İnşallah.. her geçen gün şişlik azalıyor bugün 4. günüm.Haklısınız yağ enjeksiyonu ilk günlerde çok şişlik yapıyor. Zamanla düzelecek.
Haklısınız yağ enjeksiyonu ilk günlerde çok şişlik yapıyor. Zamanla düzelecek.
Ben miktarını sormadım. yüzümde şakaklara, iki kaş arasına, yanaklara, üst dudağa ve çene kısmıma yapıldı.Size ne kadarlık yağ enjektes yapıldı kaç cc?
Şişlik ve morluğun tamamen geçmesi ne kadar sürdü sizdeBen miktarını sormadım. yüzümde şakaklara, iki kaş arasına, yanaklara, üst dudağa ve çene kısmıma yapıldı.
Morluk on günde geçti. Ama şişlik üç-dört haftada ancak makul bir düzeye iniyor. Doktorum bana zaten üç hafta aynaya bakma demişti. Hazırlıklıydım yani ama yine de sabır isteyen bir süreç tabi.Şişlik ve morluğun tamamen geçmesi ne kadar sürdü sizde
Sizin hangi bölgeden yağ alındı peki. benim bel arkasındaki yağlarımı kullandı doktorum. Bir de erime 9 ay boyunca devam edecek dedi bana. Bu süre sonunda kalanlar ömürlük oluyormuş.Hmm.. bana 2 haftada hepsinin geçeceğini söyledi. Benim sadece gözle yanak birleşimi şakaklara doğru olan kısma yapıldı. Belki benimkinin miktarı azdır. Bugün ameliyatın 6. günü öyle aşırı şişlik yok hatta çok fazla inerse tüm yağlar erirse diye korkmaya başladım şimdi 3-4 hafta diyince:)
İlk seferde konan yağın en fazla %50'si kalıcı oluyor diye biliyorum. o yüzden biraz daha fazla koyuyolar. Demek ki benim doktorum biraz daha fazla koymuş :)Benim göbek deliğimin içinden girildi Bana erime için bir tarih vermedi ama erimeyi de hesaba katarak 2 cc koyacağım demişti ameliyathanede tam bayılmadan önce (normalde 1 cc kadar transfer edecekti)
Arzum hanım merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi yağ enjektesi yaptırmıştınız yüzünüze nekadar oldu erime oldu mu ne kadar oldu? Tekrarlattınız mı ikinci bir kez?Alınan yağları saklayıp daha sonra kullanmayı doktoruma sormuştum . Doktorumda tavsiye etmedi..
Merhaba..Arzum hanım merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi yağ enjektesi yaptırmıştınız yüzünüze nekadar oldu erime oldu mu ne kadar oldu? Tekrarlattınız mı ikinci bir kez?
Rica ederim,umarım sizde en az benim kadar memnun kalırsınızÇok iyiymiş yüzünüze enjekte ettirdiğiniz yağların kalanının yeterli gelmesi kaç yıl olmuş hemde. Dudağa yapılan enjektenin çabuk erdiğini duymuştum inşallah ben de sizin gibi şanslı olurm. Sağolun. İyi günler
Merhaba bu kadar çok paraya bir defa sıkılması saçma ankarada doktorum var adam senelerdir 900 dolara yapıyor 4 kez sıkmak içinde saklıyor yağı aMerhaba Arkadaslar
Bugunn Dr. Tunc Tiryaki ile gorustum, goz altlarim cokuk doku kaybi var ve yag enjeksyonu onderdi, daha once sizin yorumlarinizi okumustum ve cogunlugunun mutlu olmadigini hatirliyorum ama bu aksam tekrar okudum butun yorumlari bastan sona kadar ve VAZGECTIM, herseyden once cok tesekkurler tavsileriniz ve iyi niyetleriniz icin , herkese acil sivalar diliyorum ,
kendisine bu yaglar kutle halinde kaliyormus oyle mi diye sordum oda hayir kalmaz ben yaparsam, o sadece bir doktor hatasidir dedi, 1-2 yil kaliciligi var dedi, erisede %40 kalir dedi ama buradaki 56 sayfadaki yorumlari okuduktan sonra hemen eridigini bu kadar para vermenin mantikli olmadigini dusunuyorum, her islemin bir riski var ama yag enjeksiyonun riski cok yuksek gorunuyor,
cunku genelde farkli konulardaki yorumlara baktigim zaman islem sonrasi basari cok dah yuksek gozukuyor yani risk alinabiliinir belki baska bir islem icin ama yag enjeksiyonunda risk olasiligi cok yuksek gorunuyor, 2 ay sis gezip 3 ayda eriyorsa nede 8000 Tl gibi para isteniyor anlamiyorum
cilde yapilacak islemler daha cok botox, gecici dolgu ve vitamin enjecteleri olabilir,
Canim yağ dolgusu için hangi bölgenden alındı.alinirken genel anestezi oldu sanırım.lokal anestezide olabiliyor mu bilgin var mı.Merhaba..
