Yağ enjeksiyonu

ben eşit şekilde her yere yaptım tabi anlımada bazı çökük yerler giderildi ben 4 defa tekrarladım yüzümde sonra anlıma dediğim içinde anlımıda 2 üç defa sorun yok yani yaptır

ya 1hafta oldu ama bi önce baska doktorda yaptirdgim 3gunde tamamen erimisti. simdi balon gbi şis dizlerim milim degşmedi, yuzumde ayni. cok korkuyorum. İnşlh eskisi gbi olsada raziyim keşke erise tövbe ediyorum
ama sen çok acemi ve çok acelecisin araştırma yapmadan sabır göstermeden kendinden yorum yapıyorsun bir hafta çok az bir süre asıl 3 4 ay sonra elde ne varsa ona bakacaksın yağ bir ayda bile ermiyor üç ayda sende ne kalacak anlaşılıyor arkadaşlar sabırsız olanlar yağ enjekte etmesin zira doktorlarıda yalancılıkla suçluuyorlar

Peki eridikten sonra kalan kısım yıllar içinde gidiyır mu kalıyor mu? Yani kalıcı mı bunu merak ediyorum . Ben de yaptırdım ama bir kere dudaklarım 4.hafta çok güzeldi ömcesinde ördek gibiydim tabi. Sonra da eridi gitti. Benim duyduğum ilk yapıldığında pek tutmuyor sonrakiler tutuyor. Peki tutanlar yani yanakta veya dudakta kalanlar yıllar içinde tamamen yok oluyor mu eskiye dönüyor mu yoksa artık bizim bir parçamız olarak kalıyor mu?

bir kere yaptırırsan doktorun yanından çıkamazsın çünkü tekrarlatman gerekiyor. tavsiye etmiyorum yaptırmayın.

Merhaba bende sizin gibi yorum yapan arkadaşların tavsiyesiyle gittim ama sonuç hüsran olumsuz yorumlardan dolayı doktorun sayfası bile kapandı...

yıllar geçti yaptıralı ben tekrar yazıcam..YAPTIRMAYIN YAPTIRMAYIN YAPTIRMAYIN.

merhaba işlemin maliyetini öğrenebilir miyim..bazo doktorlar erimediğini söyluyor.sizinki ne kadar sürede eridi

merhaba bende yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım . karnımdan alındı ve kök hücre yöntemiyle yaptığını söyledi . yaşım daha 26 eski yüzüm zayıftı asimetri vardı . şimdi 5 günüm yüzüm çok şiş homoseksüel gibi hissediyorum kendımı pskolojim bozuldu intihar bile edebilirim .

arkadaşım 3 5 kere yaptır diyorsun bedava mı yapıyorlar öyleyse bende gidiyim. benim görüşüm geçici dolguya yanaşmayın bunun kalıcı olanı var diyorlar çok ihtiyacınız varsa kalıcı olanı deneyin o zaman. ben 1 kere yaptırdım doktor nası yaptıysa yağ alırken vs baya bi acı vermişti.

evet karından yağ almıştı geçici dolgu yapmıştı bana zaten 2 ay sürmedi eski haline döndü. ben doktoru ziyarete gittiğimde iki bayan yağlar hiç olmadı tekrar isteyelim diyorlardı. siz nasıl yaptırdınız bilmiyorum.

Bana kök hücre yoluyla yapti karnindan yağ aldi ama suratim cok sis ya bu normal mi sizce suan ki halime gore insallah benim yuzumde 2 ayda iner

Bende lıposuctıon yaptıracagım ama aynı anda yuzumde burun kenarlarıma yag enjeksıyonu ıstıyorum yaptıranlar memnunmu gercekten guzel oluyormu

Bende lıposuctıon yaptıracagım ama aynı anda yuzumde burun kenarlarıma yag enjeksıyonu ıstıyorum yaptıranlar memnunmu gercekten guzel oluyormu

Memnun değiliz, 3 sene oldu yaptıralı hala pişmanım, bazı yerlerde kaldı bazı yerlerde eridi, yuz yapımı bozdu goz altlarımda belirgin morluklar olustu . Dert sahibi olmak isteyenler hemen yaptırsın, oturur kendinle ugrasırsın bol bol, bugun neresi nasıl eridi nasıl çöktü diye, doktor doktor gezersin eklemeler ilaveler, aklı başında kadınları buradan uyarıyorum başınıza durduk yere iş açmayın, dertsiz başınıza dert almayın.

