Yağ enjeksiyonu

Sultan kaç cc yaptırmıştın??

Kesinlikle katılıyorum,buradan yağ enjeksiyonu yaptıracaklara tavsiyemdir ben yaptırdım köpekler gibi pişmanım,asla ve asla bu dolgu konusunda doktorunuza inanmayın,20 doktor gezdim şu ana kadar,her doktor bu nasıl işlem dedi,yapan doktor,olmaz dediği herşey oldu,hiçbir hatasını kabullenmedi,dava açmaya vaktim olsa açıcam,eritmek için yuzume masaj yapmaktan yanaklarım ağrıyor,eriyip gidicek olsa neyse,tutma ihtimali var bazı yerlerin,bana şimdi asimetrilere takılma bakma aynaya bir süre diyor,neresinin tutacağı belli değil,Pskolojiniz,zamanınız,paranız boŞa gider,ilk ayı bu şişlik ve morluklar ne zaman geçicek diye bekleyerek geçiriyorsunuz,sosyal hayatınız bitiyor,ikinci ayda şişler iniyor acaba neresi tuttu böyle yamuk yumuk mu olucak stressiyle geçiriyorsunuz,güzel insanı çirkinleştirir yuzunuzu bozar,kimseye tavsiye etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan tam 10 gün önce özel bi hastanede yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım.bin pişmanım...
45 kiloya düşüp çok zayıflayınca bu kararı aldım ama asla yaptırmayın.Bi kere yüzünüzün ifadesi değişiyor..gülüşünüz..mimikler..hele ilk günleri hatırlamak bile istemiyorum.Aynaya bakmaktan korkar halim..Allahım bu yüz benimmi?
Defalarca şükrediyorum eski haline..
Bu işlemi yapan doktorun en az bi 10 gün insan içine çıkamayacağımı söylememesi cabası..!okula bile gidemedim..
pişmanım.ne o paraya,nede bi ameliyata girmeye asla değmiyor asla....

canım daha çok yeni olmuş, 3 hafta kadar şişliklerin normal olduğunu duydum, zamanla normal bir hal alır bence.umarım pişmanlığın yersizdir. Ben de burun ameliyatıyla birlikte yağ dolgusu yaptıracağım ama hala kararsızım, doktoruma güvendiğim için sorun olmaz diye düşünüyodum ama olumsuz yorumları da görünce vazgeçsem mi diyorum.

2 hafta geçti neredeyse..ilk günlerdeki aşırı şiş halinden eser yok tabi ama, yağın yüzümde nerelere tutunduğunu bilemediğimden,aynaya bakınca asimetrik bi durum var.bi yanağım daha büyük:/
şuan yüzüme sanki hiçbişey yapılmamış ama şekli değişmiş gibi!! şişlik yok fakat eski konturlarda yok yani yaptırmayın diyorum kesinlikle..ben hepsinin erimesini istiyorum.kolay bi işlemmiş gibi görülüyor hiç öyle değil inanın...pişmanım hemde çok..üstelik 1.500 tl'ye hiç değmedi.hiç....

ben de profesör bir hocaya burun için gitmiştim aslında ama kendisi hiçbir ücret almadan bu işlemi yapmayı önerdi. Çünkü yüzümün sol tarafının kasları gelişmemiş, yüzümde asimetrik bir durum var, burnumun da eğriliğinden muzdaribim. Hoca çok ayrıntılı inceledi, ağız yapıma dişlerime varana kadar baktı, kendisi yüz estetiği konusunda uzmanlaşmış birisiymiş. Burun kenarına yağla destek yapmam lazım, olmuşken iyi olsun istiyorum yanaklarına ve dudaklarına da yapalım dedi. Diğer birkaç hastasıyla daha görüştüm, onlara da burunla birlikte yapmayı önermiş ama onlar korktukları için kabul etmemişler. Sonra çok pişman olduk sen kesinlikle yaptır, yaptıran hastalarını gördük gerçekten çok hoş olmuşlar dediler. Ben de açıkçası sıcak bakmaya başlamıştım. Bu kadar riskli olduğunu bilmiyordum, ya da acaba doktorun becerisine bağlı bir şey mi. Birkaç video izledim ve ordaki hastalar da çok memnun olduklarını söylüyorlardı, acaba şans mı yoksa dediğim gibi doktorla alakalı bir şey mi iyice kafam karıştı şimdi. Umarım seninki de düzelir canım, ben hala zamanla normal bir hal alacağını düşünüyorum, 2 hafta erken gibi, bence moralini bozma birkaç hafta daha geçsin daha netleşir.

doktorunun adı ne acaba canım? benim de sol tarafımda yumuşak doku kaybı var burnumda da eğrilik. yağ enjeksiyonu ve burun ameliyatı düşünüyorum gittiğim doktorum burna pek gerek olmadığını söylüyo ama beni rahatsız ediyo dediğin gibiyse burun eğriliği yağ enjeksiyonuyla halledilebiliyor mu yani?

