yağ enjeksiyonu yaptırmayın arkadaşlar..son uyarım bu.eskiden beğenmediğiniz halinizi arayabilirsiniz çok ciddiyim.o kadar para ve ameliyat değdimi şimdi? DEĞMEDİ.
aşağı doğru inen yağlar yüzümü dahada düşük gösteriyor.güzel bi dolgunluk değil bu.Bugün tam 20 gün oldu...
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Düşündüm ve gerçekten bu riske girmenin yanlış olduğuna karar verdim. Daha önce bahsettiğim gibi zaten hiç aklımda olan bir ameliyat değildi, böyle bir işlemden haberim dahi yoktu ama yüzümün zayıflıktan dolayı çökük duruşu beni rahatsız ediyordu, bunun için de kilo almaya çalışıyordum. Doktorum ilk önerdiği zaman da tepki vermiştim, ama sonra birkaç hastasıyla görüştüm aynı işlemi onlara da önermiş ve cesaret edemedikleri için kabul etmemişler, ve sonra çok pişman olduk keşke yaptırsaydık , yaptıran hastalarını gördük , hoca kararında yapmış hoş olmuş dediler. Bu sözlerden cesaret alarak yaptırmayı düşünüyordum ama madem riskli diyorsunuz benim inanın hiç enerjim kalmadı , burnumdan dolayı çok büyük bir pişmanlık yaşadım bu 3. ameliyatım olacak. Psikolojim daha fazlasını nasıl kaldırır bilmiyorum , en iyisi riske atmamak dediğiniz gibi. Yanaklar için düşünmüyorum artık ama hoca burun kenarlarına destek yapmam lazım, yüzünüz asimetrik dedi, bu konuda ne dersiniz, ve dudak konusunda tavsiye eder misiniz? Dudağın çok riskli olacağını düşünmüyorum, burun kenarları için de bir fikrim yok.
ben de 3. ameliyatımı olacağım ilk 2 burun ameliyatım başarısız, nefes almakta güçlük çekiyorum, sağ profil ve sol profil birbirinden farklı sol tarafın ucu düşük, düz bir burun, ben biraz kavis olsun istiyorum, daha feminen duruyor, ankarada yaşıyorum ve araştırdığım iyi doktorların hemen hepsi istanbul'da ve maliyeti çok yüksek. ankarada makul bir fiyata düzgün bir burun yapacak, hem de nefes problemimi düzeltecek, bir doktor arıyorum, burada ameliyat olup fotolarını paylaşan arkadaşlardan biraz cesaret alıyorum, selçuk ışık ismini ben de duydum, ancak henüz görüşmeye gitmedim, burada bir arkadaş vardı 3. ameliyatını olmuştu, memnun kaldığını söylemişti, selçuk bey bazı hastalarına burun ameliyatı ile birlikte çene altındaki gıdının alınmasını, ve gerekli gördüğü yerlere yağ enjeksiyonuyla burnun daha güzel kendini göstereceği ile bir takım şeyler de okumuştum buradan, bu da biraz daha cazip geldi bana, bir foto paylaşmıştım fotolarımdan biri photopsuz diğerni photoshopla burunu biraz toparlatıp, çene altı sarkmasını yok edip, dudağa ve kaş altıma biraz hacim vermiştim, bana bu isteklerimi karşılayacak doktorun selçuk ışık olduğunu bir arkadaş söylemişti, aklıma yattı. gidip görüşmeyi düşünüyorum ancak ikna olmam için selçuk beye ameliyat olmuş daha fazla hasta görmek istiyorum:/ belki de kliniğe gidip detaylandırmak gerek. 3. ameliyat olunca insan daha çok tereddüt ediyor
