Yağ enjeksiyonu

Bu islemden iki ay sonraki hali lazim sisler insin asimetrik erimeler meydana gelsin o zaman eski haline donmek icin allaha yakaricaksin ben yaptim bu hatayi bir bucuk ay oldu ve ben allaha canimi alsin diye yalvariyorum coktum oldum bittim.bildiginiz yamuldu agzim yuzum insan icine cikamiyorum evden hic cikmadim.bu ise kalkismak demek olenr kadar estetige bulsmak demek aslabkendimizi kurtaramycaz.bu serefsiz doktorlar israrla yag diyolar cunku boyleliklr yamulmus estetige mecbur musteriler yaratiyirlar kendilerine bana demisti her alti ayda bir kapimi calcaksin yeniden isteyeceksin diyr ben guzel olacagi icin sandim ama mecburiyetten.cunku yuz sarkiyir cokuyir ve bu asla simertrik olmuyor.hayatimda yuzume ellemeyen ben doktorun cilt bakimi gibi anlattigi bu uygulamayla bittim.minyon olan ben yasli yamuk bir surata sahibim artik daha bir bucuk ayda oldu bu yuzum tamamrn bozuldu seklini kaybetti.ilk 15 gun odemin inmesini bekledim ama indiginde altindan korkunc bir yuz cikti simdi erisin tamami diye dua ediyorum.sbah kalkip aynada bu sarkmis cokmus yuzu gormek olumden bwter

Canım geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum öncelikle.Çok sıkıntılı ve zor bir süreç geçirmişsin belli.Fakat bu şekilde yorum yapman.. Yani ne biliyim,ne derler hani felaket tellalı gibi :26: Yaşadığın sıkıntıları bizimle paylaşabilirsin,ben bu şekilde sorunlar yaşadım,inşallah siz yaşamazsınız diye temmenide bulunursunuz,bir geçmiş olsun dersiniz en azından yani..
Bu işlemleri yaptıran milyonlarca insan var inanın.Ne siz ilksiniz nede ben son..Doktoruma sonsuz güvenim var.Ben korkmama rağmen ısrarla yapmak istedi ve yüz güldürücü sonuçlar alacağımıza emindi.Başka birçok işlem yaptırdım öncesinde,ne dediyse hepsi aynen çıktı.Biz birbirimizin ne istediğimizi,beklentimizi anlayabiliyoruz.Ne benim üzüleceğim bir sonucu doktorum yapar,nede doktorum benim üzülerek gidecegim, mutsuz olacağım bir sonuca ulaştıracak bir işleme onay verir..
Benim yüzüme ciddi miktarlarda bir yağ enjektesi olmadı.Nitekim bahsettiğiniz sorunlara yol açabilecek bir sonuç olacağınıda sanmıyorum.İnşallahda olmaz..
Öncelikle Allaha bu kadar isyan etmeyin derim ben.Derdi veren Allah dermanıda verir.Bu sizin bir imtihanınız belki,öyle düşünün ve inançlı güçlü olun.Siz Allah canımı alsın,kurtulayım,öleyim biteyim derseniz zaten asla mutlu olacagınız bir sonuca gitmezsiniz hayatıda kendinize bu şeklide zehir edersiniz..
Gerçekten doktorunuzun hatasını oldugunu düşünüyorsanız yasal yollara başvurun! Bunun öncesinde doktorunuzla görüşün tabi,memnuniyetsizliginizi,mağduriyetsizliiğinizi belirtin.Size yardımcı olmazsa,davranışları ters ise yasal yollar var.Neden kendinizi bu kadar harap ediyorsunuz! Her ameliyat birçok riski,komplikasyonları içerir.Sizler bu riskleri ve komplikasyonları göze alarak ameliyat oluyorsunuz.
Ben üç kez burun ameliyatı oldum.İlk doktoruma iki kez oldum,sonuç berbattı.Yine bir cesaret ameliyat oldum,doktorumu değiştirdim.Ameliyatta burun açılınca diğer doktorun yaptıgı berbat durum ortaya çıkmış.Ameliyata ne oluyor,ne yapılıyor bilemiyoruz işte.Allaha emanet teslim ediyoruz kendimizi ..Ya bazı şeyleri göze alacagız ve ameliyat olacağız yada ameliyat olmayacağız.Olsak bir dert olmasak yaşayacaklarımızı bilemediğimiz için ayrı bir dert..
Sürecimi paylaşacağım,inşallah Büyük Allahımın izni ile hiçbir komplikasyon yaşamayacağım.Yaşayacağımada inanmıyorum çünkü sonuç şimdiden çok güzel.Abartı bir görüntü yok..
Tekrar geçmiş olsun.

