Perşembe günü burun ameliyatı oldum.Şu an 4. Günümdeyim. Elmacık kemiklere,yanağa ve çeneye yağ dolgusu yapıldı.Dudak dolgumda Süpriz oldu sevgili doktorumun hediyesiydiSonuçlar yavaş yavaş belli olmaya başladı
Doktorum Hasan Fındık.. Şu an hâlen şişlikler mevcut,özellikle burun ameliyatımdan dolayı net sonuç yok fakat yüzüm şimdiden güzelleşmeye başladıÖnceden çökük,yorgun gevşek bir ifade görüntü vardı.Şimdi diri,dolgun ve parlak görünüyor..
Uzman,bilinçli ellerde sonuç harika.. Dudak dolgum üçüncü işlem,biri Hyalüronik asit ikisi yağ dolgusu.. Haricen göz kenarlarım yukarıya doğru çekildi.. Burun sarılı ve alçılı oldugundan ancak bu kadar bir sonucu gösterebilirim şimdilik
Bu öncesi Eki Görüntüle 1046259
Buda şimdiki hâli..oEki Görüntüle 1046262
Canım geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum öncelikle.Çok sıkıntılı ve zor bir süreç geçirmişsin belli.Fakat bu şekilde yorum yapman.. Yani ne biliyim,ne derler hani felaket tellalı gibi :26: Yaşadığın sıkıntıları bizimle paylaşabilirsin,ben bu şekilde sorunlar yaşadım,inşallah siz yaşamazsınız diye temmenide bulunursunuz,bir geçmiş olsun dersiniz en azından yani..Bu islemden iki ay sonraki hali lazim sisler insin asimetrik erimeler meydana gelsin o zaman eski haline donmek icin allaha yakaricaksin ben yaptim bu hatayi bir bucuk ay oldu ve ben allaha canimi alsin diye yalvariyorum coktum oldum bittim.bildiginiz yamuldu agzim yuzum insan icine cikamiyorum evden hic cikmadim.bu ise kalkismak demek olenr kadar estetige bulsmak demek aslabkendimizi kurtaramycaz.bu serefsiz doktorlar israrla yag diyolar cunku boyleliklr yamulmus estetige mecbur musteriler yaratiyirlar kendilerine bana demisti her alti ayda bir kapimi calcaksin yeniden isteyeceksin diyr ben guzel olacagi icin sandim ama mecburiyetten.cunku yuz sarkiyir cokuyir ve bu asla simertrik olmuyor.hayatimda yuzume ellemeyen ben doktorun cilt bakimi gibi anlattigi bu uygulamayla bittim.minyon olan ben yasli yamuk bir surata sahibim artik daha bir bucuk ayda oldu bu yuzum tamamrn bozuldu seklini kaybetti.ilk 15 gun odemin inmesini bekledim ama indiginde altindan korkunc bir yuz cikti simdi erisin tamami diye dua ediyorum.sbah kalkip aynada bu sarkmis cokmus yuzu gormek olumden bwter
Teşekkür ederim canımArzumcum süper olmuşsun :)
Teşekkür ederim canımSlm arzum,
Bendende Cork büyük gecmis olsun..... umarim istedigin sonuca ulasirsin.
Ayrica sana mesaj yazdim özelden.
Canım geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum öncelikle.Çok sıkıntılı ve zor bir süreç geçirmişsin belli.Fakat bu şekilde yorum yapman.. Yani ne biliyim,ne derler hani felaket tellalı gibi :26: Yaşadığın sıkıntıları bizimle paylaşabilirsin,ben bu şekilde sorunlar yaşadım,inşallah siz yaşamazsınız diye temmenide bulunursunuz,bir geçmiş olsun dersiniz en azından yani..