Seninle tanıştığımıza sevindim canım , çene dışında aynı problemler bende de var. 2 ameliyatta da burnumun eğriliği giderilemedi ve 2. ameliyatımda da estetiği tamamen bozuldu. Uzun uzun anlatmak istemiyorum ama seninle aynı kaderi paylaşıyormuşuz merak ettiklerin olursa yazarım, forumda birçok konuya yazdım , devlette ameliyat olmayın bu iş çok çok deneyimli bir doktorun yapabileceği ayrı uzmanlık gerektiren bir konu diye. Geç de olsa özelde ameliyat olmaya karar verdim ben de 3. kez. Selçuk Hocayı da burada tanıştığım 2 arkadaşım önerdi. İkisinin fotoğraflarını da gördüm ve hocayla görüşmeye gittim. Gördüğüm fotoğraflardan yaptığım çıkarımlara göre hoca gerçekten başarılı ama ben de senin gibi kavisli ve kalkık görünümlü bir burun istiyorum aynı zamanda eğriliği düzelsin nefesim de açılsın istiyorum. Kendisi bana düz bir burnun daha çok yakışacağını söyledi , halbuki benim önceki burnum kavisliydi ve yüzümü daha feminen gösteriyordu, yine aynı şekilde olsun istiyorum.Bu konuda kendisiyle daha ayrıntılı görüşüp beğendiğim burunların fotolarını göstereceğim.Ve istediğim burun konusunda neler yapabilir çok ayrıntılı sormam lazım. Dediğin gibi 3. ameliyat olacağı için çok tereddütlüyüm, umarım son olur ikimiz için de.Yağ enjeksiyonu konusunu da bana da önerdi yanak, dudak ve burun kenarlarını desteklemek için. Ama olumlu düşüncelerim burdaki olumsuz yorumları okuyunca değişti sanırım. Özellikle yanak konusunda cesaretim tamamen kırıldı ama dudak ve burun çevresi için hoca eğer uygun görüyorsa bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Yağ enjeksiyonu yaptığı hastaları da görürsem beki daha sağlıklı olur. Keşke burda da daha fazla paylaşım olsa, hocanın başka hastalarından ses çıkmıyo, bu beni düşündürüyor acaba daha meşhur hocalara mı gitsem diye. Sen başka doktorlarla görüştün mü peki Ankarada?Ben Ankarada 8 doktorla görüştükten sonra Selçuk Hocada karar kıldım ama tekrar görüşerek kararımı netleştircem.
açıkcası çok korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa diye, bazen aman boşver kusuruyla kalsın diyorum bazen de aynaya bakıp iyi bir doktorda ameliyat olursam varsın istediğim gibi olmasın kusurları düzeltsin rahat nefes alayım yeter diyorum, bazenler çoğalıyor anlayacağın, ben de tanıştığıma memnun oldum :) yalnız olmadığımı görmek beni sevindirdi, benimle aynı sorunları paylaşan biriyle fikir alışverişi yapabileceğim birine rastlamış olmanın memnuniyeti içerisindeyim :)) ben ankarada özelde oldum 2 ameliyatımı da ilk ameliyat başarısızdı sonra yine aynı doktora oldum revizyonu keşke olmasaydım, burnumun bir tarafını düzeltmiş diğerine hiç dokunmamış bazen aynaya bakıp sinir oluyorum bir tarafını düzeltip diğer tarafı kusurlu bırakmak da nesi diye.. çok özensiz bir oktordu, burnumun sol ucunda bir çöküntü oldu göstermeye gittiğimde hemen eline bir enjeksiyon alıp çukurluğu doldurmaya başladı, üstünkörü, canımı sıksa da bu durum tartışmak istemedim, 3. kere ameliyat için doktor arayışına girdim kendim öğrenciyim, bir gelirim yok, aileme de yeni bir ameliyat masrafı yüklemek istemiyorum, o yüzden biraz uzun vadeye yaydım araştırma işini, henüz görüştüğüm bir doktor yok, burada forumda dolanırken selçuk ışık ismine rastladım, ufaktan araştırmaya başladım, yüzüm yaşım ilerledikçe çökmeye başladı, yüze dolgu işlemi de işin içine girince kliniğe gidip bir görüşmek istedim, ameliyatı yakın tarihlerde olamayacaksam da bir fikir olması açısından.. görüşme olumlu geçerse ve ona alternatif başka doktor bulamazsam, içime sinerse yazın ağustos-eylül gibi düşünüyorum