Arzumcum süper olmuşsun :)
Teşekkür ederim canım Bu daha başlangıç
Slm arzum,

Bendende Cork büyük gecmis olsun..... umarim istedigin sonuca ulasirsin.
Ayrica sana mesaj yazdim özelden.
Teşekkür ederim canım
İnşallah tabi,önemli olan istenilen sonuca ulaşmak..Benim ilk amacım zaten burundan sağlıklı bir şekilde nefes almaktı,estetik dokunuşlar tamamen doktorumun önerisi oldu Yaş ilerliyor,yüz gevşiyor sarkıyor,bazı dokunuşlara ihtiyaç oluyor Önce sağlık sonra estetik.. Madem yüz burun ameliyatında şişecek morarıcak,fırsat bu firsat dedik bizde Süreç belki biraz geç ve zor ilerleyecek ama olsun.Acelemiz yok artık..Sabırlı olup bekleyeceğiz..

arzum inan çok yeni olmasına rağmen süper görünüyorsun genel itibari ile şişliklerin olabilir ama hatların tam oturunca bence muhteşem bir görüntüye sahip olacağın gün gibi ortada canım kötü sonuçlar duyarak canının sıkılmasına hiç gerek yok...yaşanılan sıkıntıların hepsi kişiseldir...yüzün daha canlı görünüyor net bir foto değil tabiki ama ben dudaklarına bayıldım...sanırım bende istiyorummmm kocamla papaz olucam sayende şaka bi yana güle güle kullan inşallah canım..Allahım sindirsin ...kendine iyi bak

Arzummm canım melegım sarı prensesim çooooook çooooooook gecmıs olsun ALLAHIM senı korusun esırgesın Guzellik

Masallah sana kocamaaaaann sargılı halıyle bıle sonucun süper ötesı olucagı belli oluyor suankı halı guzel goruyor fazla bır sısme morarma yok zaman lada ıyıce kendılerıne gelıcekler senınle bırlıkte toparlanıcaksın ınsallah
agrın sızın azaldımı ılk gunlere nazaran sabret melegım sen guclu bır bayansın bununda uzerinden fevkalede gelıceksın senın azmıne hayranım insallah bırtanem gonlunce olur hersey ınsallah ıstedıgın sonuca varırsın ALLAHIMIN ıznıyle dualarım senınle MELEGIM benım

