Yağ enjeksiyonu

Arkadaslar merhaba, ben yeniyim KKda :)
silikon takirmak yerine goguslerime yag enjeksyonu yaptirmak istiyorum, hic yaptiran oldu mu aranizda?Ise yaradi mi?
yasadiklarinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim :)

Yaptırmadım ama vıdeo ızlemıstım ınanılmaz dogal ve hos bı goruntu dr sormustum onermıyoruz dedı slıkonu önerdi imkanım olursa bende muhaakak denicm 1 beden buyutuluyormus bıde bunu bılıuorum

merhaba, ablanın osku,ye yaptırdığı yağ enjeksiyonu ne kadar zaman kaldı yüzünde? eridi mi ya da tamamen? genelde yağ ejeksiyonları için böyle söyleniyor.. umarım mesajımı zamanında alırsın; bi hafta sonra oskuiyle görüşmem varrr

çok gçmiş olsun.. eski doktorun kimdi ki ? keşke isimlerini yazsanız şu şikayetçi olduğunuz doktorların unutmadan, millet sormadan.. böylelikle ağzımızı yormadan kime gidilir kime gidilmez öğrenirdik...

yahu kim bu doktooooooooooooooooorrrrrr? adı geçmiyor adamın ama yerden yere vran vurana =)) adını verin de bilelim işteeeee

aaahhhhahahahahhahaha koptum yaaaaa merdivenlerden düştüm dicen haa çok hoşsunn ilahi off akşam akşam ne güldüm ama tabi çok geçmiş olsun ..hoş, geçmiştir bir kaç yıl olmuş artık

mystery doktorun kimdi? ne durumdasın şimdi yağ enjeksiyon ve burnun ne durumda???? geçmiş olsun

mystery doktorun kimdi? ne durumdasın şimdi yağ enjeksiyon ve burnun ne durumda???? geçmiş olsun

Canım 3. ameliyatımı oldum 2 ay önce, ben yorum yapmayım sen fotoğraflarıma bakıp yorum yaparsan sevinirim. Doktorum Serdar Öztürk. Yağ enjeksiyonu yaptırmadım sadece burnumdan ameliyat oldum.

Ben yandım sen yanma diye biz yazıyoruz da site kaldırıyor

valla ben bi kaç kere daha girerim böyle fikir vs almak için bi kaç gün kaldı zaten ameliyatıma da.. bi daha da yolda görsem selam vermem bu siteye.ne demek yazıyoruz kaldırıyorlar.. bi kere karalamak isteyen veya reklam yapanları zaten hemen deşifre etmiyorlar mı bunlar? e tamam işte. bırakın da iyiyi kötüyü bildirelim birbirimize. sanki kara kaş kara gözleri için üye olduyok buraya yok böyle saçma olay...

arkadaslar Dr.oskui ye yakın zamanda yüze yağ enjeksiyonu yapan varmı? bende kendisine yüze yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olunnnnn lütfennnnn

Merhaba ben de 20 martta yüzüme ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırcam, bu yüzden yaptırmış biri olarak size sormak istiyorum, gerçekten eriyip gidiyor mu? Memnunmusunuz hala? :44:

Arkadaşlar merhaba,
6 yıl önce thermage uygulatmış , memnun kalmamıştım..thermage sonrasında belirgenleşen yanak altındaki çukurlaşma için derin dolgu yapıldı.Kalıcı dolgu kullanılmadığını söylemişti doktorum ancak 6 yıl geçtiği halde dolgu duruyor..yuvarlak ,sınırları tam belli değil ama dokunduğumda anlıyorum.Bir açıdan iyi oldu tekrarlatmama gerek kalmadı ama ilerde yağ enjeksiyonu yaptırmak istersem ya da yüz gerdirme sorun olur mu diye son zamanlarda kafama takılmaya başladı.Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

Merhaba ben de 20 martta yüzüme ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırcam, bu yüzden yaptırmış biri olarak size sormak istiyorum, gerçekten eriyip gidiyor mu? Memnunmusunuz hala? :44:
Merhaba..Dudagıma yağ enjektesi yaptırmıştım ben,ondan öncesindede Hyalüronik asit enjekte ettirmiştim.Yağ enjeksiyonu daha güzel olmuştu bence Ama tabi zamanla eriyor,yani % 50 si bile kalmıyor.Birde erime miktarı ve süresi kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.Metabolizman hızlı çalışıyorsa daha erken erime yapıyormuş.Daha kalıcı olması içinde tekrarlamak gerekiyor.İlk işlemde erime daha hızlı olur ve kalıcılıgı fazla olmaz.Tekrarladıkça kalıcılıgı fazla oluyor.. ben ikinci enjekteden sonra bitirdim,yeter dedim
Bu ayın 27 sindede üçüncü burun estetiği olacağım.Çenem geride duruyormuş,bu yüzdende burun daha uzun görünüyor.Doktorum çeneye yağ enjekte edebilirim dedi ama ameliyatta karar verecek.Ben elmacık kemiklerimede istedim ama buradaki yorumları okuyunca korktum,vazgeçtim galiba :44:

Sen benden önce ameliyat olacaksın..Lütfen gelişmeleri paylaş olurmu Dudak dolgusunu tavsiye ederim,çok güzel oluyor.tabi uzman elelrde yapılması gerek.Doktoruna güveniyorsan hiç tereddüt etme Yüz konusunda birşey diyemeyecğim ama

Buda dudak yag eneksiyonundan öncesi ve sonrası fotolarım Senin için ekliyorum

Bu dolgudan önceki hali....

Hyalüronik asitten sonrası bunlar

yağ enjeksiyonu sonrası Parlak rujlu olan ilk zamanları,pembe rujlu olanda daha sonrası Şimdi daha az tabi..Son hali yok Bir ara çekilir eklerim yine

çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için:)
ben de 3. burun ameliyatimi olucam eşzamanli, yag enjeksiyonuyla birlikte...
doktorum Cem Payasli...
gelismeleri mutlaka ekliycem senin için, umarım güzel olur, senin dudakların gayet güzel duruyor

Çok sevinirim benimle paylaşırsan sürecini.Paylaşım yaptığın zaman özel mesajla beni bilgilendir,yada alıntı yap yorumuma ki haberim olsun

Demek sende üçüncü kez burun ameliyatı olacaksın Çok daha sıkıntı verici,zor bir süreç bizi bekliyor arkadaşım..Allah yardımcımız olsun Umarım bu sefer sorunumuz ne ise,beklentimiz be ise hepsi ama hepsi çözülür ve çok güzel bir sonuçla artık bize musmutlu yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…