Duygularıma tercüman olmuşsun gerçekten. Ben de aynı tereddütleri yaşıyorum şu an. Ya yine istediğim gibi olmazsa, pişman olursam diye ama aynı şekilde diyorum ki en azından nefesim açılır, bazı kusurları düzelir. 2. ameliyatımda aklımdan hiçbir olumsuzluk geçmiyordu, burnumun kalkık ve kavisli halini beğeniyordum hatta herkes niye ameliyat oluyorsun gayet güzel burnunda bir şey yok diyordu ama burnum komple sola yatık olduğu için nefesimi engelliyordu ve yatık olan kısmı daha kaba duruyordu. Kemiği kırıp orta hata alacaklarını düşünerek girdim ve gayet mutluydum. Sonucu görünce inanamadım. Kemiğe hiç müdahale etmemiş, eğrilik aynı, sadece kulağımdan aldığı kıkırdağı burnumun ucuna koyarak delikleri genişletmiş, kavisi tamamen kaybolmuş, burun ucu düşmüş ve iyi dikemediği için bir deliğin yanında kıkırdak parçası duruyor, bu da kötü bir yara kokusuna neden oluyor. Yani evdeki bulgurdan da oldum hesabı hiçbir mantıklı bir tarafı yok bu ameliyatımın maalesef. İlk zamanlar çok büyük bir bunalım yaşadım çünkü 6 ay geçmeden herhangi bir şey yapmıyorlar. Bu pişmanlık bütün hayatımı etkiledi. Zaman geçmek bilmedi ama sağolsun özelde tanıştığım hocalarım destek oldu rahatlattılar beni. Tamamen asistan doktor kurbanı oldum.Uzun araştırmalarım sonucu Selçuk hoca ve Serdar öztürk hoca arasında karar verip aralık ayında ameliyatımı olmak istiyorum. İnş. bu kez de pişmanlık duymam, en azından eğriliği geçsin rahat nefes alabileyim diyorum. Selçuk hoca aynı zamanda yüz dolgusu da yapacağı için onu tercih ettim gibi ama yanak kısmı beni korkutuyor memnun olan kişi sayısı çok az, o yüzden kendimi tekrar riske atmak istemiyorum, yeter ki burnumdan yana yüzüm gülsün bu kez. Senin de görüşmeni tavsiye ederim, araştırmaya başlamakla iyi etmişsin , benim gibi yanlış doktor seçiminden ve 2. kez aynı doktora ameliyat olmandan sıkıntı yaşamışsın ama uzun bir zamanın var, bence de aceleye getirme, içine sinen bir doktora olursun inş canım telafisi vardır mutlaka, çok geçmiş olsun, gelişmelerimi ben de paylaşıp sana destek olurum her zaman. Çünkü ancak yaşayan bilir ne kadar zor bir psikoloji olduğunu.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Düşündüm ve gerçekten bu riske girmenin yanlış olduğuna karar verdim. Daha önce bahsettiğim gibi zaten hiç aklımda olan bir ameliyat değildi, böyle bir işlemden haberim dahi yoktu ama yüzümün zayıflıktan dolayı çökük duruşu beni rahatsız ediyordu, bunun için de kilo almaya çalışıyordum. Doktorum ilk önerdiği zaman da tepki vermiştim, ama sonra birkaç hastasıyla görüştüm aynı işlemi onlara da önermiş ve cesaret edemedikleri için kabul etmemişler, ve sonra çok pişman olduk keşke yaptırsaydık , yaptıran hastalarını gördük , hoca kararında yapmış hoş olmuş dediler. Bu sözlerden cesaret alarak yaptırmayı düşünüyordum ama madem riskli diyorsunuz benim inanın hiç enerjim kalmadı , burnumdan dolayı çok büyük bir pişmanlık yaşadım bu 3. ameliyatım olacak. Psikolojim daha fazlasını nasıl kaldırır bilmiyorum , en iyisi riske atmamak dediğiniz gibi. Yanaklar için düşünmüyorum artık ama hoca burun kenarlarına destek yapmam lazım, yüzünüz asimetrik dedi, bu konuda ne dersiniz, ve dudak konusunda tavsiye eder misiniz? Dudağın çok riskli olacağını düşünmüyorum, burun kenarları için de bir fikrim yok.