Görüştüğüm doktor Ankarada Selçuk Işık, kendisi GATA'nın ABD Başkanıymış, emekli olmuş ve özel muayenehanesinde görüşüyorum. Burnuma sadece yağ enjekte etmeyecek canım, burnumla ilgili 4 yıllık bir maceram var, uzun uzun anlatmayım ama çok sıkıntı yaşadım 2 kez ameliyat oldum ve hala düzelmedi ne sağlığı ne de şekli, asistan doktor kurbanı oldum resmen. Sola doğru komple yatık duruyor ve nefesimi engelliyor. Hoca en tepeden kırıp düzeltcek ama burun kenarlarını da yağ ile desteklicem dedi, yüzümü zayıf buldu, ek olarak da yanak ve dudak dolgusu yapalım daha hoş olur dedi. Senin de sıkıntın varsa görüş derim, ben çok güvendim kendisine ve büyük ihtimalle 2 ay sonra ameliyat olacağım.

cevap verdiğin için saol canım daha önce çene ameliyatı oldum özelde ücretler malum zaten. kendim çalışmıyorum henüz okuyorum ailemden de böyle bişi tekrar istemek istemiyorum açıkcası devlet hastanelerini araştırıyorum şu an. yağ enjeksiyonum yine özelde olcak ama burun için tercihim devlet olur sanırım kararsızım bu konuda da. peki önce burun sonra yağ enjeksiyonu yapılacak sana anladığım kadarıyla dimi? ikisi arasında bir öncelik oluyo mu? bu arada çoook geçmiş olsun istediğin görünüme ve sağlığına kavuşman dileğiyle..

evet haklısın canım ben de özeldeki ücretleri fazla bulduğumdan 2 sefer de devlette oldum, ilkinde ben de öğrenciydim ve ailem desteklemiyordu, sağlık sorunlarım artınca kabul ettiler ve kbb de olduğum için hiçbir ücret ödemedim, estetik de yaptılar. Ama eğriliği düzelmedi, şikayetlerim geçmedi, 4 yıl sonra başka bir devlet hastanesinde plastik cerrahiye gittim, sağolsun asistan hanım burnumu daha kötü bir hale getirmiş, eski burnumu arıyorum şu an. O kadar saçma bir ameliyat ki, forumda yazdım herkesi uyarmak istedim sakın gitmeyin, özelde olun diyo. Sana da aynı tavsiyeyi vermek istiyorum, pişman olmanı istemem, ben çok kötü günler geçirdim, psikolojim bozuldu günlerce ağladım ve uzun araştırmalarım sonucu devlette estetikle ilgili bir operasyon geçirmenin çok riskli olduğuna karar verdim. Bunu şu an özelde görüştüğüm profesörler de dedi. Araştırma hastanelerinde asistan doktorlar yapar, o yüzden sen hata etmişsin, burun ameliyatını herkes yapamaz, çok fazla deneyim gerektirir dediler. O yüzden doktorunu çok iyi araştır, gerekirse ertele, acele etme, özelde makul fiyatlara yapan hocalar da var bence ailenle görüş canım. Benim babam kendini suçladı, keşke ilk seferde özele gitseydik bu sıkıntıları çekmeseydin diye benden çok üzüldü. Telafisi kolay olan bir şey değil , o yüzden sakın araştrımadan olma. Hem bu sıkıntıları yaşadım hem maddi açıdan da o para benden bir şekilde çıkmış olacak. Çektiğim dertler yanıma kaldı, kötü bir hatıra olarak kalacak. O hastaneye de bir daha adımımı atamayacağım.

