılmıştı.onların küçükte olsa izi kaldı.
Bunun dışında sağ tarafta gözüme doğru sızlamalar sancılar oluyor arada.acaba dokulara zararmı geldi diyorum iğneyi orda kullanırken doktor..
tabi benim ilk yaptırdığım haline göre %60 ı 70 i gitti.sadece yanaklarımda anlamsız bir dolgunluk var.hiç bi güzellik katmadı yüzüme..aksine konturlar gitti ve ifadem değişti.çok pişmanım çok çok çok....

Evet o sızlamalar sancılar bende de oldu, halende var arada şimşek gibi bişi çakıyor gözaltıma doğru cilt altından,da nasıl %60 70 gitti o kısmı anlamıyorum ben matem,teknikle falan mı alakalı acaba,4 ay bitiyor çok az bir değişim oldu ,bir cerrahla yazışıyorum bak copyliyim (ünlü bir estetikçi) diyor ki;

''Müjde !... Yağ enjeksiyonları kalıcı değildir... Çok çok memnun olsaydın da yaklaşık 6-8 ay sonra yok olacaklardı; ve sen o saklanan yağlardan tekrar yaptıracaktın?? Yani seni şu anda mutsuz eden şeyler er geç yok olmaya mahkumdur; çok çok az bir etki kalıcı olabiliyor yağ enjeksiyonlarında
Yüze yağ enjeksiyonları yalnız ülkemizde değil tüm dünyada sık yapılan işlemlerdir. Bir işin sık yapılması onu çok doğru yapmaz?? Ben yapmıyorum. Bu "benim şahsi fikrim" ve yaklaşımım. Kalıcı olmadıklarına inandığımdan; kendime yaptırmam ve başka insanlara da yapmıyorum da.''

Ben daha 4 ay daha bekliyeceğim herhalde böle ya:/
Birde ben parayı geri aldım,gittim suriyelilere bağışladım,bi işe yarasın bari diyerek.

Matemm ne durumdasın eridi mi hepsi?

Matemm ne durumdasın eridi mi hepsi?

arkadaşlar maceraya gerek yok. hazır dolgu yaptırsa idiniz hiç böyle sorun olmazdı. terslik olsa dahi hyaluronidaz ile veya steroid enjeksiyonu ile veya yeni bir yöntem rf ile eritiliyor. sonra da yeni şekil veriliyor. aylar içinde değil birkaç günde çözülüyor sorun. kaldı ki hazır dolgu iyi bir marka ise ve deneyimli bir doktor yaptı ise zaten sorun olmuyor.

Bence bu islerde doktor becerisi cok onemli. Benim yuzumde asmetri vardi, ve cenem kucukdu. Yuzumun bir tarafinda zayif gorunen bolgeye ve ceneme yag enjeksiyonu yapildi. Rahatsiz edecek kadar shislik olmadi. Sadece 5,6 gun yuzum bantli kaldim. Bu gun 9 gunum, cok memnunum halimden. Shimdi beni goren yuzune ne oldu diye sormuyo. Anlasilmiyo hicbisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…