Yağ enjeksiyonu

malesef

malesef canım bazen düşünmeden hareket ediyoruz bizim bu gafletimizi sırf biraz daha kazanmak için kullanıyorlar,allah bunların belasını versin başka ne denir. para içinde boğulsunlar,insan hayatı hiç onlar için önemli olan daha çok daha çook kazanmak bu para hırsı en çokta dr var.

aranızda alnına yağ enjeksiyonu yaptıran varmı..sonuç nasıl..alnımın ortası çökük..yaptır diyen olduğu kadar sakın bulaşma diyende var..burun ameliyatım esnasında yapılcak..ne yapmalıyım.yaptıran varsa bilgi verebilirmi..ameliyat zamanım yaklaştı..çokk endişeliyim..kafam karıştı

yağı vücudunun neresinden aldı..benim bacağımdan almıştı ve orası mosmor kesmişti..2 yıl geçti üstünden..Yağ enjeksiyonu kadar saçma bir işlem olamaz...bende çok pişmanım..
Ben de yaptırdım pişman olmadım. Dümdüz kalçam vardı. Sırtıma iki kere liposakşın yaptırırken çıkan kullanılabilir yağları enjekte ettirmiştim. Artık kalçam dümdüz değil ama yeterlide değil çıkık bir kalça olmadı sadece dolgunlaştı. Eriyip yok oluyo deniyo hep ama iki kere enjekte ettirdiğim içinmi bilmiyorum eski haline dönmedi. En son yapılan enjekte 2012 de olmuştu. Slikonlar var aslında kalça için ben hep onu yaptırmak istemiştim ama doktorum vazgeçirdi her seferinde. İlerki yıllarda sorun çıkarabiliyormuş.

burun ameliyatını kime olacaksınız

Yüze yapılan yağ enjeksiyonundan bahsediyorum.ben çilesini çok çektim.asla önermiyorum..kendi yağın bile olsa yer yer tutunup yer yer eriyor..dolayısıyla homojenlik söz konusu değil..uzun vadede kesinlikle pişman edecek bir işlem..

Burun ameliyatı ile birlikte alına ve çeneye yag dolgusu yada hyalüronik asit dolgusu yaptıran çok kişi var. Ben burunla birlikte çeneye yag dolgusu yaptırmıştım. Çenem geride duruyordu. Buda burnun yüzün şeklini değiştiriyor..
Doktorun önerdiyse korkma yaptır derim. Zaten öyle çok aman aman bir değişiklik olmuyor. Sadece burunu yüze orantılatmak için yapılabiliyor bu işlemler korkma

yağ enjeksiyonu için doktorum alnında %50 kalıcı olur..burnun daha orantılı olur dedi...tabiki istedim ama..yağlar eriyip çekildikçe psikolojik olarak ne yaşarım bilmiyorum..ne zor karar..bu işin tekrarı gerekirse maddi kayıp bayağı fazla olur gibi..

Merhaba arkadaslar bende bundan uc yil once korkunc bir hata yaptim yanaklarimda dudak kenarlarimda yigili gibi duran tombiklik vardi cene geriligimden dolayi dr a gittim plastik cerrahi oralardan birazcik yag alinmasini istedim alindi sislik morluk surec bendede yag enjeksiyonu gibi oldu fakat ben cok zayiflayabilecegimi hesaba katmadim ve zayifladim yuzum inanilmaz zayifladi simdi ayni yere goz altina felan degil yan enjeksiyonu yaptirmak istiyorum fakat yorumlardan sonra cok korkuyorum napicami bilemedim

Merhaba; Benim sorunum senin ki gibi olmadı. Radyofrekans sonucu yüzüm 10 kilo vermiş gibi zayıfladı ve asimetri oluştu. Kötü bir süreçti. Gittiğim bütün dr. Lar yağ enjeksiyonu dedi. Burada yazılanları okuyunca o kadar çok korktumki. Ama öncesinde bir arkadaşım yağ enjeksiyonu olmuştu onunla görüştüm. Sonrasında iyi bir plastik cerrah aradım. Ve sonuç 21 martta oldum. 2,5 hafta olmasına rağmen memnunum. Tabiki şişlik var. Bence dr. Seçimi çok önemli. Ben bir kaç dr. Gezdim. Ve beni dinleyen. Olabilecekleri dürüst bir şekilde anlatan doktoru seçtim. Şöyle ki cerrahım bu işlem sebebiyle 1 ay şiş gezeceğimi anlattı ki . İlk hafta shrek gibiydim. Sonucun 2 ile 3 ay arasında ancak belli olacağını gerekirse 2. Bir işlem gerekeceğini yağların % kaç oranında tutunacağını bilemediklerini anlattı. Yani kısacası süper olacak hemen günlük hayatına dönebilirsin gibi laflar etmedi:) Birde benim bir tarafıma daha çok yağ kondu. Ve o tarafım daha şişti. Doktorum eşitlemek için koydum dedi. Ben korktum ilk hafta ama şimdi bakınca hemen hemen eşitlendi. Ameliyattan sonrada karın bölgemde ağrı sızı çok olmadı. Hatta yüzümde bile iğne izi yok gibiydi. sorununu dinleyen ve samimice sonuçları anlatan , işlem sonrasında da aradığında ulaşabileceğin bir cerraha yaptır. Korkma:)