Benim yağ işini burun ameliyatında yapacak, ikisini birlikte. Zaten narkozla uyuduğun için, ikisi birlikte oluyor ama ayrı ayrı zamanlarda olayım dersen sırf yağ enjeksiyonuna 2 bin tl civarı ödüyorsun. Benden bir ücret talep etmedi , yarım saat daha fazla zaman ayırcak, olmuşken güzel olsun herşeyiyle dedi. Sana da çok geçmiş olsun, umarım hiçbir sorun yaşamazsın canım.

ne çok şey atlatmışsın canım sende cidden zor iyi karar vermek lazım bu yüzden. çene ameliyatımı riske atamadım özelde oldum direk ne daha fazla beklemek istedim ne de sorun çıksın istedim. onu atlattıktan sonra şimdi burun daha basitmiş gibi geliyo sanırım bana aslında öyle diil her ameliyatın zorluğu var sonunda memnun olmamakta var işin içinde.. bu arada ameliyatın ne zaman dualarım seninle inşallah istediğin görünüme kavuşursun. açıkcası hacettepeyi düşünüyodum aslında burun için son kez doktorumla konuşup karar verim ona göre demiştim. sadece senden burun ameliyatı için ücret alınıcak o zaman anladığım kadarıyla öyle diil mi? eğer öyleyse cidden gönlü güzel bir doktorla karşılaşmışsın inşallah memnunda kalırsın. ameliyat olduktan sonra sonuçları paylaşabilir misin benimle.?

maalesef canım hiç aklıma gelmezdi inan, basit bir ameliyat sanıyordum ben de senin gibi.ilk başta ümitsizliğe kapılmıştım her gün ağlıyordum ama şu an daha iyiyim, gün sayıyorum düzeleceğine dair umut ediyorum. Ve uzun uzun anlatıyorum insanlar farkına varsın diye, keşke beni de uyaran olsaydı. Kesinlikle basit bir ameliyat diye düşünme benim gibi, bir de sana gazide tanıştığım bir hastadan bahsedeyim. Kendisi hacettepede ameliyat olmuş, burnundan hiç memnun değildi, gerçekten de hiç ameliyat olmuş gibi durmuyordu, burnu karadeniz burnu, eski fotolarını gösterdi, öncesi sonrası çok az fark vardı, doktorunun ismini hatırlamıyorum ama keşke özelde ameliyat olsaydım diye çok pişmandı, gazide bir hocayla görüşmeye gelmişti. Demem o ki para vermediğin sürece vicdanlı bir doktor bulmak çok zor, devlette güzel olsun diye uğraşmıyorlar sadece hafif düzeltmeler yapıorlar. Benim bir arkadaşım da çenesinden ve burnundan ameliyat olacak. O senin tam tersine çenesini devlette, burnunu özelde yaptırcak. Burun bana daha özenilmesi gereken bir organ gibi geliyor, sanatsal bir bakış gerektiriyor, heskes doktor olabiliyor ama herkes sanatçı olamıyor maalesef. İşte bu yüzden bence iyice araştır ve doktoruna ne istediğini tam olarak anlat, fotoğraf göster, işini şansa bırakma.

Benim bulduğum doktor genelde tüm hastalarına aynı şeyi öneriyormuş, aslında liposuction onlar için zor bi şey değil, asıl para tutan senin hastaneye yatış masrafların, narkoz alışın vs bunlar para tutuyor. Ben zaten burun için bunları ödemiş olacağım, hazır uyuyorken de yağ işini yapacak yani çok uğraştıracak bir şey değil anladığım kadarıyla.Umarım pişman olmam, gelişmeleri burdan paylaşırım tabi. 2 ay sonra ameliyat olmuş olurum sanırım, net tarih belli değil. Sana da iyi şanslar canım inş sen de iyi bir doktorla karşılaşırsın, konuşuruz yine.

Canım ozelden mesaj atmissin ama ben yeni uye oldugum icin ozel mesaj hakkim yokmus buradan yaziyorum sana. Dudaklarimdan ben cok cok memnunum ama doktorum bende kendi yagimi kullanmadi dolayisiyla bilmiyorum efektini. Ama bence herkesin dudak dolgum indi dedigi sey ilk gunku sisliklerin inmesi. Sis hali gectikten sonra inmis gibi geliyor herkese. Bana bile oyle geldi o yuzden biliyorum ama eski fotograflarimla kiyaslayinca belirgin bir fark goruluyor. Bence sen zaten zor karari vermissin ve burun ameliyati olmaya niyetlenmissin canim diger dolgular eften puften seyler onunla kiyaslandiginda bir kere bicak altina yatiyorsan digerleri de olup bitsin derim ben. Sonra hazir ameliyat oluyoken niye yaptirmadim diye icinde kalip pisman olmaktansa doktoruna guveniyorsan bence yaptir :)