Bu işlemleri yaptıran milyonlarca insan var inanın.Ne siz ilksiniz nede ben son..Doktoruma sonsuz güvenim var.Ben korkmama rağmen ısrarla yapmak istedi ve yüz güldürücü sonuçlar alacağımıza emindi.Başka birçok işlem yaptırdım öncesinde,ne dediyse hepsi aynen çıktı.Biz birbirimizin ne istediğimizi,beklentimizi anlayabiliyoruz.Ne benim üzüleceğim bir sonucu doktorum yapar,nede doktorum benim üzülerek gidecegim, mutsuz olacağım bir sonuca ulaştıracak bir işleme onay verir..
Benim yüzüme ciddi miktarlarda bir yağ enjektesi olmadı.Nitekim bahsettiğiniz sorunlara yol açabilecek bir sonuç olacağınıda sanmıyorum.İnşallahda olmaz..
Öncelikle Allaha bu kadar isyan etmeyin derim ben.Derdi veren Allah dermanıda verir.Bu sizin bir imtihanınız belki,öyle düşünün ve inançlı güçlü olun.Siz Allah canımı alsın,kurtulayım,öleyim biteyim derseniz zaten asla mutlu olacagınız bir sonuca gitmezsiniz hayatıda kendinize bu şeklide zehir edersiniz..
Gerçekten doktorunuzun hatasını oldugunu düşünüyorsanız yasal yollara başvurun! Bunun öncesinde doktorunuzla görüşün tabi,memnuniyetsizliginizi,mağduriyetsizliiğinizi belirtin.Size yardımcı olmazsa,davranışları ters ise yasal yollar var.Neden kendinizi bu kadar harap ediyorsunuz! Her ameliyat birçok riski,komplikasyonları içerir.Sizler bu riskleri ve komplikasyonları göze alarak ameliyat oluyorsunuz.
Ben üç kez burun ameliyatı oldum.İlk doktoruma iki kez oldum,sonuç berbattı.Yine bir cesaret ameliyat oldum,doktorumu değiştirdim.Ameliyatta burun açılınca diğer doktorun yaptıgı berbat durum ortaya çıkmış.Ameliyata ne oluyor,ne yapılıyor bilemiyoruz işte.Allaha emanet teslim ediyoruz kendimizi ..Ya bazı şeyleri göze alacagız ve ameliyat olacağız yada ameliyat olmayacağız.Olsak bir dert olmasak yaşayacaklarımızı bilemediğimiz için ayrı bir dert..
Sürecimi paylaşacağım,inşallah Büyük Allahımın izni ile hiçbir komplikasyon yaşamayacağım.Yaşayacağımada inanmıyorum çünkü sonuç şimdiden çok güzel.Abartı bir görüntü yok..
Tekrar geçmiş olsun.[/QUOTE
Umarim memnuniyetin daim olsun hic sorun yasama ama ben genede kimse bulasmasin istiyorum bu ise burun estetigi yuz germe vs olabilecek seyler ama yag dolgusu gercekten kotu en azndan bende oyle oldu kusura bakma moralini bozmak degildi istegim insallah sen sorun yasamazsin
Perşembe günü burun ameliyatı oldum.Şu an 4. Günümdeyim. Elmacık kemiklere,yanağa ve çeneye yağ dolgusu yapıldı.Dudak dolgumda Süpriz oldu sevgili doktorumun hediyesiydiSonuçlar yavaş yavaş belli olmaya başladı
Doktorum Hasan Fındık.. Şu an hâlen şişlikler mevcut,özellikle burun ameliyatımdan dolayı net sonuç yok fakat yüzüm şimdiden güzelleşmeye başladıÖnceden çökük,yorgun gevşek bir ifade görüntü vardı.Şimdi diri,dolgun ve parlak görünüyor..