Merhabalar..
Hesabımı Deactivate etmiştim,cevap yazmak için yeni hesapla geldim.Ben yine size önermiycem,hocanız her ne kadar destek yapalım demiş olsa da.Bakın ben başımdan geçenleri anlatayım;
Benim şu gün itibariyle yağ enjeksiyonu yaptırışımın 3. ayı.Başından beri olmamıştı beğenmemiştim zaten asimetri oldu ,her sabah kalktığnızda şişen bir yuz,ancak öğlene dogru oturan hatlar,suratın butun hatlarını yok eden anlamsız bir dolgunluk,dediğim gibi hala her gun lanet ederek bakıyorum aynaya.Göz altı problemim yoktu,kapatıcı kullanmazdım,şimdi gözaltlarım için kapatıcı surmek zorundayım,morlukları arttırdı.Bende burun kenarı çizgisi,asimetri yüzde erime çökme falan gibi problemler de yoktu.Doktorun önerisiyle yarım saat içinde yapıldı,hiç bir risk yok son derece kolay bir işlem,yuzunuze ışıltı guzellik gelicek vs vs..Gösterdiği resimleride begenmemiştim aslında,artık o anda basiretmi bağlandı noldu bilmiyorum,inandım yaptırdım.şu son haftalara kadar canımı sadece bunlar sıkıyordu 6 ay sonra biraz daha eriycek en azından ,başka çözüm yok dedim bir nebze kendimi alıştırdım neyse,iki hafta kadar önce burun kökümde zonklayan yangılı kaşıntılı bir rahatsızlık başladı,başımı öne eğince dahada şiddetlenen o bölgeden yüze dogru yayılan bir ağrı,doktoru aradım bana 72 saate kadar enfeksiyon riski oldugunu,bu kadar zamandan sonra bişi olmuycağını vesvese yaptıgımı söyledi.Bu arada doktora ulaşıp derdimi anlatabilmek için kırk takla atmam gerekiyor,surekli yurt dışında diye yalanlar,gunde 30 kere aradıgımı bilirim,ağrım var napıcam neyin nesi bu diye, tlfonlar da asistana yalvardım artık,öle beni bir hafta oyaladı(farklı şehirlerdeyiz),baktım olucak gibi değil oturdum kendim araştırdım,ne olabilir diye,acilede gittim bu arada ağrı kesici verdiler yolladılar,sonra iki tane doktor buldum onlara resimlerimi gönderdim,butun göz altıma yayılan bir kırmızılık 3. derecede yanık gibi,su topladı ustu,yuzumu yıkayamıyorum,esneyemiyorum,konuşamıyorum,ağrısı ayrı zonklaması ayrı görüntüsünün dehşeti ayrı,,en sonunda trakya ünvstesinden bir plastik cerrah bunun enfeksiyon olduğunu 3 ay sonrada çıkabileceğini,hijyenik olmayan iğnelerin kullanımı ve orada oluşan travmanın sebep oldugunu söyledi,kalktım gittim,zamanında mudahale edilmediği için içinde apse olmuş,drenajla oradaki iltihap akıtıldı,üstüne 10 tane penisilin iğne oldum,şu anda da at nalı kadar antibiyotık içiyorum,bir nebze geriletebildik,ama çektiğim acıyı ben bilirim..antibiyotikli kremler kullanıyorum,hijyenik flasterle orayı temiz tutmaya çalşıyorum..Pazartesi bu tedaviyi surduren doktorumla randevum var eğer gerilemezsse başka antibiyotiğe geçicez..
