Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
en az on gün sürüyor.ben maske taktım.gripmişim gibi yaptım.herkes inandı.
ıyı geceler .
arkadaslar ben gecen sene agustosta burun amelıyatınla bırlıkte lokal anesttezıde yuzume yag enjekte yaptırdım xxxxx. yuzum mahvoldu coktu yasımdan 5 yas yaslıgostermeye basladım zaman gectıkce dahada kotuye gıdıyor sankı.yapılan yag dengezı atıldı yanaklarım sımetrıkdegıl burun kenarımda cızgım yoktu yuzum dumduz ve zayfıken yagdan sonrra agız kenarınmda ıkı taraf asımetrık olarak cıgı olusturdu.doktor durumu kabuullenmıyor daha guzel oldun dıye dalga gectı .dava acıcam basına erıcem dedım nereye verırsen ver dedı.yag enjekte dusunenler asla yeltenmesı korkunc bır durum yapıyor.erıdıkce dokular zayıflıyor yuz dusuyor adeta .artık cozumum gerdırme opersayonu beklıyorum sabırla daha erırmı dıye.yuzde 30 u hemen hemen kaldı oda tam yanaklarımın uzerı yandan bakınca cıkınıtlı bır goruntu verıyor .aynı doktor burnumuda mahvettı uc kez amelıyat ettı 8 ay ıcınde burnumda kalkık dık kaldı ıcerıde hep kanamalar var.bu durumda neyapayım davammı acayım basınamı godeyuımbılemedım.yag enjkte duzunmeyın sakın.bıre ıkı ay guzel guzel gezersınız sonra annane gıbı olursunuz.vucudum genc kaldı yuuzm yaslı gozukuyor.gerdırırsem felc rıskıde var germe operasyonlarınınancı celıge yada dr yerı taksımde the marmara otelının yanında oskuıye gıtmeyı dusunuyorum yada nazım çerkeş olabılır en ıyıler bunlar
Canim cok gecmis olsun,inan cok uzuldul allah yardimci olsun...bi sakincasi yoksa fotonu gorebilirmiyim? Cok merak ettim yuzundeki bu sekil bozuklugunu..yuz gerdirme dusunecek kadar mi kotu oldu..kac yasindasin bi sakincasi yoksa paylasirmisin? Yuz germe 50 yas sonrasi icin oneriliyor..iyi dusunmeni tavsiye ediyorum..belki ikinci bir yag enjeksiyonu isteyebilirsin dr.dan sekil bozukluginu gidermek icin..duyduguma gore ilk sene 3 kez diger seneler yilda 1 kez yapilmasi oneriliyor..canim eger dr.yardmci olmak istemiyor ise mahkemeye basvur ve hakkini savun,verdigin tum paralari geri al..ben bu dr.mail yoluyla revizyon icin kontak kurmustum..kendisinden burn calismasi istemistim,bana gunde senin gibi 100 kisi burun calismasi istior,muayene olursun ozaman konusuruz diye yazmisti..bana cok kaba geldi..hakkinda hayirlisini diliyorum,gecmis olsun.
15 güne rzıyım yetrki şişlik insin ve eski zayıf yüzüm gelsin pişman oldum bunu yaptırdığıma. bugün sevgilim geldi ne oldu yüzüne botox mu yaptırdın dedi yok hayır yüz bakımı yaptırdım kış için yüzüme vitamin enjekte ettiler dedim pek inanmadı sonra yüzümü elledi erimeyeyen yağları hissedince apse olmuş antibiyotik kullan dedi. çok kızdı birdaha böyle güzellilk işlerine girişme bak kötü olmuş komik duruyorsun falan dedi.
bu arada bayanlar ben sadece yanaklarıma değil elmacık kemiklerimede yağ enjekte ettirdim bunlarda zamanla eriyormu merak ediyorum. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. yarında iş yerinin merdivenlerinden düştüğümü söyleyeceğim herkese ve sevgilime çünkü bacaklarımın arkası o kadar morki bunu nasıl açıklayayım. düştüm çok fena oldu diyeceğim aallahım ne olur şu yüzüm düzelsin....