Arzumcum Senin şu meşhur doktorun yaptıkları hoşuma gidiyor valla. Senden önce hiç duymadığım birîsiydi. İnşallah ilerde bir çocuk yapmaya karar verirsem daha sonra silikonlarımı daahaaa büyük bir cc ile ona yeniletmeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim canım Şu aki yüzümün kıvrımları bile çok hoş,zamanlada çok güzel olacağına inanıyorum zaten,doktorumun ellerine sağlık.Allahım onun ellerine dert vermesin inşallah Herkesin süreci farklı işler,aynı doktora ameliyat olsanda süreç farklı olur.Başka süreçlere bakıp karar vermek zaten yanlış,bende ameliyattan önce buradaki yorumlara bakarak doktoruma gittim ve yağ işelmelerini iptal edelim korkuyorum dedim.Ama doktokrum hayır,çok güzel olacak bana güven dedi Şİmdiden iyikide yapılmış yahu diyorum
Gerekli olduğunda ,imkanında olursa sende bazı dokunuşlar yaptırırsın tabiki..herşey makyaj hileleri ile kamufle edilmiyor.Duştan çıkınca ve gece,makyajsız olunca insan kendini mutsuz hissediyor belkide saklıyor yani Kocalarda hiiçç papaz olmasın valla,onlara saçımızı süpürge ediyoruz,tabiki kaportayı toplayacaklar
canım benim,senin şu dualarınla inşallah biran önce ayağa kalkacağım valla Ağzına,yüreğin sağlık
Doktorumun televizyonda Doktorum proğramında çıkarttığı sonuçları görsen valla şaşar kalırsın.Benimkiler neki Biraz daha büyük cc iyidir her zaman Valla bende düşünüyordumama bu ameliyat beni frenledi biraz,artık nereye kadar giderse tabi

Valla arzumm oğlun yolda tanımazsa kızamazsınn :) yağ enjekte edildiği yerde ne güzel farklılıklar yaratıyor uzun süre kalıcı olur inşallah. Ama gözleride merak ettim ben :) öncelikle senin şimdiden bukadar beğenmene çok sevindim, okadar ağrıya sızıya değecek inşallah

Bu islemleri yaptirip daha sargilar acilmadan aradan zaman gecmeden yaptim cok guzel oldu sizde yapin mantigi gercekten cok sakat ve yaniltici.sen kendin olmaktan bu kadar uzaklasip mutlu olabiliyorsan sende bir sorun var.insanlari burdan yaniltmayin.ben yag dolgusu yaptirdim bin pismanim ve dusuneneleri uyariyorum asla kalkismayin bu ise yuzunuze kaslarinizin aliskin oldugu tasiyabildiginden fazla agirlik binince ne olur.once odemden yuz gergin duruyor odem inince konan yagin agirligi ve topladigi suyla yuz dudaklar asagi sarkiyor.benim bir bucuk aydur kaslarim agriyir knan yag 20 cc ama bunun yuzumde yarattugu agirlik ve sarkma korkunc.bir saat elinizle yuzunuzu asagi cekip bekleyin sonra birakin ne oluyor.ustune basa basa soyluyorum yag enjeksiyonu bir yuzu omur boyu estetige yeni uygulamalara mahkum etmrnin en kestirm yolu doktor bunu yaparak surekli musteri kazaniyor.illa bir dolgu istiyrsaniz gecici yaptirin en azndan tamamen eriyecegi kesn ama sakin yag enjeksiyonu yaptrmayin kendinizi sonu belli olmayan yeni esettik mudahaleler gerektren bu islemme tslim etmeyin ben cok uzuldum ve kahroluyorum nasil yaptim diye eski yorfun yuzum icin canimi veririm yillarin vrdigi o yuz ifadesi o mnik hatlar gidiyor ortaya ebleh sarkmis sacma sapan bir ifade cikiyor kisacasi yuzunuz mahfoluyor ben bir bucuk aydir ne sis gozleden kurtuldum ne de yuzumde eski dirilik kaldi asimetrik uzun formsuz aptal bir yuz cikti ortaya zaman gectikce neresi eriyecek neresi kalacak belli degil erime bitip sabitlesincr o asimetriyi duzeltmek icin yeni bir enjeksiyon derken internette tvde grdugunuz kendini nasil bu hale koymus eskiden ne kadar dogal guzlemis diye aciyarak baktiginiz insanlara donusursunuz.yuz askisi kas askisi burun estetigi yapilabilir uzmanlara ama yag dolgusu yuzun intihari demek yapmayn yuznuze kiymayin arkadaslar alistiginiz siz olan yuzunuze bakim disinda bisey yapmayn ne kadar kotu olrsa olsun sabah aynda kendinizi gormek kadar guzel bisey yok ben o sansimi kaybettim ve cok uzgunum.