Diyeceğim o ki,çok kolay bir işlem diye yutturulan yağ enjeksiyonu,benim paramı boşa harcattırdı hadi parayı boşverin parasında hiç değilim sağlığımı tehlikeye attı,ustune rahat batmış gibi durduk yere pskolojimi bozdum günlerdir üzüntüden geberdim bu nasıl geçicek diye.Size şimdi burun kenarına yapılan dolguların riskleriyle alakalı bir bilgi daha copyliycem;(yağ enjeksiyonu dahil)
''Doku nekrozu: Her türlü dolgu maddesinde görülebilir. O bölgedeki dolaşımı bozacak kadar çok dolgu maddesi verilmesinden veya dolgunun direk olarak damar içine enjekte edilmesinden dolayı olabilir. Burun kökündeki oluklara yapıldığında sık görülür''ve bu doku nekrozu orada yaşayan hücrelerinde çökmesi ölmesi demek,yuzde çöküntü oluşturuyor.
Her işlemin bir riski var siz daha öncesinde daha buyuk şeyler yaşamışsınız deneyimlemişsiniz biliyorsunuz,zaten enerjim kalmadı diyorsunuz,bende size kesinlikle yağ enjeksiyonuna bulaşmayın,doktorlar sizi bu tip konularda bilgilendirmez diyorum.Başa geldikten sonra nasıl olur derler.72 saatte enfeksiyon riski olur benden daha mı iyi mi biliceksiniz diyen doktor zamanında mudahale etmeyip enfeksiyonun ne oldugunu benden öğrendi ve utanmadan tedavı de ne ilaçlar kullanıldıgını sordu,bilmiyor bile nasıl tedavi edileceğini.
Dudağnıza da yaptırmayın,bence burun ameliyatınızı olun işallah istediğiniz gibi sonuçlanır ve iyileşme surecinize odaklanın,birde yağ enjeksiyonu sorunlarıyla boğuşmayın.. sevgiler..
Canım çok çok üzüldüm yaşadıklarına inan(( çok acil şifalar dilerim, inş hiçbir sıkıntın kalmaz bu kötü günler geride kalır. Ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor şeyler anlattıkların, ben de buna benzerini 4 ay önce yaşadım burnum yüzünden, nasıl büyük bir pişmanlık olduğunu çok iyi bilirim. Günlerce stresten ne yemek yiyebildim ne uyuyabildim, ölmek dahi istedim. Seninki görüntüsünün yanında bir de enfeksiyona neden olmuş bu çok daha kötü bir durum gerçekten, inş tamamen kurtulursun, eski sağlığına kavuşursun. Ben de kendimi kesinlikle böyle bir riske atamayacağımı daha net anladım şimdi. Doktor ne kadar titiz de yapsa oluşabilecek riskleri o dahil kimse bilemez. Şu an tek derdim burnumun sağlığına kavuşması, ama bu dolgu işini öneren doktoruma da önyargılarım oluşmadı değil. Kendisine güvenmiştim ama madem bu kadar riskli bir işi bana ne diye öneriyor o zaman, kafam karıştı acaba onu tercih etmesem mi burun için gittiğim başka bir doktora da sormuştum dolgu işine nasıl bakıyorsunuz diye, o da hiç gerek yok riskli bir iş demişti, istese para kazanmak için o da önerebilirdi.Acaba o doktoru mu tercih etsem çok kafam karıştı. Senin doktorun ameliyata nasıl ikna etti seni, ve diğer hastaları böyle bir şey yaşadı mı