- 19 Şubat 2017
- 64
- 24
- 8
- 44
Merhaba,Merhaba arkadaşlar bende yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım doktor sözüne kanıp Burun ameliyatı ile birlikte yaptırdım. 10. gün bugün ve aynaya her baktığımda krize giriyorum. Çok kötü oldu. Eski halime dönmek istiyorum. Masaj falanda yapıyorum ama hiç geçmicekmiş gibi özellikle üst dudağım. Nasıl tamamen giderilebilri nolur yardım edin
Merhaba lar yag enjeksiyonu yazdigina gore kendi yagindan alinip yapilmistir. Sizin yuzunuz nasil? Erime oldumu?Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Kendi vücut yağınızı mı kullandı doktor yoksa yapay dolgu mu?
Benim durumun gayet iyi. İlk zamanlar benim de yüzüm çok şişmişti. yaklaşık 40 gün insan içine çıkmakta zorlandım. Şu an tabii erime oldu. Memnunum.Merhaba lar yag enjeksiyonu yazdigina gore kendi yagindan alinip yapilmistir. Sizin yuzunuz nasil? Erime oldumu?
fiyatı bende merak edyorumMerhaba bitanem, ben fotoğraflarına da baktım. gerçekten çok başarılı.. Acaba fiyat yazmanız mümkün müdür, eğer buradan yazmazsaniz bana yağ enjeksiyonu fiyatını özel olarak mesaj atabilir misiniz...
Ucret olarak ne kadar odediniz bir sakincasi yoksa soylermisiniz yada ozel den de yazabilirsiniz..Benim durumun gayet iyi. İlk zamanlar benim de yüzüm çok şişmişti. yaklaşık 40 gün insan içine çıkmakta zorlandım. Şu an tabii erime oldu. Memnunum.
kızlar benim yarın randevum var yanağa yağ enjeksiyonu için 2.500 tl ye anlaştık dr la .. uyku tutmadı yarını düşnyorum kara kara inşş kötü olmaz :/ burdan size de aktarrı m son durumuUcret olarak ne kadar odediniz bir sakincasi yoksa soylermisiniz yada ozel den de yazabilirsiniz..
kızlar benim yarın randevum var yanağa yağ enjeksiyonu için 2.500 tl ye anlaştık dr la .. uyku tutmadı yarını düşnyorum kara kara inşş kötü olmaz :/ burdan size de aktarrı m son durumu
slm cnm 40 gün insan içine çıkamadım demişssn o kadar çok mu şişiyor ya bende tırstım şimdi tamda bayram önü :/Benim durumun gayet iyi. İlk zamanlar benim de yüzüm çok şişmişti. yaklaşık 40 gün insan içine çıkmakta zorlandım. Şu an tabii erime oldu. Memnunum.
Canim bnm sansin bol olsun insallah guzel olur...istedigin gibi olur sabirsizlikla bekliyorum paylasimlarini..kızlar benim yarın randevum var yanağa yağ enjeksiyonu için 2.500 tl ye anlaştık dr la .. uyku tutmadı yarını düşnyorum kara kara inşş kötü olmaz :/ burdan size de aktarrı m son durumu
Ben iki yil once yaptirmistim evet 15 gun sis oluyor tabiki genelde bana az dozaj yapildigi halde sismisti..ona hazirlikli olman lazim acaba bayram dan sonrami yaptirsanki..slm cnm 40 gün insan içine çıkamadım demişssn o kadar çok mu şişiyor ya bende tırstım şimdi tamda bayram önü :/
erteledim randevuyu bayramdan sonra gdeceğim , çok tşklr cnm yorumunun çok faydası odu vallaBen iki yil once yaptirmistim evet 15 gun sis oluyor tabiki genelde bana az dozaj yapildigi halde sismisti..ona hazirlikli olman lazim acaba bayram dan sonrami yaptirsanki..
Selam,slm cnm 40 gün insan içine çıkamadım demişssn o kadar çok mu şişiyor ya bende tırstım şimdi tamda bayram önü :/
bu site de yeniyim foton var gbi gözüküyor fakat ben fotolarını göremyrm cnm .. çok merak edyorum fotolarınızı 1 yıldır arastryorum bu onuyu tamda karar vermişken hiç bir ayrınıyı es geçmemek istyrm :/ bi de siz nerde kime yaptrdınızSelam,
Benim fotoğraflarıma bakabilirsiniz. Yağ enjeksiyonu kendi vücut yağım kullanılarak yapıldı. üst dudak, yanaklar, şakak kısmı dolduruldu. Belki yapay dolgu daha kısa sürede eriyebilir ama benim yüzümün makul seviyeye gelmesi bir ay kırk günü buldu.
bayramdan sonraya erteledim ,görüşlrn için tşklr canm kime sorduysam 40 günü bulıyor yüzün tam oturması diyor :/ hayırlısı baklmBen iki yil once yaptirmistim evet 15 gun sis oluyor tabiki genelde bana az dozaj yapildigi halde sismisti..ona hazirlikli olman lazim acaba bayram dan sonrami yaptirsanki..
daha çok yeni ama sizin , kötü düşünmeyn 1 ay da kendinize geleceksnz eminm2 gün önce yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım
insan içine çıkamayacak durumdayım.
psikolojim bozuldu aklımda sürekli geçmeyecek düşüncesi var.eski fotoğraflarıma bakıyorum gerçekten kendime çok kızıyorum
2 yıl önce yaptırdım demişsiniz. Peki hala devam ediyor mu etkisi? Memnun musunuz pişman mı?Ben iki yil once yaptirmistim evet 15 gun sis oluyor tabiki genelde bana az dozaj yapildigi halde sismisti..ona hazirlikli olman lazim acaba bayram dan sonrami yaptirsanki..
daha çok yeni ama sizin , kötü düşünmeyn 1 ay da kendinize geleceksnz eminmfoton var sa bakabilirmym merak ettm çünkü bende bayramdan sonra yaptrmayı düşünyorm fikir edinirm . operasyon nasıldı nerede kime kaça yaptrdın cnm paylaşırsan çok çok sevinicm
Benim ihtiyacim olan zaten yag enjeksiyon dolgu gibi uygulamalar olmadigini anladim etkisi gitti gibi birsey..bir ara asiri kilo verdim belki onun etkiside olmus olabilir..bende %20 gibi falan kalmistir fakat doktor yaparken 2 yilda bir tekrarlanmasi lazim demisti..2 yıl önce yaptırdım demişsiniz. Peki hala devam ediyor mu etkisi? Memnun musunuz pişman mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?