Yağ enjeksiyonu

Evet eridi ama zaten doktorum erimeyi hesaba katarak normalden biraz daha fazla enjekte etmişti.
benimde 25. günüm burun ameliyatı esnasında yanaklarıma konucaktı. burun içinde son anda karar verdik. ben cok zayıfım hiç yağ cıkmamış benden dudagım ilk 5 gün baya şişti şuan baya indi dudagım tabi eskisi kdr değilde. yanaklarım cok güzel bide derim cok parlak cok canlı oldu. herkes fark edip begeniyor. sende bi güzellik var diye. sizinde değişim güzel olmuş

Teşekkürler eski halime göre ben de çok fark hissediyorum. Size de geçmiş olsun.

Teşekkürler eski halime göre ben de çok fark hissediyorum. Size de geçmiş olsun.
saolun. dudaklarımın içi ilk hafta ellediğimde nohut tanesi kadar toptu içindeki yağı. şimdi 25. günüm. eridimi yoksa yaglar yayıldımı bilmiyorum. şimdi elleyince içini yeşil mercimek tAnesi kdr kalmış içi. elleyince elime öyle geliyor büyüklüğü yani

Sizinki yapay dolgu o zaman. Benimki kendi vücut yağım. Bende hiç bir zaman topaklanma olmadı çünkü.

Merhaba, 1,5 ay önce bel bölgemden yağ alınıp tüm yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. Yüzüm çok çökmüştü hem yaş hem de çok hızlı kilo kaybı nedeni ile yüzüm baya çökük durumdaydı. Dr.um Ali Rıza Öreroğlu, muayenehanesi Nişantaşında. İnanılmaz memnunum, hiç morarma olmadı, şişlik 1 hafta kadar sürdü, ama yinede dışarıya çıkabildim. Cilt rengim de çok değişti ve bir freshlik geldi yüzüme. Genel anestezi ile yapıldı. Yağ transferi esnasında dr.un tekniği çok önemli , kalıcılık da buna bağlı. Dr.Ali Rıza Öreroğlu amerika da yüz üzerine eğitim almış ve önde gelen yüz estetik cerrahları ile çalışmış, çok araştırarak gittim ona çünkü yüz çok önemli saklanamayacak bir bölge. Bende hiç topaklanma olmadı tüm yüze yapılmasına rağmen. Verdiğim paraya değdi, çok mutluyum, tavsiye ederim.

uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi, ancak kısmet oldu üyelik. ben de tüm yüzüme yağ dolgusu yaptırdım, bugün tam bir hafta oldu. ama hala baya şiş bir suratım var, bülent ersoy gibi birşey oldum. sizin resimlere baktım, muhteşem ama zaten başta da çok şişmemiş sizin gördüğüm kadarıyla, değil mi?
bugün dr kontrolundaydım, kesinlikle geçecek dedi şiş görüntü için ama bilemiyorum endişeliyim, kocaman bir surat oldu, gözler ufacık kaldı. güzel tarafı burnum da eskiden biraz büyük duruyorken o da baya ufak gözüküyor şimdi. ama yine de bu koca surat hiç hoşuma gitmiyor.

merhabalar, 44 yaşındayım.
benim yüz dolgusu öyküsünü anlatayım, tam bir hafta önce karın/bel bölgemden alınan yağlar lokal anestezi ile yüzüme enjekte edildi. alnım, şakaklar, gözaltları, yanak çizgileri, yanaklar dudak etrafı ve dudaklar, çene bölgesi dahil edildi.
ilk gün aşırı şiş idi, şimdi azalsa da hala hiç hoş olmayan bülent ersoydan beter bir ifadem var sanki. alnımda bir kaç yumru var, yanaklarım fazla dolgun ve ağız bölgesi bir acayip dolgunluğa sahip. dr bol bol masaj yapmamı söyledi.
endişeliyim bu dolgunluk halinden kurtulmak istiyorum annem de yapma boşa gidecek işlemler o kendi erir zaten diyor. bu şişkinlik gerçekten geçiyor mu merak ediyorum. yoksa bendeki şişkinlik değil de uygulamanın gerçek sonucu ise çok can sıkıcı

Merak etmeyin geçiyor kim yaptı ameliyatinizi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum yağ enjeksiyonundan sonra 3 hafta aynaya bakmayacaksın demişti. Gerçekten de insan içine çıkmam yaklaşık 1 ayı buldu. ben de Bülent Ersoy tadındaydım yani. Ama merek etmeyin zamanla düzelecek.
Sevgiler.

sağolun
sizin bir süre geçmiştir artık, erime oluyor mu sonradan farkettiğiniz?

10.gündeyim ve baya düzelme oldu, hala şişlik var elbette, arnica kremle her gün yukarı doğru masaj yapıyorum
başta erisin bunlar diyordum şimdi de çok erirse napacağım demeye başladım.

Merhaba arkadaşlar bende yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım doktor sözüne kanıp Burun ameliyatı ile birlikte yaptırdım. 10. gün bugün ve aynaya her baktığımda krize giriyorum. Çok kötü oldu. Eski halime dönmek istiyorum. Masaj falanda yapıyorum ama hiç geçmicekmiş gibi özellikle üst dudağım. Nasıl tamamen giderilebilri nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…