Ben de yaptirali 37 gun oluyo bugün.ilk karar verdigimde cenemdeki sekil duzensizligi icindi sadece.baya bi doktor gezdikten sonra cogu gerekli olmadigini soylediler burdaki yazilari da okuyunca vazgeçtim ameliyat olmaktan.ancak üstünden bir hafta gecmediki kendimi ıstanbul sicaginda cok cirkin hissettigim bir gün yine yaptirmaya karar verdim ve ameliyat oldum.genel anestezi altinda oldu.ilk gunler tam bi homo gibi gezdim ancak duzelcegi umuduyla cok kafaya takmadim.2 hafta gecip is yerine gittigimde kimsenin beni tanımamış olmasi beni bunun duzelmeyecegi endisesine itti.sesim olmasa asla tanimiyolardi.eski guzelliginden eser kalmamis nolmus sana falan dediler.allerjik reaksiyon odem vs tarzında biseyler salladim.sonraki 3 hafta hergün aglamakla gecti ölsem de boyle biseye kalkismasaydim dedim.cok agir bir psikoloji kimsenin yasamasini istemem.kendi iradenle yüzünü mahvediyosun, bambaska bir yüz olup insanlarin seni tanimamasina sen kendini tanittiktan sonra da aaa yüz nakli olmuşsun sanki sozleriyle karsi karsiya kaliyosun.ama en kotusu de aynaya baktiginda gördüğün kisi sen degilsin.belki de benim goz cukurlarima da yaptirmamdan kaynakli olabilir.bakışlarım degisti çünkü..ilk 15 gun masaj yaptigimda ele gelen kitleler cok daha büyüyolardi, o yuzden o gunler biraktim masaji.ama 15 gunden sonra hergun cok kuvvetli masajlar yapmaya basladim.artik yüzüm aciyordu.biraz masaj yapip ertesi gun dinlendiriyodum.fakat 15 gun hicbir değişiklik olmadi.hergün aglayip hic yemek yiyemedim.asiri zor gunlerdi.ne olduysa son 5 gündür yuzumdeki yaglarda erime oldu baya baya bi anda eski halime yakin oldum.suan göz kapaklarimda kaldi ve azcik sag elmacikta.bi kere asimetri kesinlikle oluyo, mesela benim bir gözüm digerinden küçük, sol elmaciktaki yag tamamen erimisken sagdaki birmiktar daha duruyor.ama hersey bianda oldu eriyecegine inandim nasilsa ergec ericek dedigim anda kimse tanimazken suan herkes gayette taniyor ve yüzüme birsey yaptırdığımi da anlamıyorlar.hafif siskinlik kaldigi icin yüzüm şişti diyip gecistiriyorum.inşallah sizde duzelirsiniz biran once

Arkadaslar yanılmışım.ruh halim o kadar kotuyken eriyen bir miktar yagi gözümde büyütüp eski halime benzediğimi düşündüm..ama bugun yine bikac arkadas yuzumdeki sisliklerin hic inmedigini niye boyle oldugunu sorup durdular..nasil boyle birseye kalkistigimi bilmiyorum.asiri derecede pismanim.gozlerim eski gozlerimin yarisi boyutunda kucucuk kaldi, goz kapaklarimda bi agirlik var bildigin vicik vicik yag dolu kabarik.yüzüm gevsedi iyice.bi eski gozlerime eski yanaklarima kavussam suan tek istegim bu

Gercekten mi kotumu oluyor o zaman bunu dusuneyim cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…