Cok cok tesekkur ederim yani gercekten o kadar uzuluyorumki artik siz nerede hangi dr a yaptirdiniz acababirde radyofrekans dediginiz nedir kusura bakmayin anlayamadim

Cok cok tesekkur ederim yani gercekten o kadar uzuluyorumki artik siz nerede hangi dr a yaptirdiniz acababirde radyofrekans dediginiz nedir kusura bakmayin anlayamadim
Rica ederim canım . Bende ilk o olayı yaşadığımda M misch e ulaşıp ondan destek almıştım. Sağolsun her soruma cevap verdi ve moralimi yüksek tutmamı sağladı. Canım ben önce geçici dolgu yaptırdım. Ancak alerji yaptı ve yüzüm davul gibi şişti kızardı. Soluğu acilde aldım. Sonrasında o dolguyu yapan doktora bunu çözmesini istedim. Radyofrekans yaparız 2 seans ta geçer dedi. Radyo frekans ,altıniğne,ultera.. vs. Bunlar aynı zamanda cilt gençleştirme olarak geçiyor. Ama sakın kimse yaptırmasın. Cilt altındaki kollejeni yıprattığı gibi yağı da eritiyor. Bana 16 dk. Uygulandı dediğim gibi 10 kilo vermiş gibi yüzüm zayıfladı. Üstüne asimetri oluştu. 2 . Seansı yaptırsam daha ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Buraya üye olma sebebim bile bu olaydır. Canım ben Antalya dayım. Doktorum Yılmaz Geyik . Dediğim gibi ben bir kaç doktor gezdim. Ve bana en net cevabı veren güvenebileceğim doktoru tercih ettim. İnşallah sende en kısa zamanda problemini çözersin.

S selvinaze sonuçtan memnun olmana çok sevindim canım..daha güzel olsun inşallah..öpüyorum çok..

Yag enjeksiyinunu asla tavsite etmiyorum ben arastrmadan doktora guvenerek yaptrdim oda bana hic bi bilgi vetmedi basit bi islemmis gibi algilatti eskisinden daha beter psikoljim altust durumda arti yaglar bi kac sene sonra eriyomus bn magdr oldum siz olmayinn (

Ankarada yaptirdim bu islemi doktorlara asla guvenmeyin cok iyi arastirin duzelmiyoda zaten 2islem daha yaptrmk istemiyorum korkuyorum artik cok kotu duruyo butun ameliytlri arastrmk lazim guveniyosunuz para kazanmak icin insanin psikolojisiyle caniyla oynuyorlar

Dava acsam kazanirmiyim arkadaslar bilgidi olan varmi bana önbilgi vermedi ben sadece guvendim cok pismanimm magdurummm

canım kim ne yazmış bilemem ben 3 5 kere yaptım ve çok memnun kaldım yanlız tek sorunu yağın bir kısmı eriyor ve sen o kadar ilk aylardaki halini beüğeniyorsun ki eldenden gitmiş % delikleri geri gelsin istiyorsun bende bu yüzden tekrarladım iyi bir doktora yaptır eirse yılma üç beş ayda bir tekrar yaptır üç beş kere inan bana çevrendeki en alımlı kadın sen olacak ve çok memnun kalacaksın

canım kim ne yazmış bilemem ben 3 5 kere yaptım ve çok memnun kaldım yanlız tek sorunu yağın bir kısmı eriyor ve sen o kadar ilk aylardaki halini beüğeniyorsun ki eldenden gitmiş % delikleri geri gelsin istiyorsun bende bu yüzden tekrarladım iyi bir doktora yaptır eirse yılma üç beş ayda bir tekrar yaptır üç beş kere inan bana çevrendeki en alımlı kadın sen olacak ve çok memnun kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…