Yağ enjeksiyonu

Cnm tekrardan merhaba çenem benımde gerıde ne yapmak gerekıyor Nasıl ortodontıyle duzeltıyorsun protezde yapıyolar

gerçekten bunlarımı dediler..benim doktorumsa kendini savunuyor!! evet hem sarkma hem topaklanma yaptı çünkü..haram olsun diyorum sadece..sağ yanağımda sızlama var sürekli ve geçmiyor..bana zamanla geçer diyor 2 yıl geçti.......

Evet bunları söylediler bende bir hevesle gitmiştim inan ki canım masaj yap istersen sürekli biraz faydası olur

bende buruna yaptırmıştım şekil bozukluğu olan bölgeleri düzeltmek için 3 ay sonra eski halini aldı yine kesinlikle tavsiye etmem bu yağ dolğusu işi hastaları geçiçi olarak memnun etmek için yapılıyor.daha sonrada doktordan ayrılamıyorsunuz çünkü tekrarlatmak gerekiyor bir defayla olacak birşey değil .

Evet bunları söylediler bende bir hevesle gitmiştim inan ki canım masaj yap istersen sürekli biraz faydası olur
size o parayı eve götüremem diyen doktorun ismini verirmisiniz? Dürüstçe konuşan doktoru bulmak zor

Arkadaşlar merhaba, yakından tanıdığım ve estetik operasyonları gayet güvenilir bir doktor tarafından yapılan bir yeri tavsiye etmek istiyorum. Lazer ile estetik operasyonlarından tutun yağ enjeksiyonu ( http://www.shambala.com.tr/yağ enjeksiyonu.php ) vb. uygulamaları hakkında önce bilgi alıp sonra ihtiyacınız olan uygulamaları güvenli bir şekilde yaptırabilirsiniz. Shambala Clinic maslak sun plazada yer alıyor. Benim mekanım orası :)

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seç özay ercan gibi dr gitme sorgula doktor diye güvenme

Karar aşamasındayken bu sitedeki yorumları çok okudum ama şimdi yorum yapmak için üye oldum benim başıma gelen kimsenin, başına gelmesin diye yazıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum estetik operasyon yaptırmak isteyen insanın kafasına taktığı kusuru gerçekten de kafasına büyüklüğü kadar büyük olmayabilir. etraftakilere hırçın davranıp ama yok ben boyle yaşayamam, daha mutlu olanlar var falan diye düşünmeye başlayıp doktor doktor gezenler iyice psikolojisini bozup etrafındaki insanları incelemeye başlayıp bakışı ve dünya algısı değişebiliyor ve bu saatten sonra ona gel ama amelyat masasından kalkmayabilirsin diye kağıtlar imzalatılmasını bile kabul ediyor hep güzellik için ama emin olun güzellikten önemlisi sağlık. Ben yüzüme ve alt bacagima dolgu yaptırdım kendi yağımdan aldırdım ve şu anda o kadar pişmanım ki ve bana bunu yapan doktor bu yöntemin gayet güvenilir olduğunu söyledi birçok hastasına yaptığını kendi yaptıkların ömür boyu kalıcı olduğunu söyledi, ameliyattan sonra internet sayfasından yağ enjeksiyonunun zararlarını yazan bir makale gördüm bu kişinin internet sayfasında gördüm düşünüyorum da bunun kalıcı dolgu olduğunu ispat etsem dava etsem adam bana sen kendin kalıcı istedin dese, hiçbir şey ispat edemem. internet sayfasına yazılmış yazı kalıyor söz uçuyor tabi.. Ilk önce aklima yatmadı diye birçok doktor gezdim aklım iyice karıştı en sonunda bıktım gözüme pratik geldi ve gittim operasyonu yaptım etrafındakileri duymadım görmedim söylenenlere kulak asmadım sonra memnun oldumu mu? Hayır! Aksine yüzünde garip şişlikler oluştu bakışlarım değişti yaşlanmak bile güzeldir emin olun insanın kusurlarıyla daha güzel, herkes profilden zaten zayıf yapay hiçbir şey doğal olduğu gibi güzel durmuyor. bir kişi bile memnun olmamışsa o kişi siz de olabilirsiniz bunu düşünün ama kumar gibi güzel olma ihtimali de var demeyin. Korkuyorum ya bana kendi yagimi koydugunu soyleyip kalici yapay dolgu yaptiysa, nasil ıspat edicem, etsem neye yariycak 1hafta gecti milim azalmadi yag olsa 24saat icinde cogunun ölmesi gerekmez miydi ilk gun canli kalmayi basaran %30 luk kısim belki ömur boyu kalabilir ama bende milim incelme yok..
Benim gece uykularım kaçmaya başladı eski fotoğraflarıma bakıp duruyorum, sonuç güzel olmuş olsaydı bile ben psikolojikmen kendimi iyi hissetmiycektim.. bunu kendime nasıl, niye yaptım bir sene sonra ne olacak iki sene sonra ne olacak diye düsunmekten kendimi alamiyorum..tövbe edip duruyorum Allah affetsin İnşallah kendime yaptıklarından dolayı beni daha fazla pişman ettirmesin, amin. dilerim bu yazıyı okuyan kişilere de bir faydam olur. Hiçbir estetik doktoruna güvenmeyin herkes para peşinde yüzüne gülüp sıcak davranıp olacak deyip telkinler verip rahatlatanlar ameliyattan sonra yanınıza bile uğramıyor. Ben doktoruma çekincelerini şüphelerimi aktardığımda kanal kanal gezen internet sayfasında cep telefonunu yayınlayan cep telefonunu kendisi açan bu kişi ameliyattan sonra beni arama sekreteri mı ara dedi, bana açiklama bile yapmadi.