Uzman,bilinçli ellerde sonuç harika.. Dudak dolgum üçüncü işlem,biri Hyalüronik asit ikisi yağ dolgusu.. Haricen göz kenarlarım yukarıya doğru çekildi.. Burun sarılı ve alçılı oldugundan ancak bu kadar bir sonucu gösterebilirim şimdilik
Bu öncesi Eki Görüntüle 1046259
Buda şimdiki hâli..Eki Görüntüle 1046262
Tamam,affettim o zaman
Makyaj yapmaya hasret kaldım vallaGözüme eyelıner çekmeden duramazdım mesela,ama hiçbirşey yapamıyorum.Sadece dudağıma nemlendirici sürebiliyorum rahatlatmak için.Birde buğün ruj sürdüm foto çekilmek için o kadar
Ahh ahhh...Toparlanmayı dört gözle bekliyorum vallahiTeşekkür edrim güzel yorumun için
Teşekkür ederim canımarzum inan çok yeni olmasına rağmen süper görünüyorsungenel itibari ile şişliklerin olabilir ama hatların tam oturunca bence muhteşem bir görüntüye sahip olacağın gün gibi ortada canım kötü sonuçlar duyarak canının sıkılmasına hiç gerek yok...yaşanılan sıkıntıların hepsi kişiseldir...yüzün daha canlı görünüyor net bir foto değil tabiki ama ben dudaklarına bayıldım...sanırım bende istiyorummmm kocamla papaz olucam sayende şaka bi yana güle güle kullan inşallah canım..Allahım sindirsin ...kendine iyi bak
canım benim,senin şu dualarınla inşallah biran önce ayağa kalkacağım vallaArzummm canım melegım sarı prensesim çooooook çooooooook gecmıs olsun ALLAHIM senı korusun esırgesın Guzellik
Masallah sana kocamaaaaannsargılı halıyle bıle sonucun süper ötesı olucagı belli oluyor suankı halı guzel goruyor fazla bır sısme morarma yok zaman lada ıyıce kendılerıne gelıcekler senınle bırlıkte toparlanıcaksın ınsallah
agrın sızın azaldımı ılk gunlere nazaran sabret melegım sen guclu bır bayansın bununda uzerinden fevkalede gelıceksın senın azmıne hayranım insallah bırtanem gonlunce olur hersey ınsallah ıstedıgın sonuca varırsın ALLAHIMIN ıznıyle dualarım senınle MELEGIM benım
Doktorumun televizyonda Doktorum proğramında çıkarttığı sonuçları görsen valla şaşar kalırsın.Benimkiler nekiArzumcum Senin şu meşhur doktorun yaptıkları hoşuma gidiyor valla. Senden önce hiç duymadığım birîsiydi. İnşallah ilerde bir çocuk yapmaya karar verirsem daha sonra silikonlarımı daahaaa büyük bir cc ile ona yeniletmeyi düşünüyorum
Sağol canım benimOlumlu sonuçları gördükçe insanın keyfi yavaş yavaş yerine geliyor vallahi
Çok değiştim gerçekten.Oğlumbeni ilk gördüğü zaman çok şaşırmıştı mesela.Anna çok değişmişsin dedi.Dışarıda görsem tanımazdım dedi düşünÜzülsemmi,sevinsemmi bilemedim o an.Kendimi yüz nakli yaptırmış biri gibi hissettim
Zaman geçsin biraz,ödemler insin iyice.Burunda açılsın biraz daha net çıkacak sonuç tabi.Burunun kıvrım kenar kısımlarınada dolgu yapmış doktorum.Çünkü resmen yapışmış gibi duruyordu.O yüzden inanılmaz şişlik var burnun ve etrafında. Ciddi işlemler gördüm,ciddi değişimler oldu.Göz kenarlarım inanılmaz güzel oldu meselaBadem göz gibi duruyor Ama sargılar halen var,morluklar duruyor,canım çok yanıyor.Yarın belki doktorum bandajkarı açar,pansuman yapar.Gerekirse tekrar sarabilirim dedi..T shırt ümdeki kapşonu asla açmıyorum,evde bile.Oy kullanmaya gittim,şapka ile gizledim yüzümü.Gizleniyormuş kaçak gibi hissettim kendimi Zamnla çok daha güzel değişimlerle birlikte oluruz inşallah canım benim
