Cnm tekrardan merhaba çenem benımde gerıde ne yapmak gerekıyor Nasıl ortodontıyle duzeltıyorsun protezde yapıyolarz
yag dolgumu edirne trakya universitesi fakulte hastanesi plastik cerrahi doktorlarından serkan baltaya oldum. kesinlikle o softluk ve dolgunlugun dolguyla alakası yok:) Kilo verdim yaklasık 6-7 kg. burnumu da kendisi yaptı yag dolgumu da. Yag dolgum hafif goz altlarıma nazobinal cizgilere bir de ceneme ve kas altlarıma dudaklarıma. nazobinal cizgiler ve goz altlarım da inanılmaz farketti. dudaklarım da dogal oldu cunku daha once permalip denilen bi lanet vardı gulusum bile yamuktu gitti. dogal gulunce yamulmayam hafif dolgunluk ki zaten benim dudaklarım dolgundur. Kaslarım kalksın diye yaptık gozume cok yakın ama yeterli kalkıklık ne botoksla ne yag ile olur kasta en iyisi kas kaldırma ki ben yine o ameliyatı da Serkan Hoca'ya olacagım. Cene dolgum ise cok hafif erimesi zaman alır dedi hoca ben memnunum cenem hafif geride benim ust cenem onde ortodontik tedavi de goruyorum o bitene kadar durumuna gorunusune bakıyorum. Yagların hareketli kısımlarda olanları eriyecektir. Ben bahara yine Serkan Hocaya yag operasyonu olacagım. Lipo ile alıp yuzume koymasını isteyecegim. Kendisi gayet olculu dogal durustan yana isteseniz de yakısmayanı uygun olmayanı yapmaz.
gerçekten bunlarımı dediler..benim doktorumsa kendini savunuyor!! evet hem sarkma hem topaklanma yaptı çünkü..haram olsun diyorum sadece..sağ yanağımda sızlama var sürekli ve geçmiyor..bana zamanla geçer diyor 2 yıl geçti.......arkadaşlar ben 1sene önce gittim 17 yaşındayken ama yüzüm aşırı yazıftı safınaz safınaz diye dalga geçiyorlardı annem botox yaptırmaya gitmişti bende doktora bu işlemi istediğimi söyledim yanaklarıma 18 yaşını beklicektim 2 doktora sordum yağ enjeksiyonu istediğimi 1.doktor eğer ben sana yağ enjeksiyonu yaparsam eve götüremem o parayı dedi 2.sıde sarkma yaptığını topaklandığını söyledi en iyisi geçici dolgular 2cc :)
Evet bunları söylediler bende bir hevesle gitmiştim inan ki canım masaj yap istersen sürekli biraz faydası olurgerçekten bunlarımı dediler..benim doktorumsa kendini savunuyor!! evet hem sarkma hem topaklanma yaptı çünkü..haram olsun diyorum sadece..sağ yanağımda sızlama var sürekli ve geçmiyor..bana zamanla geçer diyor 2 yıl geçti.......
size o parayı eve götüremem diyen doktorun ismini verirmisiniz? Dürüstçe konuşan doktoru bulmak zorEvet bunları söylediler bende bir hevesle gitmiştim inan ki canım masaj yap istersen sürekli biraz faydası olur
kalıcı dolgumu yoksa kendi yağın mı?bir kere bunun kesin öğren.kalıcı dolgu şuan tükiyede pek kullanılmıyor,son iki senedir;kalıcı dolguysa hemen çıkarmaya çalış.Ben geçici dolgu yaptırdığımı sandım benim durumum çok vahim 3 aydır:yemiyorum,uyumuyorum,gülmüyorum yüzümde dünyanın en zararlı kalıcı dolgusu var çıkarmak çook zor.doktor ismi vermiycem, malesef guvenmek kendi sucumdu ve hepsi aynı..
ya 1hafta oldu ama bi önce baska doktorda yaptirdgim 3gunde tamamen erimisti. simdi balon gbi şis dizlerim milim degşmedi, yuzumde ayni. cok korkuyorum. İnşlh eskisi gbi olsada raziyim keşke erise tövbe ediyorum
yağı vücudunun neresinden aldı..benim bacağımdan almıştı ve orası mosmor kesmişti..2 yıl geçti üstünden..Yağ enjeksiyonu kadar saçma bir işlem olamaz...bende çok pişmanım..ya 1hafta oldu ama bi önce baska doktorda yaptirdgim 3gunde tamamen erimisti. simdi balon gbi şis dizlerim milim degşmedi, yuzumde ayni. cok korkuyorum. İnşlh eskisi gbi olsada raziyim keşke erise tövbe ediyorum
çok güldüm merak etme bekle 1 ay daha ve bizi merakta bırakma sonucu açıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?