arkadaşlar selam
hafta sonu cep telefonuma gelen mesaj üzerine bir güzellik salonuna gittim.normalde kılı kırk yararım ama heralde basiretim bağlandı.kampanya varmış.cilt bakımı ve 4 seans radyoferakans vardı.arkadaşalrımdan 16 seans giden olmuştu başka bir yerde.bir seansda cildim parlar belki diye düşümdüm.Aman Allahım.Yüzüm eridi.Küçüktü zaten iyice küçüldü.Pişmanlıktan delirmek üzereyim.PAnik haldeyim.Yuzumde cokmelere baglı çukurluklar oluştu.Gorseniz abartıyor dersinzi belki ama eski halimi biliyorum.Konturlarım bozuldu.Burdakilerin bir kısmını okudum yağ enjeksiyonu da riskli gorunuyor.ustelik bir yanagımda dolgu var güya geçici dolduydu ama kistleşti 6 yıldır duruyor.dışardan belli değil aslında memnundum da ama şimdi hacim kaybı oldu.üstüne yag ya da geçici dolgu yapıalbilir mi ondan bile emni değilim.uyku uyuyamıyorum geceleri..parasını da gözden cıkardım önemli değil bana doldu ve enjeksiyon konusunda en guvenilir en iyi doktor isimlerini verebilir misiniz.Çok acil ve önemli gerçekten..

Fark cidden şimdiden çok güzel İyikide buradaki yorumlara bakıpta doktora gidip yapmayalım dediğimde doktorum ısrar etmiş yapalım diye valla İyikide yapmış..Resmen daha diri,genç bir görüntü oldu yüzümde.Çünkü yüzüm özellikle yanak bölgem rahat nefes almak için sürekli çekiştirmekten çökmüştü.. Doktorumun becerisi,başarısının önemi büyük tabi.Onun mahareti sayesinde bu kadar güzel ve sorunsuz sonuçlar oldu her doktor güzel sonuçlar yapamaz tabi.Yağ enjeksiyonu beceri,dikkat,özen isteyen işlemler.Yoksa topaklanma ve çökmeler olup geri dönüşü zor sonuçlara gidilebilir..
Albümde sonuçları gördün zaten Tüm sonuçlarım muhteşem şükürler olsun Doktorumun ellerine sağlık
Seni burda eskisi gibi canli ve mutlu gormek cok guzel , masallah cabuk toparliyorsun bir an once toparlan sonuclari gormek icin sabirsizlaniyorum :)
Sağol canım,kombin işlemler olmasına rağmen çabuk toparlanıyorum şükürler olsun Kem gözlerden korusun Rabbim Sonuçlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve devamı gelecek

Çok geçmiş olsun öncelikle Böyle bir sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten
Lütfen çok iyi araştırın,yağ enjeksiyonu olsun,dolgu olsun hepsi güvenli uzman ellerde yapılması gerek.Cilt bakımlarından bile sizin yaşadığınız gibi üzücü sonuçlar alan çok ve bu işlemlerinde uzamn ellerde yapılması lazım.Referans alddıgınız yerlere gidin,sonuç gördüğünüz yerlere gidin..Parası ucuz diye gidip yapılan işlemler daha pahalıya maal olabiliyor işte..
Ben bir hafta önce burun estetiği oldum,ayrıca sağlık sorunlarım vardı onlarda düzeltildi.Yüzüme yani elmacık kemiklerime,yanaklara ve çeneyede yağ dolgusu yapıldı.Yağ kaılıcı olması için ve sarkma,topaklanma olmaması için kas zarı altına enjekte edildi. şimdiden sonuç çok güzel oldu.Doktorum Hasan Fındık.Muayeneler ücretsiz zaten,işlem yaptırmasan bile bir gidip fikir almanı öneririm muhakkak.. Tekrardan geçmiş olsun,üzülmeyin lütfen.Mutlaka çaresi vardır..Buradaki olumsuz yorumlarada takılmayın,herkesin sonucu kötü olacak diye birşey yok.Uzman ellerde harika sonuçlar alırsınız..