İnşallah canım benimÇok sağolasın,seviyorum seni
Bende seni seviyorum
Teşekkür ederim canımŞu aki yüzümün kıvrımları bile çok hoş,zamanlada çok güzel olacağına inanıyorum zaten,doktorumun ellerine sağlık.Allahım onun ellerine dert vermesin inşallah Herkesin süreci farklı işler,aynı doktora ameliyat olsanda süreç farklı olur.Başka süreçlere bakıp karar vermek zaten yanlış,bende ameliyattan önce buradaki yorumlara bakarak doktoruma gittim ve yağ işelmelerini iptal edelim korkuyorum dedim.Ama doktokrum hayır,çok güzel olacak bana güven dedi Şİmdiden iyikide yapılmış yahu diyorum
Arkadaşım geçmiş olsun,ama sizin yüzünüz de bin tane işlem var sadece yağ enjekte ettirmemişssiniz ki,göz kenarlarını cektirtmişssiniz,burnunuzla oynatmışssınız.Sırf dolgu olarak yağ enjeksiyonunun yüzü düşürdüğünü söylüyoruz,uyarılarımız bunun üstüne. Tek başına dolgu işlemi hafif değişimler isteyen düşünen insanlar yağ dolgusu yaptırmasın yük binen yüz çöker diyoruz,gerdirme kaldırma işlemi yaptıranın tabi ki de yüze yapılan müdahaleden çökmez.Burası yağ enjeksiyonu başlığı burun ameliyatı,yüz gerdirme işle mi başlığı değil.
arzum inan çok yeni olmasına rağmen süper görünüyorsungenel itibari ile şişliklerin olabilir ama hatların tam oturunca bence muhteşem bir görüntüye sahip olacağın gün gibi ortada canım kötü sonuçlar duyarak canının sıkılmasına hiç gerek yok...yaşanılan sıkıntıların hepsi kişiseldir...yüzün daha canlı görünüyor net bir foto değil tabiki ama ben dudaklarına bayıldım...sanırım bende istiyorummmm kocamla papaz olucam sayende şaka bi yana güle güle kullan inşallah canım..Allahım sindirsin ...kendine iyi bak
Fark cidden şimdiden çok güzelValla arzumm oğlun yolda tanımazsa kızamazsınn :) yağ enjekte edildiği yerde ne güzel farklılıklar yaratıyor uzun süre kalıcı olur inşallah. Ama gözleride merak ettim ben :) öncelikle senin şimdiden bukadar beğenmene çok sevindim, okadar ağrıya sızıya değecek inşallah
Sağol canım,kombin işlemler olmasına rağmen çabuk toparlanıyorum şükürler olsunSeni burda eskisi gibi canli ve mutlu gormek cok guzel , masallah cabuk toparliyorsunbir an once toparlan sonuclari gormek icin sabirsizlaniyorum :)
Çok geçmiş olsun önceliklearkadaşlar selam
hafta sonu cep telefonuma gelen mesaj üzerine bir güzellik salonuna gittim.normalde kılı kırk yararım ama heralde basiretim bağlandı.kampanya varmış.cilt bakımı ve 4 seans radyoferakans vardı.arkadaşalrımdan 16 seans giden olmuştu başka bir yerde.bir seansda cildim parlar belki diye düşümdüm.Aman Allahım.Yüzüm eridi.Küçüktü zaten iyice küçüldü.Pişmanlıktan delirmek üzereyim.PAnik haldeyim.Yuzumde cokmelere baglı çukurluklar oluştu.Gorseniz abartıyor dersinzi belki ama eski halimi biliyorum.Konturlarım bozuldu.Burdakilerin bir kısmını okudum yağ enjeksiyonu da riskli gorunuyor.ustelik bir yanagımda dolgu var güya geçici dolduydu ama kistleşti 6 yıldır duruyor.dışardan belli değil aslında memnundum da ama şimdi hacim kaybı oldu.üstüne yag ya da geçici dolgu yapıalbilir mi ondan bile emni değilim.uyku uyuyamıyorum geceleri..parasını da gözden cıkardım önemli değil bana doldu ve enjeksiyon konusunda en guvenilir en iyi doktor isimlerini verebilir misiniz.Çok acil ve önemli gerçekten..
