- 29 Haziran 2016
- 5
- 0
- 1
- 28
ben eşit şekilde her yere yaptım tabi anlımada bazı çökük yerler giderildi ben 4 defa tekrarladım yüzümde sonra anlıma dediğim içinde anlımıda 2 üç defa sorun yok yani yaptıraranızda alnına yağ enjeksiyonu yaptıran varmı..sonuç nasıl..alnımın ortası çökük..yaptır diyen olduğu kadar sakın bulaşma diyende var..burun ameliyatım esnasında yapılcak..ne yapmalıyım.yaptıran varsa bilgi verebilirmi..ameliyat zamanım yaklaştı..çokk endişeliyim..kafam karıştı
ama sen çok acemi ve çok acelecisin araştırma yapmadan sabır göstermeden kendinden yorum yapıyorsun bir hafta çok az bir süre asıl 3 4 ay sonra elde ne varsa ona bakacaksın yağ bir ayda bile ermiyor üç ayda sende ne kalacak anlaşılıyor arkadaşlar sabırsız olanlar yağ enjekte etmesin zira doktorlarıda yalancılıkla suçluuyorlarya 1hafta oldu ama bi önce baska doktorda yaptirdgim 3gunde tamamen erimisti. simdi balon gbi şis dizlerim milim degşmedi, yuzumde ayni. cok korkuyorum. İnşlh eskisi gbi olsada raziyim keşke erise tövbe ediyorum
Peki eridikten sonra kalan kısım yıllar içinde gidiyır mu kalıyor mu? Yani kalıcı mı bunu merak ediyorum . Ben de yaptırdım ama bir kere dudaklarım 4.hafta çok güzeldi ömcesinde ördek gibiydim tabi. Sonra da eridi gitti. Benim duyduğum ilk yapıldığında pek tutmuyor sonrakiler tutuyor. Peki tutanlar yani yanakta veya dudakta kalanlar yıllar içinde tamamen yok oluyor mu eskiye dönüyor mu yoksa artık bizim bir parçamız olarak kalıyor mu?canım kim ne yazmış bilemem ben 3 5 kere yaptım ve çok memnun kaldım yanlız tek sorunu yağın bir kısmı eriyor ve sen o kadar ilk aylardaki halini beüğeniyorsun ki eldenden gitmiş % delikleri geri gelsin istiyorsun bende bu yüzden tekrarladım iyi bir doktora yaptır eirse yılma üç beş ayda bir tekrar yaptır üç beş kere inan bana çevrendeki en alımlı kadın sen olacak ve çok memnun kalacaksın
Merhaba bende sizin gibi yorum yapan arkadaşların tavsiyesiyle gittim ama sonuç hüsran olumsuz yorumlardan dolayı doktorun sayfası bile kapandı...merhaba sırf sana mesaj yazmak için girdim. umarım ameliyat olmamışsındır. ankarada serdar öztürk e git. benim ameliyatımı o yaptı bir allahın kulu anlamıyor.. yaptığı ameliyatların çoğu da düzeltme ameliyatları. diğer doktorların dağıttığı burunları toparlıyor.
tavsiye ederim. riske atma kendini
Neden sana nolduyıllar geçti yaptıralı ben tekrar yazıcam..YAPTIRMAYIN YAPTIRMAYIN YAPTIRMAYIN.
merhaba işlemin maliyetini öğrenebilir miyim..bazo doktorlar erimediğini söyluyor.sizinki ne kadar sürede eridicanım kim ne yazmış bilemem ben 3 5 kere yaptım ve çok memnun kaldım yanlız tek sorunu yağın bir kısmı eriyor ve sen o kadar ilk aylardaki halini beüğeniyorsun ki eldenden gitmiş % delikleri geri gelsin istiyorsun bende bu yüzden tekrarladım iyi bir doktora yaptır eirse yılma üç beş ayda bir tekrar yaptır üç beş kere inan bana çevrendeki en alımlı kadın sen olacak ve çok memnun kalacaksın
arkadaşım 3 5 kere yaptır diyorsun bedava mı yapıyorlar öyleyse bende gidiyim. benim görüşüm geçici dolguya yanaşmayın bunun kalıcı olanı var diyorlar çok ihtiyacınız varsa kalıcı olanı deneyin o zaman. ben 1 kere yaptırdım doktor nası yaptıysa yağ alırken vs baya bi acı vermişti.
evet karından yağ almıştı geçici dolgu yapmıştı bana zaten 2 ay sürmedi eski haline döndü. ben doktoru ziyarete gittiğimde iki bayan yağlar hiç olmadı tekrar isteyelim diyorlardı. siz nasıl yaptırdınız bilmiyorum.
Bende lıposuctıon yaptıracagım ama aynı anda yuzumde burun kenarlarıma yag enjeksıyonu ıstıyorum yaptıranlar memnunmu gercekten guzel oluyormu
Memnun değiliz, 3 sene oldu yaptıralı hala pişmanım, bazı yerlerde kaldı bazı yerlerde eridi, yuz yapımı bozdu goz altlarımda belirgin morluklar olustu . Dert sahibi olmak isteyenler hemen yaptırsın, oturur kendinle ugrasırsın bol bol, bugun neresi nasıl eridi nasıl çöktü diye, doktor doktor gezersin eklemeler ilaveler, aklı başında kadınları buradan uyarıyorum başınıza durduk yere iş açmayın, dertsiz başınıza dert almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?