evet haklısın canım ben de özeldeki ücretleri fazla bulduğumdan 2 sefer de devlette oldum, ilkinde ben de öğrenciydim ve ailem desteklemiyordu, sağlık sorunlarım artınca kabul ettiler ve kbb de olduğum için hiçbir ücret ödemedim, estetik de yaptılar. Ama eğriliği düzelmedi, şikayetlerim geçmedi, 4 yıl sonra başka bir devlet hastanesinde plastik cerrahiye gittim, sağolsun asistan hanım burnumu daha kötü bir hale getirmiş, eski burnumu arıyorum şu an. O kadar saçma bir ameliyat ki, forumda yazdım herkesi uyarmak istedim sakın gitmeyin, özelde olun diyo. Sana da aynı tavsiyeyi vermek istiyorum, pişman olmanı istemem, ben çok kötü günler geçirdim, psikolojim bozuldu günlerce ağladım ve uzun araştırmalarım sonucu devlette estetikle ilgili bir operasyon geçirmenin çok riskli olduğuna karar verdim. Bunu şu an özelde görüştüğüm profesörler de dedi. Araştırma hastanelerinde asistan doktorlar yapar, o yüzden sen hata etmişsin, burun ameliyatını herkes yapamaz, çok fazla deneyim gerektirir dediler. O yüzden doktorunu çok iyi araştır, gerekirse ertele, acele etme, özelde makul fiyatlara yapan hocalar da var bence ailenle görüş canım. Benim babam kendini suçladı, keşke ilk seferde özele gitseydik bu sıkıntıları çekmeseydin diye benden çok üzüldü. Telafisi kolay olan bir şey değil , o yüzden sakın araştrımadan olma. Hem bu sıkıntıları yaşadım hem maddi açıdan da o para benden bir şekilde çıkmış olacak. Çektiğim dertler yanıma kaldı, kötü bir hatıra olarak kalacak. O hastaneye de bir daha adımımı atamayacağım.
Benim yağ işini burun ameliyatında yapacak, ikisini birlikte. Zaten narkozla uyuduğun için, ikisi birlikte oluyor ama ayrı ayrı zamanlarda olayım dersen sırf yağ enjeksiyonuna 2 bin tl civarı ödüyorsun. Benden bir ücret talep etmedi , yarım saat daha fazla zaman ayırcak, olmuşken güzel olsun herşeyiyle dedi. Sana da çok geçmiş olsun, umarım hiçbir sorun yaşamazsın canım.
mystery doktorun kimdi? ne durumdasın şimdi yağ enjeksiyon ve burnun ne durumda???? geçmiş olsun
çok gçmiş olsun.. eski doktorun kimdi ki ? keşke isimlerini yazsanız şu şikayetçi olduğunuz doktorların unutmadan, millet sormadan.. böylelikle ağzımızı yormadan kime gidilir kime gidilmez öğrenirdik...
Ben yandım sen yanma diye biz yazıyoruz da site kaldırıyor
merhaba arkadaşlar ...........yag enjeksiyonu yaptırmadan önce hep çok olumsuz şeyler okumdum ve gerçekten çok korkuyordum.fakat diğer çözümlere göre en mantıklısı bu gelmişti.sonuç:yaptırdım ve çok memnunum.keşke daha önce yaptırsaymışım.
Merhaba ben de 20 martta yüzüme ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırcam, bu yüzden yaptırmış biri olarak size sormak istiyorum, gerçekten eriyip gidiyor mu? Memnunmusunuz hala? :44:
Merhaba..Dudagıma yağ enjektesi yaptırmıştım ben,ondan öncesindede Hyalüronik asit enjekte ettirmiştim.Yağ enjeksiyonu daha güzel olmuştu bence
Merhaba ben de 20 martta yüzüme ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırcam, bu yüzden yaptırmış biri olarak size sormak istiyorum, gerçekten eriyip gidiyor mu? Memnunmusunuz hala? :44:
Buda dudak yag eneksiyonundan öncesi ve sonrası fotolarım
çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için:)Merhaba..Dudagıma yağ enjektesi yaptırmıştım ben,ondan öncesindede Hyalüronik asit enjekte ettirmiştim.Yağ enjeksiyonu daha güzel olmuştu benceAma tabi zamanla eriyor,yani % 50 si bile kalmıyor.Birde erime miktarı ve süresi kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.Metabolizman hızlı çalışıyorsa daha erken erime yapıyormuş.Daha kalıcı olması içinde tekrarlamak gerekiyor.İlk işlemde erime daha hızlı olur ve kalıcılıgı fazla olmaz.Tekrarladıkça kalıcılıgı fazla oluyor.. ben ikinci enjekteden sonra bitirdim,yeter dedim
Bu ayın 27 sindede üçüncü burun estetiği olacağım.Çenem geride duruyormuş,bu yüzdende burun daha uzun görünüyor.Doktorum çeneye yağ enjekte edebilirim dedi ama ameliyatta karar verecek.Ben elmacık kemiklerimede istedim ama buradaki yorumları okuyunca korktum,vazgeçtim galiba :44:
Sen benden önce ameliyat olacaksın..Lütfen gelişmeleri paylaş olurmuDudak dolgusunu tavsiye ederim,çok güzel oluyor.tabi uzman elelrde yapılması gerek.Doktoruna güveniyorsan hiç tereddüt etme Yüz konusunda birşey diyemeyecğim ama
Çok sevinirim benimle paylaşırsan sürecini.Paylaşım yaptığın zaman özel mesajla beni bilgilendir,yada alıntı yap yorumuma ki haberim olsunçok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için:)
ben de 3. burun ameliyatimi olucam eşzamanli, yag enjeksiyonuyla birlikte...
doktorum Cem Payasli...
gelismeleri mutlaka ekliycem senin için, umarım güzel olur, senin dudakların gayet güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?