3 sene oldu yağ enjeksiyon yapılalı. Dudağımdaki yağ dolgusu 3-4 kez tekrarlandı. Şu anda eskisi gibi değil tabi,tekrarlandıkça kalıcılık miktarı arttığı için kalan miktar bana göre yeterli
Elmacık kemiklerime bir kez yapılmıştı zaten,tekrarlatmadım. Kalan miktar yeterli geldi..
Kalıcılık ve erime oranı kişiden kişiye göre de değişiyor. Biraz doktorun iyi yağları enjekte etmesi ile alakalı birazda metabolizma ve enjekte edilen bölgeye göre bağlı bir durum.
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 8 yıldır sistemik skleroderma hastasıyım. Bilenler bilir bu hastalık yüzdeki yağ dokusunu azaltarak yüzü çok zayıflatıyor. Ben de bundan şikayetçiydim ve kendi doktorum olan Murat İnanç' a bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve bana güvenebileceğim bir doktor önermesini rica ettim. Bana Sadullah Karun'u önerdi ve ben dün ikinci defa yağ enjeksiyonumu oldum. Belimden alınan kendi yağım yüzüme enjekte edildi. Bu işlem hastalığın bu olumsuz etkisini azaltmakta bayağı faydalı oldu, kendime güvenim en çok da inancım arttı. Doktorumun rahatsız olduğum noktaları önemseyen tavrı ve de konuya hakim yaklaşımı beni epey rahatlattı. Sağ olsun ilk operasyonumda da ikincisinde de çok özenli davranıp acı çekmemen için elinden geleni yaptı. Biliyorum ki benim gibi çok hasta vardır ve henüz bu yöntemi keşfetmediyseniz belki sizin de mutlu olmanıza ufak bir katkım olur. :)Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni üye oldum. Benim yanaklarım çok çökük. Bu nedenle yüzüme kendi yağımdan enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda ve bu konuda bazı tereddütlerim olduğu için karar veremedim. Tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Teşekkürler.
Merhaba, ben de yağın saklanması konusunu doktorum olab Dr.Sadullah Karun'a sordum, yağlar saklanıp enjekte edildikleri zaman pek uzun ömürlü olmuyorlarmış.Merhaba bu kadar çok paraya bir defa sıkılması saçma ankarada doktorum var adam senelerdir 900 dolara yapıyor 4 kez sıkmak içinde saklıyor yağı a
Aynen. Benim doktorumada sormuştum bunu. Tavsiye etmedi. Kalıcılığı daha az oluyor demişti.A
Merhaba, ben de yağın saklanması konusunu doktorum olab Dr.Sadullah Karun'a sordum, yağlar saklanıp enjekte edildikleri zaman pek uzun ömürlü olmuyorlarmış.
çok güzelll olmuş. dudaklarınızdaki ilk güne göre biraz eridimi ?Tekrar merhaba,
Ben yüzüme ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Uzun süredir yazamadım. Bugün albümüme yeni fotoğraflar ekledim. Artık 4. ayım bitti. 5.aya doğru ilerliyorum. Cildim çok daha canlı ve parlak görünüyor. Yağ erimesinde herhangi bir asimetri yaşamıyorum. İlgilenenlere duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?