Çok geçmiş olsun öncelikleBöyle bir sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten
Lütfen çok iyi araştırın,yağ enjeksiyonu olsun,dolgu olsun hepsi güvenli uzman ellerde yapılması gerek.Cilt bakımlarından bile sizin yaşadığınız gibi üzücü sonuçlar alan çok ve bu işlemlerinde uzamn ellerde yapılması lazım.Referans alddıgınız yerlere gidin,sonuç gördüğünüz yerlere gidin..Parası ucuz diye gidip yapılan işlemler daha pahalıya maal olabiliyor işte..
Ben bir hafta önce burun estetiği oldum,ayrıca sağlık sorunlarım vardı onlarda düzeltildi.Yüzüme yani elmacık kemiklerime,yanaklara ve çeneyede yağ dolgusu yapıldı.Yağ kaılıcı olması için ve sarkma,topaklanma olmaması için kas zarı altına enjekte edildi. şimdiden sonuç çok güzel oldu.Doktorum Hasan Fındık.Muayeneler ücretsiz zaten,işlem yaptırmasan bile bir gidip fikir almanı öneririm muhakkak.. Tekrardan geçmiş olsun,üzülmeyin lütfen.Mutlaka çaresi vardır..Buradaki olumsuz yorumlarada takılmayın,herkesin sonucu kötü olacak diye birşey yok.Uzman ellerde harika sonuçlar alırsınız..
Rica ederim canım benim..Burada olmamızın amacı yardımcı olabilmek,insanları kırıp sataşmaya gelmiyorum ben..Çok teşekkürler arzum77..kaç gündür ne yerdeyim ne gökte..yemeden içmeden kesildim.uzun süre hiçbir şey yaptırmamaya söz vermiştim.basit bir cilt bakımıydı sadece.
Yarın iki hekime gideceğim.Biri daha önce göz kapağı ameliyatı olduğum Nuri Battal.Çok memnun kalmıştım.Diğeri de Prof Dr Ata Uysal.Ctesi de Naci Çelik'e gideceğim.Hasan Fındık'a da giderim mutlaka.Yağ topaklanma da yapabiliyor muymuş.En güvenlisidir diye düşünüyordum.Şimdi Hasan Fındık'ın numarasını bulacağım.Tekrar teşekkürler..
Çok geçmiş olsun öncelikleBöyle bir sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten
Lütfen çok iyi araştırın,yağ enjeksiyonu olsun,dolgu olsun hepsi güvenli uzman ellerde yapılması gerek.Cilt bakımlarından bile sizin yaşadığınız gibi üzücü sonuçlar alan çok ve bu işlemlerinde uzamn ellerde yapılması lazım.Referans alddıgınız yerlere gidin,sonuç gördüğünüz yerlere gidin..Parası ucuz diye gidip yapılan işlemler daha pahalıya maal olabiliyor işte..
Ben bir hafta önce burun estetiği oldum,ayrıca sağlık sorunlarım vardı onlarda düzeltildi.Yüzüme yani elmacık kemiklerime,yanaklara ve çeneyede yağ dolgusu yapıldı.Yağ kaılıcı olması için ve sarkma,topaklanma olmaması için kas zarı altına enjekte edildi. şimdiden sonuç çok güzel oldu.Doktorum Hasan Fındık.Muayeneler ücretsiz zaten,işlem yaptırmasan bile bir gidip fikir almanı öneririm muhakkak.. Tekrardan geçmiş olsun,üzülmeyin lütfen.Mutlaka çaresi vardır..Buradaki olumsuz yorumlarada takılmayın,herkesin sonucu kötü olacak diye birşey yok.Uzman ellerde harika sonuçlar alırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?