Çok teşekkürler arzum77..kaç gündür ne yerdeyim ne gökte..yemeden içmeden kesildim.uzun süre hiçbir şey yaptırmamaya söz vermiştim.basit bir cilt bakımıydı sadece.
Yarın iki hekime gideceğim.Biri daha önce göz kapağı ameliyatı olduğum Nuri Battal.Çok memnun kalmıştım.Diğeri de Prof Dr Ata Uysal.Ctesi de Naci Çelik'e gideceğim.Hasan Fındık'a da giderim mutlaka.Yağ topaklanma da yapabiliyor muymuş.En güvenlisidir diye düşünüyordum.Şimdi Hasan Fındık'ın numarasını bulacağım.Tekrar teşekkürler..

Rica ederim canım benim..Burada olmamızın amacı yardımcı olabilmek,insanları kırıp sataşmaya gelmiyorum ben..

Mutlaka görüş aklındaki doktorlarla.Birkç doktordan fikir alman çok iyi olur Yaşadıgın durumu anlıyorum ama sakın isyan edipte enerjini düşürme.Kendini ne kadar kötü hisseder umutsuzluga düşersen sonuçlarda iyiye gitmez..
Yağ dolgusu da diğer estetik işlemler gibi uzmanlık,beceri isteyen işlemler.Usta ellerde olmazsa komplikasyonları var tabi.Ama tüm sonuçlar cidden berbat,kötü olsa zaten yasaklanırdı bu işlem unutma.Kimsenin süreci seni etkilemesin.ben buradaki yorumlara bakıp yağ dolgusu yaptırmasaydım bu kadar diri,güzel,genç bir yüzüm olmayacaktı düşün Doktorlar senin durumun için en uygun dolgu maddesini önerecek zaten.Benim yağ dolgum mesela kas zarı altına enjekte edildi.Risk daha az,kalıcılık daha fazla,topaklanma ve çökme riski çok çok az bir yöntem..
Lütfen gelişmeleri bizimle paylaş olurmu,merak ederim şimdi ben seni

CAnım benim çok teşekkür ederim.Pişmanlık berbat bir duygu.Dediğin gibi moralim bozuldukça ay yiyorum, az yedikçe yüzüm çöküyor ve muhtemelen kısır döngüye giriyorum.GEçen haftaya dönebilmek için neler vermezdim.Kaza gibi bir şey bu resmen.NEyse bunları düşünmenin bi faydası yok.GEçici dolgulara bağımlı olmak da istemiyorum.YAğ dolgusu en iyisi diye biliyorum.Petek Dinçöz ve Deniz Akakyada'da kullanılmıştı yanlış bilmiyorsam.Onur Erol önermişti bana da.Ama burda okuduklarımdan sonra hakikaten kararsız kaldım.Umuyorum ki doktorlar bana doğru yolu gösterecektir.
Senni adına çok çok sevindim.Yarın akşam yazarım mutlaka.Görüşmek üzere..

CAnım benim çok teşekkür ederim.Pişmanlık berbat bir duygu.Dediğin gibi moralim bozuldukça ay yiyorum, az yedikçe yüzüm çöküyor ve muhtemelen kısır döngüye giriyorum.GEçen haftaya dönebilmek için neler vermezdim.Kaza gibi bir şey bu resmen.NEyse bunları düşünmenin bi faydası yok.GEçici dolgulara bağımlı olmak da istemiyorum.YAğ dolgusu en iyisi diye biliyorum.Petek Dinçöz ve Deniz Akakyada'da kullanılmıştı yanlış bilmiyorsam.Onur Erol önermişti bana da.Ama burda okuduklarımdan sonra hakikaten kararsız kaldım.Umuyorum ki doktorlar bana doğru yolu gösterecektir.
Senni adına çok çok sevindim.Yarın akşam yazarım mutlaka.Görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…