doktor ismi vermiycem, malesef guvenmek kendi sucumdu ve hepsi aynı..
kalıcı dolgumu yoksa kendi yağın mı?bir kere bunun kesin öğren.kalıcı dolgu şuan tükiyede pek kullanılmıyor,son iki senedir;kalıcı dolguysa hemen çıkarmaya çalış.Ben geçici dolgu yaptırdığımı sandım benim durumum çok vahim 3 aydır:yemiyorum,uyumuyorum,gülmüyorum yüzümde dünyanın en zararlı kalıcı dolgusu var çıkarmak çook zor.

ya 1hafta oldu ama bi önce baska doktorda yaptirdgim 3gunde tamamen erimisti. simdi balon gbi şis dizlerim milim degşmedi, yuzumde ayni. cok korkuyorum. İnşlh eskisi gbi olsada raziyim keşke erise tövbe ediyorum

ya 1hafta oldu ama bi önce baska doktorda yaptirdgim 3gunde tamamen erimisti. simdi balon gbi şis dizlerim milim degşmedi, yuzumde ayni. cok korkuyorum. İnşlh eskisi gbi olsada raziyim keşke erise tövbe ediyorum
çok güldüm merak etme bekle 1 ay daha ve bizi merakta bırakma sonucu açıkla

bende hollandaya gidecem yüzümdeki bu iğrenç maddeyi çıkarmak için ben Atatürke katılmıyorum kendimi yabancı doktorlara emanet edecem kandırılmaktan usandım bu madde cilde yapışıp çıkartılması imkazsız bir hal alıyor.
yani şanşlısın merak etme erir.

yağı vücudunun neresinden aldı..benim bacağımdan almıştı ve orası mosmor kesmişti..2 yıl geçti üstünden..Yağ enjeksiyonu kadar saçma bir işlem olamaz...bende çok pişmanım..

çok güldüm merak etme bekle 1 ay daha ve bizi merakta bırakma sonucu açıkla

öylemi diyosun. Inslh yagdir ve zarar vermeden erir. Yağı bi yerden al orasi çukurlaşma riski taşısin, bi yere koyunca orda kistleşme riski taşısın, saatlerce alinan narkozun organlara zararı yok sayılsın, bunu bize açiklamadan para için yapanlar ne diye adlandırilsın?

Allh bilir ameliyatta narkozdan uyanmasam intahar günahı olurdu belkı..

senin durumuna acil şifalar dilerim. sende habersiz bırakma bizi.
bi sorum olucak kalici dolgu oldgunu nasl anladin ne gbi reaksyonları vardi.

Arkadaşlar üst göz kapaklarına yağ enjeksiyonu olan oldumu acaba bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…