acaba? Burda dolgudan memnun kalan birkaç arkadaş daha yazmış ve onların tezi de şu; memnun olan hastalar zaten burada yazmıyor, talihsizlik yaşayanlar paylaşıyor. Acaba bu doğru mu bunu da merak ediyorum. Niyetim yeniden kendimi ikna etmek için cesaret bulmak değil, kesinlikle vazgeçtiğimi belirtebilirim ama hiç mi memnun olan kimse yok bunu sorguluyorum. Bunu da doktoruma güven kazanabilmem adına soruyorum. Kendisi çünkü GATAnın bölüm başkanı profesör, yüz simetrisi üzerine uzmanlık yapmış alanında başarılı doktorlardan, gönül rahatlığıyla her hastasına öneriyormuş, olmuşken her anlamda güzel olsun burnun daha hoş görünsün istiyorum dedi. Bana gayet iyi niyetli geldi, extradan bir ücret de almayınca hocaya çok güvenmiştim. Senin gibi talihsizlikler yaşayan bir hastası bile olsa bu kadar rahat herkese önermezdi gibi geliyor. Acaba sen yanlış bir doktor mu seçtin canım, ismini verebilir misin çok merak ettim. Tekrar geçmiş olsun, tüm kalbimle bir an önce iyileşmeni diliyorum.
Ahh Ahhhhhhh.....ben bilsem 1.500 lirayı çöpe atarmıydım...tam 1 ay oldu.özel tanınmış bi hastane...ve sonuç fiyasko...değdimi?
hiç...her fırsatta yazıp yaptırmak isteyenleri vazgeçiricem...bilgisizliğime denk geldi.pişmanım hemde çok.........
Ahh Ahhhhhhh.....ben bilsem 1.500 lirayı çöpe atarmıydım...tam 1 ay oldu.özel tanınmış bi hastane...ve sonuç fiyasko...değdimi?
hiç...her fırsatta yazıp yaptırmak isteyenleri vazgeçiricem...bilgisizliğime denk geldi.pişmanım hemde çok.........
Teşekkürler,iyileşicek umuyorum..
Ben şimdi doktorunuzun sizin yüzünüzü nasıl değerlendirdiğini bilemem,sadece yaptırmayı düşündüğünüz bir işlem hakkında riskleri anlatmaya çalıştım, kendimden deneyimleyerek. Doktorunuzun yüz anatomisinden anlıyor olması uzmanlığının simetri olması ve sizin ameliyatınızın düzeltme olması sizin durumunuzu daha başka bir forma sokuyor,benimki keyfiyetten yaptırılmış bir işlem,üstünde uzun uzun düşünülmemiş,kör gözüm parmağına gibi bişi,hadi bir deneyim, denesem nasıl olur diye dolgudan anlamayan bir doktorla kalkıştım ben.. Sizin ki uzman bir gözle bakılmış söylenmiş, olsa daha hoş olur denmiş..
Evet benim doktor seçimim çok hatalıydı,çok daha etraflıca araştırmam gerekiyordu.Diğer hastaları yaşadı mı bilmiyorum ama,kendini kurtarma çabalarından ve sorumsuzlugundan bu tarz hataları bolca yaptığını ve yalan konusunda gayet profesyonelleştiğini söyleyebilirim.Başına çokça gelmiş ki dakika başına 64537 tane yalan düşürebiliyor.Adını daha önceki msjlarım da yazmıştım.
Şu videoyu da bir izleyin derim. Op.Dr.Selçuk Kuyubaşı/ Yüz Bölgesine Yapılan Yağ Enjeksiyonu Mucize Yaratamaz. Estetik Videoları Selçuk bey gerçekten insaflı bir doktordur,onunda bir yorumunu alın mesala..
