Yağ enjeksiyonu

Şişlik ve morluğun tamamen geçmesi ne kadar sürdü sizde
Morluk on günde geçti. Ama şişlik üç-dört haftada ancak makul bir düzeye iniyor. Doktorum bana zaten üç hafta aynaya bakma demişti. Hazırlıklıydım yani ama yine de sabır isteyen bir süreç tabi.

Hmm.. bana 2 haftada hepsinin geçeceğini söyledi. Benim sadece gözle yanak birleşimi şakaklara doğru olan kısma yapıldı. Belki benimkinin miktarı azdır. Bugün ameliyatın 6. günü öyle aşırı şişlik yok hatta çok fazla inerse tüm yağlar erirse diye korkmaya başladım şimdi 3-4 hafta diyince:)

Sizin hangi bölgeden yağ alındı peki. benim bel arkasındaki yağlarımı kullandı doktorum. Bir de erime 9 ay boyunca devam edecek dedi bana. Bu süre sonunda kalanlar ömürlük oluyormuş.

Benim göbek deliğimin içinden girildi Bana erime için bir tarih vermedi ama erimeyi de hesaba katarak 2 cc koyacağım demişti ameliyathanede tam bayılmadan önce (normalde 1 cc kadar transfer edecekti)

Benim göbek deliğimin içinden girildi Bana erime için bir tarih vermedi ama erimeyi de hesaba katarak 2 cc koyacağım demişti ameliyathanede tam bayılmadan önce (normalde 1 cc kadar transfer edecekti)
İlk seferde konan yağın en fazla %50'si kalıcı oluyor diye biliyorum. o yüzden biraz daha fazla koyuyolar. Demek ki benim doktorum biraz daha fazla koymuş :)

Alınan yağları saklayıp daha sonra kullanmayı doktoruma sormuştum . Doktorumda tavsiye etmedi..
Arzum hanım merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi yağ enjektesi yaptırmıştınız yüzünüze nekadar oldu erime oldu mu ne kadar oldu? Tekrarlattınız mı ikinci bir kez?

Arzum hanım merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi yağ enjektesi yaptırmıştınız yüzünüze nekadar oldu erime oldu mu ne kadar oldu? Tekrarlattınız mı ikinci bir kez?
Merhaba..
3 sene oldu yağ enjeksiyon yapılalı. Dudağımdaki yağ dolgusu 3-4 kez tekrarlandı. Şu anda eskisi gibi değil tabi,tekrarlandıkça kalıcılık miktarı arttığı için kalan miktar bana göre yeterli
Elmacık kemiklerime bir kez yapılmıştı zaten,tekrarlatmadım. Kalan miktar yeterli geldi..
Kalıcılık ve erime oranı kişiden kişiye göre de değişiyor. Biraz doktorun iyi yağları enjekte etmesi ile alakalı birazda metabolizma ve enjekte edilen bölgeye göre bağlı bir durum.

Çok iyiymiş yüzünüze enjekte ettirdiğiniz yağların kalanının yeterli gelmesi kaç yıl olmuş hemde. Dudağa yapılan enjektenin çabuk erdiğini duymuştum inşallah ben de sizin gibi şanslı olurm. Sağolun. İyi günler

Rica ederim,umarım sizde en az benim kadar memnun kalırsınız
Sevgiler

Merhaba bu kadar çok paraya bir defa sıkılması saçma ankarada doktorum var adam senelerdir 900 dolara yapıyor 4 kez sıkmak içinde saklıyor yağı a

Canim yağ dolgusu için hangi bölgenden alındı.alinirken genel anestezi oldu sanırım.lokal anestezide olabiliyor mu bilgin var mı.
Bide dudaklarına 3 kez tekrarlatmissin.her seferinde yağ mı aldirdin.yada daha önce alınan yağ saklanıp sonra mı kullanıldı.ve her enjekte de genel anestezi mi oluyor yoksa lokal mi.
Bide canım iyi yağları enjekte etmeli Dr demişsin.iyi yağ hangi bölge olmalı.
Enjekte edilen yağ öncelikle çok iyi parcalanip öyle verilmeliymis.dr un sana da böyle bişey söyledimi.uzun oldu ama
bilgin varsa cevap verirsen sevinirim canım

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 8 yıldır sistemik skleroderma hastasıyım. Bilenler bilir bu hastalık yüzdeki yağ dokusunu azaltarak yüzü çok zayıflatıyor. Ben de bundan şikayetçiydim ve kendi doktorum olan Murat İnanç' a bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim ve bana güvenebileceğim bir doktor önermesini rica ettim. Bana Sadullah Karun'u önerdi ve ben dün ikinci defa yağ enjeksiyonumu oldum. Belimden alınan kendi yağım yüzüme enjekte edildi. Bu işlem hastalığın bu olumsuz etkisini azaltmakta bayağı faydalı oldu, kendime güvenim en çok da inancım arttı. Doktorumun rahatsız olduğum noktaları önemseyen tavrı ve de konuya hakim yaklaşımı beni epey rahatlattı. Sağ olsun ilk operasyonumda da ikincisinde de çok özenli davranıp acı çekmemen için elinden geleni yaptı. Biliyorum ki benim gibi çok hasta vardır ve henüz bu yöntemi keşfetmediyseniz belki sizin de mutlu olmanıza ufak bir katkım olur. :)

A
Merhaba bu kadar çok paraya bir defa sıkılması saçma ankarada doktorum var adam senelerdir 900 dolara yapıyor 4 kez sıkmak içinde saklıyor yağı a
Merhaba, ben de yağın saklanması konusunu doktorum olab Dr.Sadullah Karun'a sordum, yağlar saklanıp enjekte edildikleri zaman pek uzun ömürlü olmuyorlarmış.

A

Merhaba, ben de yağın saklanması konusunu doktorum olab Dr.Sadullah Karun'a sordum, yağlar saklanıp enjekte edildikleri zaman pek uzun ömürlü olmuyorlarmış.
Aynen. Benim doktorumada sormuştum bunu. Tavsiye etmedi. Kalıcılığı daha az oluyor demişti.

Tekrar merhaba,
Ben yüzüme ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. Uzun süredir yazamadım. Bugün albümüme yeni fotoğraflar ekledim. Artık 4. ayım bitti. 5.aya doğru ilerliyorum. Cildim çok daha canlı ve parlak görünüyor. Yağ erimesinde herhangi bir asimetri yaşamıyorum. İlgilenenlere duyurulur.

çok güzelll olmuş. dudaklarınızdaki ilk güne göre biraz eridimi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…