cevabın için teşekkürler canım, ewet maalesef burnumdan 3. kez ameliyat olmam gerekiyor. Dolgu için ek bir ücret ödemeyeceğim ve ayrı bir ameliyat stresi yaşamayacağımdan doktoruma güvenerek okey dicem sanırım. Dudaklardan çok fazla korkmuyorum inse bile en azından denedim derim, çok fazla risk olmayacak gibi düşünüyorum, zaten burundan dolayı da 2 hafta raporlu olacağım, o şişlikleri tolere edebilirim evden dışarı çıkmam gerekmeyeceği için, ama asıl yanaklarıma yapacağı dolgu beni düşündürüyor, burdaki yorumlar genelde olumsuz, yağ asimetrik eriyebiliyormuş ve yüz kontürlerini bozabiliyormuş, bu beni korkutuyor, bunların olmayacağını bilsem güzel olacağını düşünüyorum, çünkü yüzümün eski tombik hali yok şu an, zayıfladım ve kilo alsam da yüzüme gitmiyor. Umarım bir aksilik yaşamam. Senin yeni dudaklarınla mutlu olmana da sevindim canım olumlu yorumlar duydukça gerçekten seviniyorum, umarım yüz dolgusu için de beni cesaretlendirecek birileriyle tanışırım.

Canim simdiden gecmis olsunlar diliyorum sana zayif yuzun zorluklarini bilirim insan cokmus gibi duruyor insallah dogru karari verirsin ve hersey yolunda gider

Musadenizle fikrimi belirtmek istiyorum,bu arada çok geçmiş olsun.Yanağa yağ enjeksiyonu gereksiz ve sonu belli olmayan bir işlem,zaten burun ameliyatından dolayı şişiceksiniz,birde bence bu enjeksiyona kalkışmayın,iki katı şişicek yuzunuz,dudaklarınızın problem olacağını sanmıyorum zaten dudakta hemen eriyor,fakat bir hasta fotoğrafı gördüm dudakları bölge bölge erimiş girintili çıkıntılı bir görüntü oluşmuş,onları aldırmaya gelmiş,90 kişide olmazı demek sizde olmuycağı demek değil ben bunu tecrube ettim ,burun derken birde dudak çıkar , yanaklara da gene riskleri hesaplayarak düşünün öyle karar verin,mesala su an yanaklarınız duz ve diridir,yağdan sonra dalgalanma oluşabilir,eriyen yağlar eskiden kilosuz diye uzuldugunuz yanaklarınızı aratır hale getirebilir,çünkü muhakkak eriyor, dışardan bir doku bu yapay yani,enjekte edilen yerde durması imkansız,ilk koyulduğu yerde kalmıyor aşşağıya iniyor,buda yüze düşük bir görüntü veriyor,ha siz bunun için bir ücret ödemeyeceğim denemekte ne zarar var diyorsunuz ya bence bunu deneyeceğinize ozaman başka dolgu maddesi rica edin doktorunuzdan,ve nolur hemen karar vermeden araştırın biraz daha..

yağ enjeksiyonu yaptırmayın arkadaşlar..son uyarım bu.eskiden beğenmediğiniz halinizi arayabilirsiniz çok ciddiyim.o kadar para ve ameliyat değdimi şimdi? DEĞMEDİ.
aşağı doğru inen yağlar yüzümü dahada düşük gösteriyor.güzel bi dolgunluk değil bu.Bugün tam 20 gün oldu...

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Düşündüm ve gerçekten bu riske girmenin yanlış olduğuna karar verdim. Daha önce bahsettiğim gibi zaten hiç aklımda olan bir ameliyat değildi, böyle bir işlemden haberim dahi yoktu ama yüzümün zayıflıktan dolayı çökük duruşu beni rahatsız ediyordu, bunun için de kilo almaya çalışıyordum. Doktorum ilk önerdiği zaman da tepki vermiştim, ama sonra birkaç hastasıyla görüştüm aynı işlemi onlara da önermiş ve cesaret edemedikleri için kabul etmemişler, ve sonra çok pişman olduk keşke yaptırsaydık , yaptıran hastalarını gördük , hoca kararında yapmış hoş olmuş dediler. Bu sözlerden cesaret alarak yaptırmayı düşünüyordum ama madem riskli diyorsunuz benim inanın hiç enerjim kalmadı , burnumdan dolayı çok büyük bir pişmanlık yaşadım bu 3. ameliyatım olacak. Psikolojim daha fazlasını nasıl kaldırır bilmiyorum , en iyisi riske atmamak dediğiniz gibi. Yanaklar için düşünmüyorum artık ama hoca burun kenarlarına destek yapmam lazım, yüzünüz asimetrik dedi, bu konuda ne dersiniz, ve dudak konusunda tavsiye eder misiniz? Dudağın çok riskli olacağını düşünmüyorum, burun kenarları için de bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…