Zaten orada kalmayacak o yağ enjeksiyonları, kalmadığı gibi erirken yuzu de aşşağıya saldırıcak onuda söylemiştim daha önce,neden öneriyor bu doktorlar ben anlamıyorum..En doğalı en vücuda uygunu diye yaptırıyorsun alın neler oluyor.Diğer arkadaşların tezlerine de katılmıyorum ,ben memnun kalsaydım da yazardım,muhakkkak deneyin ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum derdim.Keza ben buradaki olumlu yorumlardan da gaz almışımdır hatta bir konu var ''ohh be juvederdem yaptırdım çok memnunum'' diye onun altındaki dolgu yorumları beni denemeye yönlenlendirdi.İyi yorumların çok bir anlamı da yok aslında..
Estetik hakkındaki bundan sonra forumda tek edeceğim laf kendinizle oynattırmayın olur..Kendinizle ilgili pskolojinizi bozucak raddeye gelmiş bir takıntı,deformasyon yoksa kimse kalkışmamalı.Dolguda gayet yapay bir işlem,ben tırnaklarımda bile fazlalığı sevmem oje surmem,yuzunuz de fazla fazla bişiler iğrenç bir duygusu var.Yataga yatıyorsunuz ağırlık yapıyor suratınızda falan..Saçma saçma kapitalizm dayatması işler.Yuzunuz ışıldıycak diyenlerin cepleri ışıldıyor,haram olsun onlara da,bu işlemlere gerçekten ihtiyaç duyan insanlar var,yuzlerinde deformasyondan dolayı sosyal hayatları kimlikleri alt ust olmuş insanlar var,bedavaya yapılması gerekir, insan iyiliği sağlığı gözetilerek kullanılması gerekir tıbbın bu alanı diğer alanlarında da olması gerektiği gibi..
Size tekrardan geçmiş olsun,ameliyatınız sonrası bilgilendirirseniz sevinirim:) görüşmek üzere iyi geceler.
Ayrıca ne gibi sıkıntılar oldu sizde, asimetrik erime ya da sarkma gibi şeyler mi?
Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
bakın şimdi hastaneye giderken aslında benim niyetim sadece elmacık kemiklerini biraz dolgun göstermek ama 45 kilo fazla zayıf olunca,doktor diyoki biraz gülümseme çizgilerine, biraz yanaklara falan filan derken ben tam inanıyorum güzel bi sonuç çıkar.
malum YAĞ ENJEKSİYONU!
Bide demezmi çok kolay bi işlem 45 dk 1 saat sürer.sonra hemen evinize gidebilirsiniz...
Bende saf gibi diyorum Pazartesi okulum açılıyor.yaptırdığım gün cumartesi!!!
doktor bana asla haftalarca şiş kalacağını demiyor.sadece biraz şişlik olur oda en fazla 1 haftaya geçer diyor.
demiyoki bana sen pazartesi okulu unut!!!!
üstüne 1.500 tl cabası!!!
yani...şuan dudağımın üst sol kısmı dokununca daha kalın,belliki orda yağ birikmiş.ve gülüşüm kesinlikle değişmiş durumda.yanaklardaki konturda kayıp!
Ya gerçekten çok yazık ya...
doktorun bilerek gerçeği söylemeyip kandırdığınamı yanayım...
o ilk 2-3 hafta psikolojimin ne hale geldiğinemi...
yoksa boşa giden 1.500 lirayamı...
boş boş....hepsi boş...
en basiti dudağa 1cc dolgu yaptırırken bile 50 kere düşünüp öyle karar vermek lazım.
Ayrıca sağ basenimden alınan yağdan dolayı 2 hafta sağ tarafa yatamadım.buda var...
yani nerden baksan ahmakça....!
Ne kadar oldu yaptıralı şu anda senin matem,ben 4. aya girdim halen duruyor masaj falan fayda etmiyor,dediğin gibi gülüş bozuldu kontur gitti,bende 52 kiloydum,4 aydan beri stressten üzüntüden 46 ya düştüm,bana da aynısını dedi doktor çok kolay bir işlem yarım saat bile sürmüycek!yağı alırlarken ben vazgeçiyorum bu kadar zor oldugunu bilmiyordum canım çok yandı dedim,ne kadar narinsin coğu gitti azı kaldı şimdi biticek işlem dedi kalkıyorken geri yatırdı,keşke basıp çıksaydım. Bende bel kısmından aldı yağları,çift taraflı,dikiş attı 2 tane,ustune birde sımsıkı korse giydirdiler dikişlere bişi olmasın diye,robot gibi 6 saat yol gittim birde kıpırdamadan,çekilicek eziyet değil.Yağ alınan yerlerde iz kaldı birde.
Hadi o eziyeti unutuyorsun bugünume şükür diyorsun gene,parayı da boşver,durduk yere 60 kilo olmuşsunda sonra vermişsin gibi duran sönmüş ve yağlı yanaklar nolcak ya..sinir basıyor bana baktıkça
benim 1 ay oldu henüz..o ilk korkunç halimden eser yok tabi ama umarım siznkilerde geçer en kısa sürede..benimkinden daha zahmetli olmuş sizin sanırım.uyanıkkenmi yapıldı?çünkü ben bildiğiniz ameliyata girdim..
ve şimdi erimiş haliyle yüzümün bazı yerleri daha dolgun.ama anlamsız hiçbi güzellik katmayan saçma bişey..üstelik gözlerimin yan taraflarında iğneyle giriş yapılmış orda dikişler vardı ve izleri yakından belli.bide dudağımın sağ ve sol yanında..offf yani berbat bişey ya aynen sizin gibi pişmanım.bence siz düzenli olarak masaj yapın..bide ben internette yüz bölgesi için yağ yakıcı kremler görmüştüm.bi araştırın isterseniz
Evet uyanıkken yapıldı,ameliyat değil benimki,anestezi falan yok,sadece bir fısfısla uyuşturdu alınacak alanı sonra çekti,yuze koyarken de aynı şekilde,iğneyle uyuşturduklarım daha çok şişiyor böyle acıya dayan şişmez dedi,yüze dikiş yok,onu duydum dikişlide yapılıyormuş,siz dudak ve yanak mı yaptırdınız??Bana dudaklara da koyalım gerçekten çok yakışıcak dedi,kabul etmedim,istemedikleriniz ide ısrar ediyorlar ya böyle,sanki çok buyuk marifet yapıyorlarmış gibi. O yağ yakıcı kremlere bende baktım,lipolizi streoidlerle eritmeyi falan konuştum,ama konuştugum doktorların çoğunlugu kesinlikle dokunurtma oynattırma,çöküntüler oluşur daha kötü olur bekle eriyecek dedi.Zaten üstüne selülit denilen bir enfeksiyon oldu yanağımın ust kısmında,ondan dolayıda hiçbirşey sürmek kurcalamak istemiyorum artık ben.Bıraktım kendi haliyle eriycekse erisinler diye bekliyorum.
valla sizede geçmiş olsun,ne gereksiz olduğunu yaşamadan öğrenemiycekmişiz:)
Mayıs ayında Ankara'da bir kliniğe yüz ovalindeki bozulma, göz kapağındaki düşüklük ve kaz ayağı çizgileri ve lipolizle ilgili bilgi almak için gittim. Bahsettiğiniz gibi basit bir operasyon olduğu kısa sürdüğü hemen kalkıp gidebileceğim söylendi ameliyat istemediğim ve sadece Prp çözüm olur mu sorum cevaplarız kaldı. Alternatifler hakkındada bilgi alamadım fiyatlandırıp tatilleri yaptırın gelin dendi 200 tl görüşme ücreti ödedim. Kış dönemi yaptırırım diye ötelerimiz. Fakat yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim alternatif araştırıyorum ulterapy ve vshape gibi benzer teknikleri araştırıyorum. Bilgisi olan yatıran arkadaşların yardımını bekliyorum.biz resmen kandırıldık...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?